Dėl vokiečių brigados Lietuvoje – vis gilesni ginčai

Grįžti į straipsnį

nu

nu  portretas
kas nori palikti mirciai karo arveju,tik putleris ir priesininkas,bet tik ne vokietis .

chi,chi

chi,chi portretas
deda i kelnes nes puikiai žino, kad vietiniai teps slides.

KADA PASIBAIGS?...

KADA PASIBAIGS?... portretas
Jau virš 30 metų girdime landsbergių skleidžiamą savanaudišką melą "rusai puola". Nelokite, nelįskite ten kur ne jūsų nosiai ir toliau niekas jūsų nepuls. Betgi landsberginė pasinešusi šutvė vis nerimsta ir pati prašosi konflikto. Yra tikimybės, kad sulauksite...Tik...kur bėgsite Lietuvos "didvyriai"? Amerika jau pati nežino, kaip išbristi iš savo problemų.

Ar negali taip būti???

Ar negali taip būti??? portretas
Labai paprastas reikalas... na ir ko čia nesuprasti.. Mūsiškiai Ukrainai ginkluotę ko gera beveik visą atidavė... vaistus ko gera taip pat atidavė .... savanorius kariaut išleido ir dar neaišku ką davė. .Sugraudinimui net fronto griuveną tanką atitempė.. Pavyko ,taip susigraudino ,kad kvietkas nešė glėbiais . Galimai vokiečiai bijo ,kad jų nepriduotų pirmos linijos frontui prieš rusus.... Kad drąsiau būtų, vokiečiai todėl ir siūlo internacionalinį batalioną kurti .Tarp kitko, prie vyriausybės sukeliamų konfliktų turėjom jau visi priprasti.. Sakoma ,kad net šuo pastoviai prismaugiamas pripranta .. o ką kalbėt apie runkelius ,vatnikus --- paskutinės rūšės atstovus

Ko toks sujudimas?

Ko toks sujudimas? portretas
Juk negali jie savo tėvynėje ukrų prostitutėmis naudotis. Tuo tikslu ir sudaromos sąlygos vyrams pasisavinti čia. Kur gi rasi nepilnametę ukrę už cigaretę. Pasinaudos jomis ir paliks tiems, kurie jų senas mašinas išpirko, kaip panaudotą daiktą. Ar manėt ta naudotš automobilių prekyba šiaip sau? Įsiskolinot. Dar džiaukitės, kad ima užmokestį ukrėmis. Juk iš vokietės spermos šiukšliadėžė nepadarysi, štai, verslusis ukrų zelionką ir patiekė prekę - nepilnametes ujres kainuojančias cigaretę, kas dar neaišku?

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
Turėtų ir Lietuvos europarlamentarai atsakomybės dalį prisiimti -- juk visą laiką iki vasario 24 rusai puolė, o krašto apsaugą tik iškabom ir šaukštais ginklavo Dabar tegu sako kad nepuola ir pradeda ginkluoti Nu , gal kitaip jiems neišeina, kaip lydekai paliepus rusų pečius pats atvažiuos ir apsisukęs išvažiuos

Anonimas

Anonimas portretas
Musu partizanai - Vanagai ir dar daug kitu zude vokiskus okupantus uz laisva Lietuva. Nedarykim ju sviesiam atminimui gedos - ZUDYKIM Fricus.

Anonimas

Anonimas portretas
Zudyk vokiskus okupantus. Mirtis Fricams. Uz laisva Lietuva.

Gincijamasi,

Gincijamasi, portretas
ar mes vokieciams po...,ar na... reikalingi? Atsakysiu trumpai : abu variantai vienu metu!

patarimas

patarimas portretas
kam tų brigadų, kai yra šauliai su PIŠ priekyje

Aš tai nesuprantu

Aš tai nesuprantu portretas
Vokietijoje nuolatos stovi JAV pajėgos, turbūt tam, kad apgintų juos nuo kieno nors agresijos (jei ne todėl, prašau pataisykite) o čia prašo, kad vokiečiai dideles pajėgas išsiūstų dar į užsienį. Tai jie patys saves neapgina, kaip galima tikėtis, kad jie apgins dar kažką kitą? Gal reikėtų kviestis kažką kitą, kas patys pagalbos neprašo, gal kokius prancūzus?

Lionia

Lionia portretas
Politikieriai mano,kad atvažiuos vokiečiai ir juos apgins.O ką patys padarėt apart rietenų seime?Nei sienos užblokuotos,nei doros ginkluotės užpirkta nei visuomenė konsoliduodama-nieko.Užsisvajojo,turi atvykti kažkas ir juos apginti.Gal galvojat,kad ubagėliai puls ponų ginti?Išgrauškit!

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
mano proteliu - Briuselio kubiloidai taip Lietuvai padeda - atsimena sąjungininkai 0, 76 kariuomenei, kas gali paneigti už katrą politiką jie europarlamentarais patapo? NATO stebi ir skaičiuoja, kaip nekeista - net raiši vokiečiai

Nieko čia naujo

Nieko čia naujo portretas
G.Landsbergio retorikoje-visi aplinkui kalti, tik ne jis su savo į visas puses tabaluojančiu be jokio ryšio liežuviu........pats nesąmonių prisišnekėjo, neturėdamas jokios kompetencijos, ir šiaip be senelio V. Landsbergio pagalbos tiek darbinėje, tiek politinėje plotmėje būdamas visišku nuliu, o kalti kiti.....pasipūtimas ir arogancija, pagieža, kitų nuomonių nepaisymas iš jo tiesiog fontanu trykšta ir tai matomai tampa užkrečiama ir persiduoda kai kuriems kitiems partijos kolegoms -ryškus to pavyzdys p. V. Juozapaitis.....

kaip vokiečiai duos brigadą

kaip vokiečiai duos brigadą portretas
jeigu, kaip pasirodo, patys neturi. O Vokietijai su Lietuva elgtis kaip su mažesniu "kvailiu" yra negarbinga. O mums tylėti ir nieko nesakyti, kad mus mulkina, būtų daugiau negu kvaila. Išeitų, kad mes ant tiek kvaili, kad net nesuprantame kad mus mulkina. Tegul Vokietija atsiprašo, kad per daug prisižadėjo, ko negali ištesėti, formuoti iš naujo pajėgumus ir vykdyti.

Neber kantrybes

Neber kantrybes portretas
Keisti KAM ministra ir prezika. Ka jie ten taresi ir kam jie dirba? Tegul kiti tariasi ju JAV arba JK. Atrado vokiecius su 5 tankais... Cha cha cha.

Galerijos

Daugiau straipsnių