Puiki žinia protmūšių gerbėjams – nuo šiol „Auksinio proto“ žaidimas ir radijo eteryje

  • Teksto dydis:

LRT radijas kartu su „Auksinio proto“ kūrėjais paruošė staigmeną protmūšių entuziastams – nuo sausio 31 d., pirmadienio, LRT radijo laidoje „10-12“ startuoja „Auksinio proto“ atrankos.

Kiekvieną darbo dieną, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, 11.50 val. LRT radijo klausytojams bus užduotas vienas klausimas, o į eterį paskambinęs ir teisingai atsakęs klausytojas pateks į savaitės pusfinalį, kuris vyks penktadieniais. Pusfinalio metu į dvikovą stos dvi klausytojų poros – pirmadienio-antradienio ir trečiadienio-ketvirtadienio viktorinos nugalėtojai, iš kurių tik du dalyviai pateks į finalą, kuris vyks tą patį penktadienį, iš karto po pusfinalio. Finalinį klausimą greičiausiai ir tiksliausias atsakęs žaidėjas pateks į „Auksinio proto“ televizijos žaidimą.

„Džiugu, kad atvėrėme dar vienas duris, pro kurias į „Auksinį protą“ galės patekti nauji žaidėjai. Neabejoju, kad „Auksinis protas“ nuo to bus dar įdomesnis, o LRT radijas dar labiau spindės“, – džiaugiasi TV laidos „Auksinis protas“ vedėjas ir prodiuseris Arūnas Valinskas.

„LRT radijas ne tik praneša karščiausias naujienas, tačiau taip pat savo klausytojams kuria kokybišką ir prasmingą pramogą. Bendradarbiaudami su „Auksinio proto“ komanda klausytojams suteiksime galimybę ne tik sužinoti daugybę įdomių faktų ir atsakymų į sudėtingus klausimus, bet ir patekti į TV žaidimo filmavimus“, – teigia LRT radijo programų departamento vadovas Giedrius Masalskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaflinskas \\\\\.../////

Vaflinskas  \\\\\...///// portretas
Keista,jau jų kaukuolėje šūdas auksu pavirto?.Jeigu šitaip,tada nafik.

Aš  portretas
Protu musis su dviem beprociais :)

Kiek ju

Kiek ju  portretas
Algos jaučiu kokia 3000e i rankas.tspinas juk turi savo tv.delfi
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių