Stano apie mitinguotojus: tarp jūsų buvo visiškų padugnių, nevertų nei lietuvio, nei žmogaus vardo

  • Teksto dydis:

Vakar prie Seimo vykęs mitingas, virtęs riaušėmis, kelia aistras socialinėje erdvėje. Apie jį feisbuke aštriai pasisakė žinomas dainininkas Stanislavas Stavickis-Stano.

„Išmeskit mane iš draugų tie, kas vakar dalyvavote mitinge prie Seimo!“

„Kiekvieną, kas viešai palaiko mitinguojančius, iš karto baninu“.

„Jei pamatysiu rėmelį „I am vaccinated“, iš karto išmetu iš savo draugų sąrašo“.

Čia jau nesustabdoma upė.

NE!

Jei jūsų artimieji ar draugai vakar dalyvavo mitinge prie Seimo, neišsižadėkite jų, atvirkščiai, paskambinkite ir pasiklauskite, kaip jie jaučiasi. Ar viskas tvarkoje. Nuraminkit, kad valstybė nėra nusiteikusi prieš juos. Nes valstybė ir esame mes. Mūsų ryšiai. Mūsų visų nenutrūkstamas pokalbis.

Šitame pokalbyje aš sakau ramiai ir užtikrintai – pasiskiepykite, apsaugokit save nuo sunkių ligos komplikacijų. Netikėkite apsišaukėliais pseudomokslininkais.

Kaip jūs jaučiatės, kai šalia stovi menkysta, rėkianti, kad visi turime klauptis prieš Lukašenką ir Putiną prašydami jų atleidimo?

Aš sakau, kad tie įstatymų projektai dėl GP tokia apimtimi, kuria buvo pasiūlyti, tikrai nebus priimti. Ir jūsų yra ne 0,16 procento, o žymiai daugiau. Man labai liūdna, kad mūsų nuomonės nesutampa, bet tai tik nedidelė gyvenimo bendroje valstybėje dalis.

Taip pat aš sakau, kad vakar jūsų tarpe buvo visiškų padugnių, nevertų nei lietuvio, nei žmogaus vardo. Kaip jūs jaučiatės, kai šalia stovi menkysta, rėkianti, kad visi turime klauptis prieš Lukašenką ir Putiną prašydami jų atleidimo? Kodėl jūsų pyktis skrieja į pareigūnus, o ne į šituos išgamas? Nuomonių laisvė nepriklausomoje Lietuvoje gali baigtis tik vienu atveju – kai nuomonė siūlo sugriauti pačią valstybę ir atsisakyti nepriklausomybės.

Šiuo metu Lukašenka vykdo karo veiksmus prie mūsų šalį. Tai kaip niekad aiškiai pasimatė vakar sugretinus Rūdninkus ir Seimo aikštę. Jūsų tarpe yra tėvynės išdavikų, šlovinančių Putiną ir Lukašenką ir skatinančių griebtis smurto. Vykit juos lauk iš savo būrio. Užčiaupkit jiems burnas ir neleiskit stovėti, būti, kvėpuoti šalia. Aš tikiu, kad didžioji dalis jūsų yra šviesūs ir savo nuomonę turintys garbingi LIETUVOS piliečiai“, – rašė Stano.

 

 

Primename, kad apie 5 tūkst. žmonių antradienį buvo susirinkę į sankcionuotą mitingą prie Seimo Vilniuje protestuoti prieš Vyriausybės planuojamus ribojimus imuniteto nuo koronaviruso neturintiems ir nesitestuojantiems žmonėms.

Pasibaigus Seimo posėdžiui dalis protestuotojų užtvėrė išėjimus iš parlamento rūmų bei išvažiavimą iš vidinio Seimo kiemo. Pareigūnams ėmus juos atitraukti nuo pastato, kilo riaušės – į pareigūnus mėtyti buteliai, signalinės raketos, prieš protestuotojus panaudotos ašarinės dujos. Įvykio metu nukentėjo 18 pareigūnų.

Dėl riaušių pradėtas ikiteisminis tyrimas, sulaikyti 26 žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
as taip pat visa sirdimi pries smurta,bet tikrai nesupratau Stano pasisakymo,kuris taip grazei prasidejio o pabaigoje vel liko vienoje puseje,kur padugnes ir zmoniu vardo neverti.....Ir tikrai nesutikciau kad cia buvo pirmas ir vienintelis budas kuriuo tos padugnes norejio buti isgirstos,gal but zinoma ne tokiom frazem jie kalba,bet jie tokia pat dalis musu visuomenes,gal geriau pavadinti nevykeliu kurie nesugebejio nieko daugiau pasiekti,tikedami valdzios pazadais kad pakentekim,susiverzskim dirzus bus geriau.O dabar kas is ko tyciojasi ir smurtauja

Tomas Saženis

Tomas Saženis portretas
ponasa delfinuk, issitrinnk

Pasiskiepijus

Pasiskiepijus portretas
Pasiskiepijus, bet palaikau mitinguotojų pusę. Kodėl nekalbama apie daugumą, kurie elgėsi neagresyviai. Juk ir kaimynų bendradarbių turime visokių... Išmintingų ir nelabai, piktų ir geraširdžių, dirbančių ir bedarbių, sąžiningų ir kalėjusių, sveikų ir ligotų. Tai tokia mūsų tauta. Tokie ir susirinkome. Tik gaila, kad akcentuojamas žiniasklaidoje tik negatyvus požiūris į šį renginį. Negi tik tai buvo. Nejuokinkit.
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių