Būna ir taip: Seimo narys vidurinę mokyklą baigė sulaukęs 32-ejų

  • Teksto dydis:

Pasirodo, Seimo narys liberalas Andrius Bagdonas nebaigė vidurinės mokyklos iki kol sulaukė 32-ejų.

Seimo nariui iš Nidos liberalui A. Bagdonui dabar 47-eri, o 32 metų jis vaikščiojo į tuometę Nidos vidurinę mokyklą, dabar ji vadinasi Neringos gimnazija.

Kada baigėte vidurinę mokyklą, Seimo nario paklausė LNK žinių žurnalistai.

„O, dabar mintinai neatsakysiu. Taip, 32 metų baigiau vidurinę mokyklą“, – užklaustas Seime kalbėjo parlamentaras ir bandė paaiškinti gana neįprastą situaciją.

„Verslu pradėjau domėtis gana anksti, pamaniau, kad viską pasaulyje žinau, ir nusprendžiau į dvyliktą klasę neiti“, – kodėl nebaigė mokyklos įprastu laiko atskleidė Seimo narys.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Vėliau nusprendė vis dėlto mokyklą baigti, sako, ir pačiam buvo keista, perkopus 30-metį į vieną suolą sėsti su aštuoniolikmečiais.

„Na, jie keistai žiūrėjo į žmogų, kuris yra gerokai vyresnis už juos“, – apie vėlyvus savo mokslus pasakojo liberalas A. Bagdonas.

Iš Seimo puslapyje nurodytos A. Bagdono biografijos neaišku, ką jis veikė iki 33 metų. Po vidurinės baigimo nurodomos dvi darbo patirtys – porą metų vadovavo Neringos sporto klubui „Kuršiai“, vėliau porą metu buvo europarlamentaro Antano Guogos padėjėjas.

Pats A. Bagdonas sako, kad užsiiminėjo verslu.

„Įvairus, žinokite, buvo darbas. Ir aptarnavimo sfera, vėliau ir apgyvendinimo sektoriuje teko dirbti, kavines ne vienas esu turėjęs. Visi verslai buvo Nidoje, nes aš gimiau, augau ir mokiausi Nidoje“, – žurnalistams kalbėjo Seimo narys. 

Tačiau, nors mokyklą ir baigė vėlai, po jos Seimo narys mokėsi toliau – įgijo ir bakalauro bei magistro laipsnius.

„Mokyklą baigiau 32-ejų. Po to sekė mokslai Kaune, profesinio rengimo centre, vėliau – tarptautinėje Baltijos jūrų akademijoje. Dar vėliau Klaipėdos universitete įgijau bakalauro ir magistro laipsnius. Tuos devynerius metus atrodė, kad nieko kito neveikiu, tik mokausi. Tuo pat metu įgijau vietos gyventojų pasitikėjimą – iki tampant Seimo nariu, dvylika metų visuomeniniais pagrindais dirbau Neringos savivaldybės taryboje“, – pridūrė A. Bagdonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T0mas J.

T0mas J. portretas
Šio žmogais atveju iš akių, iš veido matosi VISKAS. Kai kurie sugeba apsimest. Šitas - ne ;)

o uspaskis

o uspaskis portretas
ar iki šiol baigė vidurinę?

LIETUVOS PILIEČIAI

LIETUVOS PILIEČIAI portretas
Šiandien yra bandomieji triūsiai. Prisimenu "baisius" sovietinius laikus. Tam, kad bet koks pilietis užimtų atsakingą postą, jis praeidavo tris organizacinio darbo pakopas: pionieriaus, komjaunuolio ir partinio darbuotojo pakopas. Tuo pačiu laikotarpiu turėdavo įsigyti aukštąjį mokslą savo pasirinktoje srityje. Tik sėkmingai praėjęs visas instancijas jis galėdavo pretenduoti į valstybinį valdymo postą. Palyginimui - G.Landsbergis - iš atsiprašant GATVĖS - tiesiai į Europos parlamentą. O apie šio Lietuvos seimo ir vyriausybės BOBELES...komentarų neturiu...
VISI KOMENTARAI 93

Galerijos

Daugiau straipsnių