„Frontex“ fiksuoti pažeidimai prieš migrantus: kas gresia Lietuvai, jei išvados pasitvirtins?

Grįžti į straipsnį

kaip

kaip portretas
Baltarusija, jos valdžia leidžia savo teritorijoje žmonės su vizomis daryti nusikalstamą veiką? ir leisti įvažiuoti vis daugiau, ar taip jis , Lukašenka mato savo pabaiga? po jo nors ir tvanas, atiduoda savo valstybę užkariauti be kovos? dar su kvietimu paskęs ir kraupiai

įdomu

įdomu portretas
kodėl nefiksuojama teisė ir neginama teisė ginti saugoti savo valstybes siena? savo tautiečius, žmones? ir turtą/mokesčius, kuriuos reikės atiduoti už besibraunančių sulaikymą , jų indentifikavimą? jei jie nelgalai besibraunantis ir darantis jau tuo nusikaltimą, atvykstantis iš taikios, nekariaujančios šalies Baltarusijos, kurioje atvykti turi vizą, slepia savo tapatybę, tai kuo galima kaltinti? be kaltės kalti?

>

> portretas
Kaip suprant,kontora Fronteks,rupinasi savimi,savo etatais,savo "reikalingumu","fiksatoriai fiksuoja", eurus,uz "komandiruotes" !?

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip skaityti politikieriu diskusija: skaityti tik paskutinį sakinį,tokiu būdu atfiltruojam nereikalingą informaciją.

TAIGI

TAIGI portretas
MASIŠKAI UŽPIKIME PROTESTO LAIŠKAIS TĄ FRONTEX ORGANIZACIJĄ.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Stebėtinai drąsi Lietuva: nenuolaidžiauna nei Rusijai, nei Batarusiai, nei Kinijai, turi įtikinti ir ES, kad visiškai adekvačiai reaguoja ir į organizuoto migrantų antplūdžio stabdymą. Neprašyti ,,svečiai" ir priimami taip, kaip ir bando įsibrauti į mūsų šalį: apsukami 180 laipsnių kampu ir - marš, iš kur atkeliavę. Slapta, prievarta braunasi tik vagys, plėšikai ir teroristai. ES turi ne priekaištauti, bet padėti saugoti Lietuvos, o tuo pačiu ir ES sienas. Prieglobsčio prašytojams yra pakankamai civilizuotų kelių.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar nepastebit, kad jau tapop kazkokiais fašistais ar emgebistais ? Greit siūlysit konclagerius ir krematoriumus tiems žmonėms, patys jau tapę žvėrimis. Nesistebiu, juk jūsų seneliai žydus šaudė ir kai kuris dar turit žydų aukso. Bet žinokit- ir jūs taip nubaigsit. Spruksit nuo rusų ir niekas jums, runkeliams, nepadės.

Gal?

Gal? portretas
Kal ta ,,Frontex.. susideda iš tu migrantų irakiečių ,afrikiečių ir...?

Na praleisi ...

Na praleisi ... portretas
ir kas ? Vokiečiai sulaikę grąžins ten iš kur atėjo - Lietuvą .

ALGIS

ALGIS portretas
Įdomu , o ką padrė šiuo klasimu pati frontex , pulti mažąaias valstybėles lengviausia , o pdėti saugoti siena -- nė velnio .

kuo

kuo portretas
greiciau reikia referendumo kad tauta atsijungtu nuo visu priklausomybiu ir sios visos saikos su jav iremintais politpridurkais ======

nrk

nrk portretas
Na tiesiog fantastika - ne nelegalams kazkas gresia o Lietuvai???

Žeminimas , diktatas kasdien

Žeminimas , diktatas kasdien portretas
Tas Briuselio diktatas, tas ES elgesys su mumis ne kaip su suverenia, bet okupuota valstybe pasimato visu gražumu... Kur mes įlindo? Į kokią "demokratinę sąjungą???

O taip

O taip  portretas
Sovietai diktavo diktavo. Dabar VISOKIE FRINTEX ,JT,ZT Tai kiek dar KLAUSYSIM ISKRYPELIU Kiek DAR BUSIM ZEMINAMI IR TURESIM VYKDYTI ATVYKUSIU NEPRASYTU SVECIU (kriminaliniu NUSIKALTELIU) UZGAIDAS. KIEK DAR VSLYSIS KOJAS ATSLIAUZIAS SLIUZAS I MUS. O KAD JIE SITIE ISGAMOS VISI RASKEVICIAI VALENTAMAVICIAI SU LUKASENKA 10000%. Kuris ATSAKYSIT VALDZIOS BOKSTAI!!

praleisti tuos avinus

praleisti tuos avinus portretas
Praleisti visus juos pro siena, dar ir palydeti iki Vokietijos. Tenai tegul buki vokieciai tvarkosi su savo musulmaninais. Kai zagseti prades springdami nuo tu musulmonisku driskiu kiekio, abejoju, kad atsiras pazeidimai, o ir milijardai sienai statyti is karto bus atrezti.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Manau ,kad tie tikrintojai išvien su Lukošenka. Palydėti iki sienos ir tegu ir Latvija palydi ir tegu keliauja kur nori. Jei yra ginėjų ,tegu pas juos keliauja Negana kas vyksta . . Norvegijoje teroristas kiek nekaltų žmonių išžudė. O kas gali pasakyti kiek jų yra tarp migrantų.

o ar nelaikas pasiust nax.....frotex,as ir visa euro zopa

o ar nelaikas pasiust nax.....frotex,as ir visa  euro zopa  portretas
su ju sukurtom merkelinem problemom . lai susirenka frontex, a savo pasikviestus babajus ir eina nax.......

bummm

bummm portretas
Visa Geiropa jau pašvinkus, šaukštai po pietų, traukinys įsibėgėja.

Savas

Savas portretas
Manau,kad nieko,o jai kazka bandytu apmokestint paleisciau visus migranus lai eina pas savo uztarejus

jei atsilaikysim, reputacija pagerės

jei atsilaikysim, reputacija pagerės portretas
mums ne taip ir svarbu, ką galboja Briuselio funkcionieriai, svarbu, ką galvoja dauguma europiečių, o jiems pabėgėliai nusibodo ir reputacija pagerės, svarbu atsilaikyti

fck

fck portretas
Linkiu Geiropai greičiau subyrėti. Ir subyrės, neabejoju.

Galerijos

Daugiau straipsnių