Dėl grasinimų A. Širinskienei pradėtas tyrimas – Seimo narė kreipėsi ir į Vadovybės apsaugą

Grįžti į straipsnį

Jotautas

Jotautas portretas
No pasaran! Širinskenei - valstybės ir Dievo apsaugą! Jei kažkas atsisakė tokios apsaugos - ją skirti protingiausiai Lietuvos moteriai. Apsaugoti iš kairės ir iš dešinės! Iš priekio ir užpakalio nebūtina. Gaujos, no pasaran!

koroče ura, ura!

koroče ura, ura! portretas
Liberkonservatos, socialkomuspaskolchozninkai, kremlkėgėbisnevėkšlos. kolaborišdavputinistomažaraščiai visame pasaulyje vienykimės !!!

Vaje , dieve saugok

Vaje , dieve saugok  portretas
Mūsų seimo matrioną .Netikiu , kam čia kėsintis , labai didelis tonažas ir tiek.Nereikia tik susireikšminti.

KGB \\\\\.../////

KGB  \\\\\...///// portretas
gauja,šalin rankas nuo Širinskienės.

ura ura

ura ura portretas
Kegebistiniai liberkonservatos yra kremliaus kegebistinės oligarchijos atmaina, todėl jei ką ir nužudo, ar susprogdina, ar prieš prezidentą įvykdo sąmokslą – ieto vsio zakonno ir pravilno!

Jotautas

Jotautas portretas
Linksmai. Seimo nariai iš abiejų pusių, prašome neskambinėti telefonais. Galite parašyti laiškus (popierinius ar elektroninius). Tai labai pavojinga politikams, kurie dažnai keičia partijas. Geriausia, kad politikų saugumą imtų tvarkyti konservatorių lyderiai. Kairiųjų gerbėjai pozicijos nepuola, bet dešiniųjų fanai nepaleidžia iš rankų telefonų prieš kantrią opoziciją. Kviečiame poziciją ir opoziciją, kaip kiekvienoje demokratinėje šalyje bendrauti ir nesipešti, sėdint skirtingose seimo salėse.

Hm

Hm portretas
Kaip tai jei visos atsisako tai visoms ir reik nutraukt apsauga

Lietuviška demokratija

Lietuviška demokratija portretas
Pasakei savo nuomone ir tau jau grasina kažkokia sterva .Gal ta pati kur parašė ,kad geram zmogui niekas negrasina.Atsipeikek.Agne Sirinskiene yra viena iš protingesnių seimo nariu.Tokiu ten nedaug.

geram žmogui niekas negrasina

geram žmogui niekas negrasina portretas
o ši gyveno taip kad be apsaugos bijo išeit į gatvę

Galerijos

Daugiau straipsnių