Po A. Jagelavičiutės skandalo žinomi žmonės nebetyli: prisipažįsta ir apie raminamuosius vaistus

  • Teksto dydis:

Neseniai stilistė Agnė Jagelavičiūtė savo socialiniuose tinkluose prisipažino apie tai, kad išgyvenusi itin sudėtingą etapą jau keletą dienų guli psichiatrijos ligoninėje. Apie išgyventus sunkumus vis dažniau prabylantys žinomi žmonės liudija, jog žinomumas lemia ir spaudimą, kurį ne visada lengva pakelti.

Rašytojas Andrius Užkalnis yra viešai pasakojęs, kad serga depresija ir nuolatos lankosi pas psichoterapeutą. Tuo tarpu aktorius Marius Repšys neslepia, kad turi bipolinį sutrikimą, o dainininkė Kristina Radžiukynaitė–Kayra yra prisipažinusi, kad kartas nuo karto patiria panikos atakas ir išgyvena siaubingą nerimą.

Šio pirmadienio „Delfi TV“ laidoje „Kasdienybės herojai“, rodomoje per 21.30 val., komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis papasakos apie savo išgyventus sunkumus. Vyras teigia, kad nėra iš tų, kurie mėgsta viešai skųstis, tačiau atėjo laikas parodyti kitą žinomų žmonių gyvenimo pusę.

„Mano gyvenime buvo juodų dienų, kai norėjosi šokti pro langą. Nėra nei Lietuvoje, nei planetoje žinomo žmogaus, kuris nebūtų sirgęs depresija, neturėtų kažkokių vidinių demonų, kurio vaistinėlėje nebūtų raminamųjų ar migdomųjų vaistų. Aš irgi esu sirgęs, manau, depresija. Buvo dienų, kai aš tiesiog gulėdavau ant sofos prisigėręs raminamųjų vaistų, nes ištikdavo panikos priepuoliai. Daug kas turi psichologą ir tikrai ne kartą yra kreipęsis pagalbos tam, kad kažkaip tą vidinį balansą ir vidinę ramybę sutvarkytų“, – pasakos S. Vaitulionis

Ir nors žurnalistus žinomas vyras pasikvietė į savo namus pačioje sostinės širdyje, dabar jis savo idilę kuria miesto pakraštyje esančiame kotedže, kur mielai sodina medžius ir gėles. Pašėlęs gyvenimo tempas ir pramogų pasaulio užkulisiai pandemijos metu liko praeityje. 39–erių komunikacijos specialistas pripažįsta, kad jo gyvenimo būdas gerokai pasikeitė.

Ir nors dabar jis nebe toks kategoriškas, vis dėlto Saugirdas sutinka, kad savo nuomonę drąsiai sakantys žinomi žmonės sulaukia daug neigiamų komentarų ir kritikos, kurią atlaikyti iš tiesų yra be galo sunku.

S. Vaitulionis neslepia – žinomi žmonės patiria įvairiapusį spaudimą ir dėl išvaizdos. Tačiau jis ne iš tų, kurie viską nurašytų geriems genams. Socialiniuose tinkluose savo sekėjams Saugirdas tiesiai šviesiai pasakoja apie jam atliktas plastines operacijas.


Šiame straipsnyje: Saugirdas VaitulionisAgnė Jagelavičiūtėdepresijaraminamieji vaistaipagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentarus rašo

Komentarus rašo  portretas
Tos pačios kurios ir daveda iki liepto galo , arba negirdėję apie Justinas Žukauskus ir nusišneka . Spiu ant jūsų .

Kokie psihiatrai

Kokie psihiatrai  portretas
P protą išgamos su radijom pila per visus buto kampus dusto pila į maistą progai pasitaikius , genda sveikata ir nervai atsiranda siaubingi . o su radija žmogų pasigarsinus progų atsiranda dauk pakankinnimui , tik rinkites sunkius metalus šlapimo būtent nes ilgai lieka. tikrinkit APSINUODIJIMUS RŪGŠTIMIS IR ŠARMAIS tikrinkit šituos karboksihemoglobino koncentracija kraujyje. Ir pasibaigtų cirkai sikškšliu . Arba patis kaltinate kaip Uzkalnis ir kitus kankinate . Apsurdas išsigimėliai aplink .

Šaunu

Šaunu portretas
psichūškė tokiai pati ta vieta žvaigžde būt. pabandys ten parėkaut veizolus išvertus - bus prie lovos pririšta ir žliumbs savaitę. ale varge varge, koks tų "stilisčių" gyvenimas sunkus, geriau jau emigruotų į Norvegijon laivų dažyt.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių