G. Landsbergis apie B. Hodgeso pastabas dėl karinių pajėgumų: turime priimti rimtai

Grįžti į straipsnį

TAM PIEMENIUI

TAM PIEMENIUI portretas
Dar ir šiandien nadaeina, kad tas Hodgesas tiesiai šviesiai sako, kad praleido galimybę sukelti karą Lietuvoje. Piemuo ir liks piemeniu...

taigi

taigi portretas
Iki apsikakojimo kišotės į kitų valstybių reikalus, susikabine rankomis vertėte Baltarusijos prezidentą, o dabar, marš, apkasų kasti. Kad geruoju tai nesibaigs buvo aišku ir runkeliui, bet šis veikėjas vis cypavo, kad nereikia Rusijos bijoti, mat galima penktu straipsniu mojuoti. Amerika turi jau praktiką sukelti karus ir tepti slides. Landsbergi, jei nori, kad žmonės aukotų savo gyvybes, pirmiausia parodyk pavyzdį su savo vaikais. Kai būsi pasiryžęs savuosius pirmose linijose pastatyti, tada ir likusieji runkeliai stos šalia.

Buldozeris

Buldozeris portretas
Visus buvusius KAM ministrus, uz kariuomenes sunaikinima reikia teisti.

Loreta

Loreta  portretas
kazkodel ame-rikonu milijonieriams parupo is kur rytu europa perka ginkluote. Perka is ten kur pigiau ir prieinama. Nors ir esame klube nemau, kad viskas mums ranka pasiekiama, manau ir mums paruosta kazkas panasaus kaip Ukrainai, jug Lietuva potencialus karo pajamu saltinis kai kuriems aukstosios klases atstovams, ir ju zmonoms. Nesitikejau, kad amerikonsai plaus pinigus per Ukraina, bet Dievas mato, niekas neliks nenubaustas, tiesiogiai ar ne prisideda prie zudymu, visi bus nubausti uz nekaltu zmoniu kancias.

Rastikis

Rastikis portretas
Jus pirkit rimtus ginklus, didinkit ir ruoskit kariuomene , baikit pagaliau malti liezuviais.

o

o portretas
kas lieka kai rimto veido vaidmuo nuo kurio nieks nesikeic nebent pati veida lieka pasalint neatitinkanti tikroves?=0

Ne be reikalo jis lankėsi pas Zelenskį...

Ne be reikalo jis lankėsi pas Zelenskį... portretas
Pasisėmė žynių, kaip iš karo praturtėti ir Majamyje rūmus pasistatyti.

Na, jeigu Landsbergis galvoja "rimtai"...

Na, jeigu Landsbergis galvoja "rimtai"... portretas
Laukiame biudžeto didinimo gynybai...Ką dar tas proto invalidas gali daugiau sugalvoti. Čia taip lengva gražiai pasipelnyti. Ant įsakymo uždėjai grifą "slaptai" ir pirkis auksinius šaukštus...Juk niekas neturi teisės žinoti - tai "karinė paslaptis"...Gali rusai sužinoti...

Lietuvis

Lietuvis portretas
Tai dar vienas įrodymas , kad konservatoriai nėra valdžios partija ... Kada konservatoriai pradės dirbti Lietuvai ?

skiep

skiep portretas
ar tik dabar atsibudot,visa ginkluote padovanoje Ukrainai.Gerai,kad tas generolas ispyre o tai butumet ir toliau miegoje ir viska kise Ukrainai.Net Jakilaitis atsibudo,pries tai reikalaves,kad pirktume ginkluote Ukrainai,bet ne Lietuvai.

Galerijos

Daugiau straipsnių