Po žinios apie pasirodymą Sočyje – M. Drobiazko atsakas: prabilo rusų poeto eilėmis

  • Teksto dydis:

Penktadienį pasirodė žinia, kad Lietuvos šokių ant ledo pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko ruošiasi pasirodyti Rusijoje, Sočyje. Tai sukėlė nemenką pasipiktinimo bangą. Po dieną trukusios tylos socialiniuose tinkluose paslaptingą žinutę paliko pati M. Drobiazko.

Šeštadienį M. Drobiazko instagrame pasidalijo rusų poeto eilėmis.

„Pirmiausia svarstykite patys save – išmokite meno tokio. Ir tik tada kritikuokite priešą ir savo kaimyną ant Žemės. Pirmiausia išmokite sau neatleisti net už vienintelę klaidą. Ir tik tada aprėkite priešą už tai, kad jo nuodėmės sunkios. Kaukitės su savyje – ne kitame – esančiu priešu, o kai jį nugalėsite, nebeteks niekada paikai, kvailai elgtis, nes tapsite jūs Žmogumi“, – Bulato Okudžavos eiles brūkštelėjo Margarita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margarita Drobiazko (@drobiazko_margarita)

Nepaisant to, šis moters įrašas sukėlė ne ką mažesnę kritikos bangą, nei žinia apie pasirodymą Sočyje. Apie jį penktadienį pranešė Vladimiro Putino atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo žmona Tatjana Navka.

Ji savo „Instagram“ paskyroje paskelbė apie rugsėjo 9–18 d. vyksiantį baletą ant ledo „Gulbių ežeras“.

„Žvaigždžių rikiuotėje olimpiniai ir pasaulio čempionai: Victoria Sinitsyna ir Nikita Katsalapov, Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas, Ivan Righini ir Maurice Kvitelashvili!“ – buvo teigiama įraše.

Į šią žinią sureagavo visuomenininkas, žurnalistas Andrius Tapinas.

„Ech, Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko. Susigundėt ukrainiečių krauju permirktais rubliais, šoksite „Gulbių ežere“ Sočyje, kai į Ukrainą lėks rusų raketos, šypsositės ir lankstysitės plojančiai rusų publikai, nes karas kažkur toli ir jūsų tai neliečia“, – rašė jis savo „Facebook“ sekėjams.

„Dar vienas ech dėl susimetimo su Tatjana Navka – Kremliaus ruporo Peskovo žmona, nuo kovo mėnesio pakliuvusia po JAV sankcijomis. Jums tai, matau, visiškai nekliūna. Kaip rašo pati Navka sveikindama Vanagą – būk sveikas ir laimingas, ir kad gyvenime viskas būtų taip, kaip panorėsi. Kokia laimė bus pamatyti jus Sočyje. Šokit ant to savo ledo pagal Kremliaus muziką, šokit ir kerėkit RuZZijos širdis, tik nepamirškit, kad karma yra žiaurinė kalė“, – nusivylimo neslėpė A. Tapinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rašistus po žeme

Rašistus po žeme portretas
Tie idiotai už vieną koncertą gauna 16 tūkst, Eurų, naher rašyti apie prostitutes, ruskeliai kaifuoja kai jiems rodomas dėmesys...o vanagas patapo pizdos ir rašistų vergas...

Anonimas

Anonimas portretas
......taip ,...te keliauja tie niekadejai ...paskui rusu [gyvaciu salos] laiva Du kiaules be savigarbos te niekada ne siropshcia i Lietuva ..Laisve Ukrainai ,jos TAUTAI.

atimt

atimt portretas
pilitybę nedelsiant
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių