G. Nausėda: A. Lukašenkos režimas nesiliaus ir ateityje testuoti Vakarų vienybės

Grįžti į straipsnį

onute

onute portretas
Nato bejėgė apdryskusi Stoltbergai kiek piliu ir jachtu prisipirkai už eu suneštus pinigus

kauniete

kauniete  portretas
KETURI IŠGAMOS VEMTI VERČIA

KUR JUS MATĖTE VAKARŲ VIENYBĘ ?

KUR JUS MATĖTE VAKARŲ VIENYBĘ ? portretas
Iškilus bet kokiam konfliktui ar problemai Europos valstybės sprendžia klausimus kiekviena savo. Nusileiskite ant žemė ir ne pykitės su artimiausiais kaimynais, o ieškokite dialogo ir ekonominės ir politinės naudos sau. Baikite ubagauti prie Briuselio slenksčio. Ir baikite spręsti Amerikos problemas savo piliečių sąskaita.

Argi

Argi portretas
Lietuvoj ne režimas????????

Testas

Testas portretas
Įdomu, ką darys Landsbergis kai Putinas, Lukašenka ir Kinija įsteigs Lietuvos Tarybų Socialistinės Respublikos ambasadas??????

DURNIU GAUJA. GEDA IR TIK GEDA

DURNIU GAUJA. GEDA IR TIK GEDA portretas
NAUSEDA IR VISA GAUJA GYVENO SU KAIMYNAIS. LUKOSENKA AŠ GERBIU, KAD NELEIDO VAKARAMS IŠDRASKYTI, KAIP LIETUVOS, UKRAINOS IR KITAS KAIMYNINES SALIS. SUSIPYKO IR DABAR UŽSITRAUKE BEDA. VISKAS PABRANGO, KODEL LUKOSENKA TURI STABDYTI PABEGELIUS. PATYS PRIIMAT IR TUREKIT. KAIMYNAI BUVO BLOGI. DABAR BUS PABEGELIAI SPALVOTI.

Taigi

Taigi portretas
Lansbergis 30 metų vis laukia. Rusai puola rusai puola. O jie kaip nepuola taip nepuola. Žiūrėkite, anūkas pasens belaukdamas.

apie

apie portretas
kokia dar /vienybe alba kai veidmainyste tesiasi 30m ir kuo toliau tuo baisiau p /sviesybe/ geroves/ kurejau ne is tos dimensijos===

Nuotraukoje

Nuotraukoje portretas
vien šakalai,brudai ir neyikeliai :)

Klpd.

Klpd. portretas
Gal tikrai jau jiems parūpo kad juodžiai visai ES'ą užims kad fon'derŠiken atlėkė per išeigines ,,paplot per petį" ir pasakyti kad ,,Europa visada su jumis"?Bet tvorų kol kas neleiiiiidžia statyt, tvarkykitės patys kažkaip..O prie Tarakono nėr ko kabintis - ką padarė mūsų valdžios pridurkai, tą ir turim. Ypač juokinga klausytis jų dabartinių save narsinančių kalbų ir grasinimų:D)Geriau galvotų kaip taikiai konfliktą gesint karo nesišaukę ir liūtų už ūsų netampę.Bet kur tau - taigi baisūs kovotojai su baisiaisiais Baltarusijos ir Rusijos režimais.:D) Mižniai..

vakaru ,,,vienybe,,,

vakaru ,,,vienybe,,, portretas
kaip siknoj sviesybe pons Nauseda...

MacLeod

MacLeod portretas
O tai LT save priskiria Vakarams?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Kai tik okupantai ir jų pakalikai išsinešdins iš okupuoto Irako, tai ir pabėgėlių srautas sumažės. Ups, kur tai išvyko LT kareivėliai, į kokią žudymo misiją?

Anonimas

Anonimas portretas
Vienas klausimelis , kur tas gražusis Prezidentas nuves Lietuvą ? Apie jokia vienybę nesvaičiokit, gelbėt Lietuvą tik mes patys tegalim.

atvaziavo

atvaziavo portretas
daryt instruktazo kaip,,integruot cia juodarurius nes patys jau koseja nuo ju

Taigis

Taigis portretas
O Nausėdos chunta nNESILIAUS tyčiojasi iš savo0 tautos žmonių su GALVIJO PASU......Jau vaikus nori SUGALVIJINTI...Kiekvienas daro savo....LIŪDNA :-(

Tegul minstakiausiai testuojasi

Tegul minstakiausiai testuojasi portretas
Kodel sunaikino zvejybos laivyna, atomine elektrine uzdare kuri galejo veikti dar 30 m,sunaikino lita, zemes uki ,negauna dotaciju kaip kiti zemdirbiai nes matyt laikomi ne zmoga,atlyginimai ir pensijos maziausi Es,ir t.t. nemoka sugyventi su kaimynais tik kursto prversmus ir karus!

>>>Vika

>>>Vika portretas
ištrauk galva iš mišrainės, pereik į šaltieną

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Bet labai įdomu kur KGB agentai, komunistai, okupantai, nueis vieni, be Liaudies....

Pilietis

Pilietis portretas
Šimonytes su tokia apranga baisu net žiūrėti galėjo neileisti į susitikimą

Vika

Vika portretas
Simonyte labai graziai ,, pasipuosusi ''

Anonimas

Anonimas portretas
Siaip tai Baltarusija per savo istorija niekada neuzpuole jokios salies.ko nelabai pasakysi apie Lietuva dar nuo "juros iki juros"

Patys

Patys portretas
Lenda dabar verkia

ačiū Dievui

ačiū Dievui portretas
kad nors šį kartą Nausėda su Šimonyte nebuvo kaip šuo su kate. Bet Nausėda vis tiek nejaučia ribų. Lietuvos žurnalistei uždavus klausimą apie migrantus, apie paramą Lietuvai, Nausėda atsakė ir už EK pirmininkę ir NATO sekretorių, tuo pačiu leisdamas EK pirmininkei išsisukti nuo klausimo, ar Vokietija priims dalį migrantų. :)

EUROPOS BORDELIS

EUROPOS BORDELIS portretas
Viskas aišku,pareikš susirūpinimą ir išvyks,be reikalo lėktuvą gainiojo ir klimatą teršė.Viena boba skrisdama lektuvu turbūt tiek užterše gamtą,kaip 1000 runkelių su pasatais,bet ne ,reikia šiuos apmokestinti.

pagrindine Tema;- Kaip kuo greiciau

pagrindine Tema;- Kaip kuo greiciau portretas
nupederastint lietuva , ir ytraukus Lietuva y tarptautinius konfliktus sunaikint ja visiskai .... uzpildzius lietuvos teritorija ,islamistais terosristais ,afrikieciais ir vietiniais LGBT iskrypusiais narkomanais...

ALGIS

ALGIS portretas
O nauda bus , kaip nusiperst į vandenį ,tik pažadų bus daug ..

Galerijos

Daugiau straipsnių