Aplinkos ministro patarėja komunikacijai – A. Žilinskienė

  • Teksto dydis:

Aplinkos ministro patarėja komunikacijai ketvirtadienį pradeda dirbti patyrusi žurnalistė, viešųjų ryšių konsultantė Aistė Žilinskienė.

A. Žilinskienė pastaruoju metu buvo viešųjų ryšių agentūros „Fabula Rud Pedersen“ viešųjų reikalų vyriausioji konsultantė. Taip pat ji yra Prokurorų etikos komisijos narė.

„Įvairiapusė Aistės Žilinskienės darbo patirtis žiniasklaidos ir viešajame sektoriuose padės Aplinkos ministerijai stiprinti dialogą su tikslinėmis grupėmis, plačiau ir išsamiau informuoti visuomenę apie pokyčius ir kryptis aplinkos apsaugos srityje“, – sako aplinkos ministras Simonas Gentvilas.

A. Žilinskienė yra baigusi žurnalistikos, komunikacijos ir informacijos magistro studijas Vilniaus universitete, mokėsi Suomijoje.

Naujoji aplinkos ministro patarėja komunikacijai dešimtmetį vadovavo Interneto žiniasklaidos asociacijai, buvo Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondo tarybos, Visuomenės sveikatos stiprinimo fondo tarybos ir Lietuvos Respublikos vyriausiosios rinkimų komisijos narė.

A. Žilinskienė ilgus metus dirbo naujienų portalo „Delfi“ komunikacijos vadove, vyr. redaktorės pavaduotoja, aktualijų redaktore, televizijos ir spaudos žurnaliste.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių