Stano išrašė iš ligoninės: dėl traumos buvo kaltas D. Zvonkus

  • Teksto dydis:

„Viskas, baigėsi mano nuotykiai ligoninėje. Šiandien išrašė ir paleido namo“, – džiūgavo atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano.

Tik išėjęs pro ligonines duris, atlikėjas nuskubėjo į įrašų studiją, kur sudėjo galutinius štrichus savo ir Elenos Puidokaitės-Bruzgulienės, dar žinomos Atlantos slapyvardžiu, dainoje.

„Daina turėjo būti paleista jau prieš porą savaičių, bet atsidūriau ligoninėje. Tai kas gi man buvo nutikę? Papasakosiu. Dirbu su neadekvačiu žmogumi ir labai kenksmingomis darbo sąlygomis. Su žmogumi, kuris normalios kalbos nesupranta, todėl buvau priverstas lankyti bokso treniruotes. Ko gero jau atspėjote, kad tas žmogus Deivydas Zvonkus. Per bokso treniruotę man plyšo plautis. Tai vadinama trauminiu pneumotoraksu. Turiu tam polinkį. Trauma tikrai nėra rimta. Nuostabūs Santariškių gydytojai mane pagydė ir paleido namo. Reiškiu begalinį dėkingumą visam kolektyvui. Kurį laiką pagrindinis mano sportas bus šaškės. Tad D. Zvonkus su manim dabar kovos prie šaškių stalo ir kaip visada pralaimės“, – teigė Stano.

Stano kviečia klausytis naujausio jo ir Atlantos dainos „Draugai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

poskonis...

poskonis... portretas
Nei boksas, nei šaškės, nei... ligoninė neišgydys pavydo ... Kiek "besitreniruotų" tos emocijos liekamieji reiškiniai vis dar labai ryškūs, nors bandomi dangstyti pigiu humoru...

Aš portretas
Dar viena interneto žvaigždė... Nejaugi jam taip trūksta dėmesio?

Ela

Ela portretas
Abu klounai )
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių