Po ginčo į BBC sugrįžęs G. Linekeris prarado balsą

Gary Linekeris (Garis Linekeris) sekmadienį neves BBC FA taurės varžybų transliacijos, nes, grįžęs į darbą, prarado balsą.

Buvęs Anglijos rinktinės puolėjas šeštadienį, praėjus savaitei po to, kai buvo pašalintas iš eterio dėl nešališkumo, vėl vedė tiesioginę rungtynių, kurių metu Mančesterio „City“ sutriuškino komandą „Burnley“ rezultatu 6:0, transliaciją.

G. Linekeris buvo kritikuojamas už tai, kad apkaltino Jungtinės Karalystės vyriausybę, kad ši, kovodama su nelegalia imigracija, naudoja nacių laikų retoriką.

Tačiau sprendimas nušalinti G. Linekerį sukėlė chaosą BBC televizijos ir radijo sporto laidose, nes laidų vedėjai, pranešėjai ir komentatoriai, atsisakydami dirbti, palaikė G. Linekerį.

Susitarimas buvo pasiektas pirmadienį – abi šalys pareiškė, kad susitarė, jog G. Linekeris sugrįš į BBC futbolo laidos „Match of the Day“ vedėjo darbą, kol korporacija atliks nepriklausomą savo taisyklių dėl elgesio socialiniuose tinkluose patikrinimą.

G. Linekeris, kuris yra brangiausiai apmokamas BBC laidų vedėjas, sakė, kad „smagu būti čia“, kai vedė tiesioginę transliaciją iš „Etihad“ stadiono.

Tačiau sekmadienį BBC pranešė, kad dėl ligos jis nedalyvaus klubo „Brighton“ ketvirtfinalio rungtynėse su ketvirtojo lygio komanda „Grimsby“.

„Dėl ligos pasikeitė šiandieninės tiesioginės FA taurės transliacijos „Brighton“ prieš „Grimsby“ per televizijos kanalą „BBC One“ sudėtis“, – „BBC Sport“ rašė socialiniame tinkle „Twitter“.

„Kaip vakar pastebėjo žiūrovai, Gary Linekeris turėjo problemų su balsu ir, deja, per naktį jo būklė pablogėjo. Vietoj jo laidą ves Alex Scott (Aleks Skot)", – priduriama tviteryje.

Buvusi Anglijos moterų rinktinės žaidėja A. Scott buvo viena iš vedėjų, kuri praėjusį savaitgalį atsisakė dirbti palaikydama G. Linekerį.


Šiame straipsnyje: Gary LinekerisBBCvedėjasbalsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių