Būdamas Čilėje K. Bartoševičius sulaukė skambučio iš konservatorių

Grįžti į straipsnį

SEIMŪNAMS

SEIMŪNAMS portretas
Su Bartoševičium išsiaiškins teisėsauga.PRADĖKIT PAGALIAU DIRBT.

tiesa

tiesa portretas
klausau per radiją, kaip viena iš opozicijos narių ramiai sako: "reikia Seimo komisijos, nes visuomenė turi žinoti tiesą'. Sutinku. bet tuo pačiu reikėtų Skverneliui kviesti dar vieną komisiją, nes visuomenei niekas nepaaiškino, kodėl kažkada prireikė vos ne pustrečio šimto pareigūnų mažai mergaitei iš giminių namų paimti, kiek mokesčių mokėtojams kainavo (tebekainuoja?) jos motinos apsauga ir nuo ko saugoma, jei mįslingomis aplinkybėmis žuvo ko ne visi tos istorijos herojai, o mergaitės močiutė nuteistam, neįtikėtina.., už anūkės tvirkinimą? Beje, opozicijos lyderis galėtų bent padėkoti dabartiniam įtariamajam, nes gavo tiek nemokamos reklamos, kiek nebūtų net susapnavęs.

Ka toks

 Ka toks portretas
Vep liukas gali veikti Čileje ir kam ji ten issiunte,gal pats savu patariamas isvyko?

,,

,, portretas
sulaukė skambučio iš pedofilų vadovybės, t.y. Valinsko ir Slušnio

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Kaip tai smetoniška ir lietuviška

Hmmm

Hmmm portretas
Pokalbių išklotinę gauti galimybė yra visomis prasmėmis. Deja, pokalbių išklotinės bus pašalintos, neatskleidžiant didesnio klano. Tiesiog, skaitai ir netiki tuo ką skaitai, nes kuriame amžiuje gyvenam? Deja, dabar ji liks atpirkimo ožka, nes kažkas už to slepiasi aukščiau...

V,L

V,L portretas
Nuo šiu MELO putu net nemalonu nei matyt nei girdet ponios mikulenienes....

ir kas gali paneigti -

ir  kas  gali  paneigti - portretas
kad agentūra VBS ( viena boba sakė ) neegzistuoja ? ir dar kaip - valstybiniu lygiu !!! :)))

Nejuokinkite

Nejuokinkite portretas
Kas galetu paneigti, kad Mikulenienei ne buvo liepta suvaidinti nutekinima, nors ji kuk is kazko turejo gauti info, o tai buvo nebent KGB stukacius?

šifruoto susirašinėjimo programėle „Signal“

šifruoto susirašinėjimo programėle „Signal“  portretas
"K.Bartoševičius apie pasitraukimą iš Seimo ją informavo žinute šifruoto susirašinėjimo programėle „Signal“. Po kelių valandų Seimo narė jam paskambino į Čilę." "V. Landsbergio pianiste" vadinama veikėja gali gauti ir siųsti kokias tik nori žinutes. Svarbiausia, kad turi "stogą"...

Pagaliau prisipažino

Pagaliau prisipažino portretas
Štai ir išlindo yla iš maišo.Mikulėnienė melavo,melavo ir pagaliau prisipažino.Ją ir reikia vyti lauk iš Seimo,kaip pažeidusią priesaiką.Ji savo melu,dar ir kitoms ponioms nervus pagadino.bet ko dar galima tikėtis iš konservatorių?Jie tautos nelaimė.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Apie kokias pvalstybės palaptis kalbame , kai aplinkui vien MOTERYS -- Gen, prokurorė , Seimo pirmininkė , Vyriausybės premjerė , Seimo konservatorių frakcijos seniūnė , mano nuomone , laikas daryti iš to IŠVADAS .

Joo

Joo portretas
Del Narkeviciaus suvalgyto kotleto tiek pleśesi konservatoriai,tai dabar juos pakedens...Rinkejams tik geriau.Ar skaitet snd lryte atraipsni apie ju nari Semeśka?Nei juoktis,nei verkt.Jau tokia paini biografija!

Svarbiausia, kad Šimonytė ramiai miega

Svarbiausia, kad Šimonytė ramiai miega  portretas
Svarbiausia, kad Šimonytė ramiai miega. Ir kai 2011 m. kartu su Kubilium ir Vasiliausku SNORĄ patvarkė irgi ramiai miegojo...

MW

MW portretas
Palaukit, dar neišlindo į viešumą mūsų tata valdovas dėti kumščio į stalą. :)))

oi oi oi

oi oi oi portretas
Pagalvojus, o kiek konservatoriai būdami opozicijoje drąskėsi dėl Gretutės prabangaus paltuko ir lizinginio automobilio, kėlė interpeliacijas, pakol vis tiek savo pasiekė. O čia kažkoks šaršalas dėl nieko, pamanykit, partijoje pedofilas. Kam nepasitaiko. Atleisti, neteisti, užjausti. :)

kolega kreipėsi į mūsų mr. Przd. -

kolega kreipėsi  į mūsų  mr. Przd. - portretas
,,..ar dar esate aklas ir kurčias ir nepaleisite šito seimo?...'' tai , kad jis tik ,, aukštas ir gražus .. " :)

pritariu

pritariu portretas
> Aišku, kad..... Aišku, nevartokite morganos šieno - striksite per pievas :)

Aišku,kad rinkimai artėja

Aišku,kad rinkimai artėja portretas
tai gal reikia klausti Vėgėlės kas nutekino informaciją,nes, atrodo, "nukentėjusieji" kreipėsi į jo kontorą. Bus juoko,kai iš viso šito triukšmo gausis šnipštas. Pasirodys, kad kokių penkiolikos metų panelė, kuri atrodė kaip dvidešimties, pasiskundė ar net kelios tokios. Prieš pradėdami flirtą, vyručiai, paprašykite paso

arba

arba portretas
satanistai.

Gita

Gita portretas
aukšto rango konservai - iškrypėliai, o jų fanatikai-rinkėjai - tiesiog debilai

o

o portretas
K tai sionsatanystai remiami vakaru globalistu ir tyciojasi is zmoniu ypac vaiku tai setono vasalai /hazarai/ ????

Andrius

Andrius portretas
Susimove jau rodos keturios ;mergaites.

Gaujos šelionės

Gaujos šelionės portretas
Kaip dedulė lanzbeegis sakė:gauja visada ir visomis priemonemis gina savo gaujos narį,todel ji ir gauja

ponas Nauseda

ponas Nauseda portretas
ar dar esate aklas ir kurcias ir nepaleisite sito seimo?

Konservatoriai patarimo

Konservatoriai patarimo portretas
kreipsis pas patriarchą "Dėdulę". Iš Tvartelio gaus tokį atsakymą: Putinas kaltas!

Reikia užduoti klausimą

Reikia užduoti klausimą portretas
mikulėnienei - kokie dar tavo bendražygiai tau galbūt sakė, kad ruošiasi atsisakyti seimo nario kėdžių? Gal visa valdančioji dauguma? Ar vėl tokias pasakas seksi tik kai prokuratūra dėl neliečiamybės atėmimo kreipsis?

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Kas per irštva kgb peofilai .

Ina

Ina portretas
Gaunasi kad draugai prisideda prie sunkaus nusikaltimo dangstymo tai ar mums tokių reikia

Jonas

Jonas portretas
Jau tiek tie konservatoriai prisimelavo. Pasirodo, dar penktadienį, pedofilui žaliais akinukais, esančiam Čilėje,jau buvo įsakyta dingti iš Seimo. Kaip dabar konservams išsisukti? Panašu, kad Bartoševičius paskęs balutėje.

Istorikas

Istorikas portretas
Bartoševičiui iš savų partiečių buvo nutekinta informacija, kad teisėsauga dėl įtariamos jam pedofilijos lipa jam ant kulnų ir jis kuo skubiau turi trauktis iš partijos, kad būtų išsaugotas partijos ir valdančiųjų prestižas. Bet matyt nesuveikė gerai komunikacija ir valdančiųjų planas su slaptos informacijos tyliu nutekinimu iškilo į viešumą. Kad Mikulienėnei buvo įsakyta slaptą informaciją nutekinti Bartoševičiui, tad klausimas kitas, kuri iš aukštų valdžios pareigūnių tai liepė padaryti, žinodamos visą situaciją- Šimonytė, Čmil, kuri??? Čmilytė jau sakė, kad yra susitikusi su Šimonyte pasikalbėti, tai greičiauisiai iš jūdviejų kažkuri ir davė komandą Mikulienėnei. Greičiausiai Čmilytė.

Anonimas

Anonimas portretas
eina sau... o ta Morkūnaitė Mikulėnienė savo vaikų neturi, kad dėl partijos gelbėjo

galų gale , vieną kartą -

galų  gale , vieną  kartą - portretas
.. tuos konservus su visom PIŠ , čmilėm , armokosmonautėm , anūkėliais į konservus ! vieną kartą turėjo pūlinys trūkti ... kaip sakė Šveikas - pabandykite pripūsti paršą garbės , jisai sprogs !

--> taip

--> taip portretas
Greičiausiai prokūrotūra jau senai žinojo, kad pas valdančiuosius yra neatsargus pedofilas ir už akių kai ką (gal Šimonytę) įspėjo, kad imtųsi priemonių. Na matyt nesiėmė, tai pačiai prokūrotūrai kilo grėsmė būti apkaltintai už nusikalstamos veikos dangstymą. Taigi, priemonių nesiėmimas ir privedė prie šiandieninės situacijos.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> taip. ..Gerbiamasis, nesuplakite dviejų nusikaltimų į vieną. Vaikų prievartavimo byla savo eiga, o operatyvinės informacijos apie vykdomą tyrimą nutekinimas ( kriminalinis nusikaltimas) savo eiga. Tai grandinė, kažkas iš prokuratūros nutekino informaciją, kažkas ją perdavė konservatoriams, kažkas paskambino į Čilę ir perspėjo įtariamą sunkiu nusikaltimu, kad šis turėtų galimybę panaikinti įkalčius, padaryti poveikį liudytojams bei nukentėjusiems ir išvengti viešo tyrimo seime atsisakant seimo nario mandato. Nusikaltimų virtinė.

manau

manau portretas
> Prokuratūra kalta, tiksliau kažkas konkrečiai kaltas, kad nutekino operatyvinę informaciją ,o tai nusikaltimas. Abejoju ,kad garsiai buvo ištarta pavardė, bet buvo duota aiškiai suprasti ,kas įtariamasis , tam yra šaradų žaidimas.

Pervardinti į TS-LKD(p)

Pervardinti į TS-LKD(p) portretas
Ką reiškia (p), turbūt visi suprantame

taip taip taip

taip taip taip portretas
Prokuratūra „kalta“, kad Seimo pirmininkę, premjere ir konservų frakcijos vadovė nelaiko liežuvio kaip turgaus bobos.

taip

taip portretas
Paklausius opozicijos balsu darosi neaisku ar cia didziausia problema skambutis i Cile ar vis del to pati pedofilija. Del sio triuksmo tai kalciausia yra prokuratura. Jeigu ji lauke tris menesius tai galejo dar palaukti pora savaiciu ir atejusi i plenarini seimo posedi paskelbti savo itarimus ir tada nebutu jikiu nutekejimu ir jokio opozicijos putojimosi del kazkokio slepimo.

Iš Grybauskaitės „kabineto“ išplaukė valstybės paslaptys

Iš Grybauskaitės „kabineto“ išplaukė valstybės paslaptys portretas
Tyla ir ramybė. Ir dabar niekas nenukentės, nes valdžioje vėl ta pati nusikaltėlių gauja kuri ir aną skandalą užglaistė.

Indikacija žodžio reikšmė

Indikacija žodžio reikšmė portretas
Indikacija žodžio reikšmė indikãcija [lot. indicatio]: 1. nurodymas, žymė, ženklas; 2. med. simptomas, požymis, rodantis, kad reikia, galima panaudoti tam tikrą gydymą, vaistą.

Vika

Vika portretas
Jie gali per kelias minutes sužinoti kas skambino,bet matyt nelabai rūpi

senas kavenskas > ,, senjorei "

senas  kavenskas > ,, senjorei " portretas
,,... Lietuviai ,rinkejai,galvokit uz ka balsuojat...'' - tai didelis dėkui , kad patarėt ! tikrai per ateinančius rinkimus pagalvosim už ką balsuoti :)

Nueikit

Nueikit portretas
į delfi, pamatysite kad jų išgamos carui špygą parodė.

tai

tai portretas
> As Labai norėjai ir tikėjaisi, kad konserwatpalaikis vaikų prievartautojas bei jį bandę išsukti ir nuslėpti siaubingą nusikaltimą konsrvatorių partiečiai toliau galės tyčiotis iš tautos ir prievartauti mūsų vaikus? Gana - lauk išsigimėlius.

As

As portretas
Dabar prasidejo kiekviena diena ,kas pasake miau,otokia musu politika

--> senjorė

--> senjorė portretas
iš jūsų minčių panašu, kad irgi nieko prieš patvirkinti mažamečius ir tai nėra blogis, nes yra svarbesnių darbų. O čia matai kažkoks menkniekis tas tvirkinimas.:)))

Pedofilu

Pedofilu portretas
Partija su Anukeliu vis dar tikisi isgyventi ?

U1

U1 portretas
KAŽKAIP VISI PATEKĘ Į POLITINĘ VALDŽIĄ, PRARANDA SĄŽINĘ, PADORUMĄ, ŽMOGIŠKUMĄ IR APSIKABINĖJĘ PSEUDOPATRIOTIŠKUMO MEDALIAIS, NAUDOJASI NELIEČIAMUMU, O IŠ TO NEBAUDŽIAMUMU. MAŽA TO, NE KAI KURIE UŽKLASINĖJE VEIKLOJE DAR LABIAU ĮTVIRTINA SAVO IŠKRYPĖLIŠKAS FANTAZIJAS ĮGYVENDINANT JAS PRIEŠ SILPNESNIUOSIUS.

pagalvojus

pagalvojus portretas
> Senjore. Tipiška konservatnykų fanatikė, įtariu jei konservatorių lyderiai prievartautų tavo anūkus, tai šypsotumeisi ir tyliai bambėtum - pakentėk anūkėli, draugas vadas tenkinadi.

Anonimas

Anonimas portretas
KVAILYS KAS GRIŽO Į LIETUVĄ. ČILĖJE JO NIEKAS NEPASIEKTŲ...

Eina

Eina portretas
Šis skandalas tik parodo, kad partiečiai senai žinojo esant jų viduje pedofilą, ir prokūrorai greičiausiai žinojo bei buvo skapta siunčiami perspėjimo signalai partijai, bet matyt atmosfera įkaito iki tiek, kad prokūrorė turėjo viešint viešai faktus, kad kitaip būtų įklimpę ne tik ši instancija. Realiai už politinio gyvenimo nugarų vyksta baisūs žaidimai, drąskantys žmonių ir vaikų likimus.

Dainius

Dainius portretas
Suka uodegas velniai, kad juos kur peklon

Senjore

Senjore portretas
Ar nera kitu bedu,kas ka nutekino ,nenutekino ,ta pati per ta pati tik sneka ir rodo.Teisesaugos ,prokuraturos cia darbas. Baikim. Imkites rimtu darbu, Lietuviai ,rinkejai,galvokit uz ka balsuojat. Dziaukimes,kad nera karo ir zemes drebejimu. Daugiau optimizmo.

Poetas

Poetas portretas
Dabar konservatorių tikslas pakišti galvą po besisukančiomis pedofilijos skandalo girnomis kažką iš savų, turinčio mažiau vertės partijoje. Faktas, kad jei kišti seimo pirmininkę ar ministrę, reiktų valdančiųjų griūti su baisia gėda ir fiasko. Tai iš paskutinių pasisakymų panašu, kad tą aukos vaidmenį gelbstint partijos prestižą prisiims Mikulėnienė. Bet gi visi puikiai žinosim, kad kaltieji tai bus kiti, aukštas pareigas einantys pirmininkė ir ministrė. Beje, labai keista matyti, kaip nuo šio skandalo atsiriboja koalicijos partneriai "laisviečiai". Gal jie stebi, kaip skandalo konvulsijose miršta jų ponas ir jei ką, perims valdžią į savo rankas. :)

Paf

Paf portretas
Didžiausių pedalų ieškokit garbingose šeimose

Tie artistai

Tie artistai  portretas
Turėjo būti atskirai uždaryti ,kad nesusitartų ką šnekėti

Kl

Kl portretas
Baisus partijos nariai iškrypeliai

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Baisu. Galutiniam vartotojui - įtariamam nusikaltėliui taip, bet prieš tai kažkas operatyvinę informaciją nutekino iš prokuratūros, informaciją gavęs asmuo darė spaudimą - "indikavo" konservatorių seniūnę, o ši pranešė įtariamajam. Visa grandinė rimtų moterų - tokią nutraukti ir patraukti atsakomybėn už įvykdytą kriminalinį nusikaltimą bus sunku, juk tai pavojus nac. saugumui :)

Baisu

Baisu portretas
Jie ir nutekino...

Jergutėliau

Jergutėliau portretas
Taip išeina, kad konservatnykai norėjo nuslėpti savo šaikos narį, kuris galimai prievartavo mažamečius..?! Skandalas bei liūdna...

Byyyy By DEJAU

Byyyy By DEJAU  portretas
Nnnn ACHUI VALDZIABOES !!!! TEGU ČIUOZIA GATVIU ŠLUOTI už MAZIAUSIA ATLYGINIMA !!!! JOS TIK TIEK IR TEMOKA :-)))))))))

taigi

taigi portretas
Viskas gerai , paskambino pasiteirauti ar Čilėje nelyja :))))

konservų

konservų portretas
pedopartija.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Faktai įkyriai rodo, kad prokurorė pranešė Čmilytei, toji - Šimonytei, Šimonytė - frakcijos seniūnei ir pastaroji - įtariamajam. Dabar visos keturios svarbios personos visuomenei įžūliai meluoja. O sutapimas čia tėra vienas - kad visos keturios melagės yra moterys.

Geras gyvenimas

Geras gyvenimas portretas
Numetė šunims kaulą. Dabar galės sutrupinti ir sugraužti menamą kaltininką su skerneliu ir nupirkta media. Darys didelį šou. Nėra kitų reikalų, problemų, tik kas ką nutekino. Nerūpi kaip pažaboti aukštas kainas, kaip išspręsti bankų godumą, kaip sumažinti elektros ir šildymo kainas. Seime tiesiog gyvenk ir žveng.

argi ne taip?

argi ne taip? portretas
Ko čia visi tryzniuojate, skambino, neskambino, niekur tas Bartošev ičius nepasislėpė, jis sugrįžo, apklaustas, vyksta tyrimas, bus viskas išaiškinta. Gaus pagal nuopelnus. Kitoms patrijoms bus pamoka, kad nereikia kviestis į sąrašus "kviestinių įžymybių", kai tiek yra savu partinių. Bet ir rinkėjai, kodėl iš 92 sąrašo vietos išreitinagvo į 40 ir įgrūdo į Seimą? O čia opozicija, matydama, kad tiems keikiamiems konservams,liberastams sekasi normaliai kapstytis iš esamos ekonominės krizės- rado būdą kaip vakdančiuosius sumenkinti, save išaukštinti ir vėl papulti į valdžią.

šita mėšlita

šita mėšlita portretas
laukam patręšti tik tinkama

to sigitas

to sigitas portretas
Siguti , būtinai juos rinks, kas rinko, tas rinks..rūpinkis savaisiais ,kad tik tavuosius išrinktų.

išvada

išvada portretas
Operatyvinės informacijos nutekinimas įtariamam sunkiu nusikaltimu yra KRIMINALINIS nusikaltimas, taigi "indikuotai" personai teks pačiai sėsti arba pasakyti kas liepė paskambinti ir įspėti nusikaltėlį.

sulaukusi tam tikrų indikacijų

sulaukusi tam tikrų indikacijų   portretas
Tada aš atėjau ir padariua tą ką turėjau padaryti. . Padariau tą ką mama liepė.

anonimui

anonimui portretas
Tuoj sodinsim bulves,ateik...

manau

manau portretas
Seka aiški- prokuratūra nutekino informaciją Čmil ( gal pavardės garsiai nepasakė, bet aiškiai davė suprasti apie kokį asmenį kalba), Čmil įsakė - "indikavo" kad įtariamam sunkiu nusikaltimu būtį pranešta informacija dėl vykdomo tyrimo su tikslu, kad šis spėtų panaikinti įrodymus, paveikti liudytojus ir nukentėjusius bei išvengti viešo tyrimo seime atsisakant seimo nario mandato. Nusikaltėlių gauja.

Anonimas

Anonimas portretas
kaip kiršinančią, Lietuvą skaldančią ir anksčiau vos nepripažintą teroristinę organizaciją, koncervatorių šaiką reikia uždraust ,o nusikaltusius pavasarį pasodinti

ir valstiečius po

ir valstiečius po portretas
paranke pasiimkit

koncervata

koncervata portretas
užteks gal,subinės glavniausių padugnių vistiek degs.

Sigitas

Sigitas portretas
Kitaip kaip kai kurių piliečių iš rinktujų Seimo daugumos konservatliberalpalaikių ir jų rinktos Vyriausybės valdžios bendrai paėmus, LR teisinių institucijų afera ir ne pavadinsi. Jau seniai yra aišku, kad jie pagal LR konstitucija ne atstovauja Lietuvos piliečiams, o atstovauja savo partijų ir savo asmens interesams. Todėl ir kyla esminis klausimas t.y. tai nejaugi tie kai kurie piliečiai kurie yra konservatorių, klonuotujų liberalų darinių elektoratas ir toliau balsuotu-išr inktu juos? Nejaugi tiems kai kuriems piliečiams patinka tas jų skleidžiamas politinis dvokas?

Xxx_ui

Xxx_ui portretas
Įtarimasis nėra partijos narys.

L

L portretas
Štai prie ko privedė visi paradai , nors gal ir gerai per tokias eitynes reik ,ziuret tokius ,ką jie veikia lengviau bus sugaudyt tokius

chi - juokas

chi - juokas portretas
Jau rado atpirkimo ožį - galėjo geriau "paieškoti" - BŪTŲ RADĘ, KAD SKAMBINO VALYTOJA

manau

manau portretas
Nusikaltėlių šaika turi eit velniop

Jezusmarija !!!! :)))

Jezusmarija !!!! :)))  portretas
Aš nepasitikiu nei vienu liberaliu ! Nutekino operatyvinę info , o kur garantija , kad neišduos Tėvynės " dėl partijos " ? Ne . Balsuoti už tokius gali tik moraliniai niekšai .

Bemoksliams patryjotams ...

Bemoksliams patryjotams ... portretas
faktas yra tai, kad operatyvinė informacija buvo nutekinta ir perduota įtariamam sunkiu nusikaltimu su tikslu jam SUTEIKTI GALIMYBĘ SUNAIKINTI ĮKALČIUS, PAVEIKTI liudininkus ir nukentėjusius asmenis bei IŠVENGTI VIEŠO viešo interpeliacijos proceso seime, kitaip sakant buvo įvykdytas kriminalinis nusikaltimas ir žmonių galėjusių įvykdyti šį nusikaltimą ratas labai mažas. Galimai konkreti pavardė nebuvo paminėta, bet buvo aiškiai duota suprasti kas yra įtariamasis, o toliau tik klausimas- ar pati perdavė informaciją įtariamajam ar kažką įpareigojo tai padaryti.

Xxx

Xxx portretas
Visa konservatorių partiją iškrypelių.Lauk juos is vyriausybės ir iš seimo.

tomas

tomas portretas
tai kiek miliardu pavoge?

Melagių partija ?

Melagių partija ?  portretas
Kas liepė paskambinti dėl indikacijų ? ! TAS KAS ŽINOJO INFORMACIJĄ APIE IKITEISMINĮ TYRIMĄ IR BŪSIMĄ GENERALINĖS PROKURORĖS PIRMADIENINĮ VIZITĄ SU PRAŠYMU Į SEIMĄ !

to ar dar liko...

to ar dar liko... portretas
b nebuvo ir nėra. Tai vieno žmogaus vyro atsakomybė už nusikaltimą ,jei toks buvo .Kas balsavo ,tas ir balsuos už tą partiją, kai opozicija kelia šaršalą, atsiras dar daugiau balsuojančių.

O ką jau skambinti negalima?

O ką jau skambinti negalima? portretas
Ka s pasakė MIAU?Kas pasakė miau-miau.O kas pasakė miau-miau-miau-miau.Rinkiminis šou.

Ar dar liko klausimų dėl konservatorių partijos

Ar dar liko klausimų dėl konservatorių partijos  portretas
" šventumo - skaidrumo " ? Man ne . __Vis dėlto jai sunkiai sekėsi paaiškinti, kodėl nei penktadienį, nei vėliau savaitgalį apie K.Bartoševičiaus pasitraukimą iš Seimo ji neinformavo frakcijos. Apie tai PAKLAUSTA R.Morkūnaitė-Mikulėnienė TIK TRAUKĖ PEČIAIS .____P.S. MANAU nepranešė, nes info žinojo TIK PARTIJOS vadovybė ! Info buvo nutekinta , o konservatorių partija tikrai ne tie , kur nariai " gali elgtis savo nuožiūra ar iniciatyva " ! Jie net balsuoti seime turi kaip " nurodo vadovybė " . Vieša info .

Ji

Ji portretas
Nesuprantu, koks čia skandalas.Įtariamasis liko Čilėje? Negrįžo į Lietuvą? Prokuratura negalėjo pareikšti įtarimus? Liko Seime?

> anonimas

> anonimas portretas
Kad karta gerai sumeluoti, reikia daznai kalbeti tiesa...

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Čia jau iš pradžių buvo aišku, kad konsevatorių gauja, partija jų negalima vadinti, prisiuosčiusi senojo ožio kenkėjiškų bezdalų, iš visų jėgų stengėsi šį skandalą užglaistyti tik dabar, nors ir taip jau aišku, reikia paviešinti kas nutekino šią informaciją ir kas skambino bartoševičiui?.?.

Anonimas

Anonimas portretas
Na tu ir kaltinimus išmetei. Konservatoriai -Kremliaus partija ? Tai kuri tada ne Kremliaus ?

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Sita Lietuva griaunanti. galimai kremliaus partija, turi buti uzdrausta amziams.

Galerijos

Daugiau straipsnių