K. Mažeika pranešė atšaukęs visus medžioklės taisyklių pakeitimus

Grįžti į straipsnį

koks gražuolis

koks gražuolis portretas
bet juk jis gražesnis už Prezidentą, kas bus?

Pažeidimas

Pažeidimas portretas
Surado atpirkimo ožką ir ją pašovė iš užimamų pareigų. Mažeika seniai privalėjo atsistatydinti iš posto, aplink jį vien skandalai, miškus iškirto, metų pradžioje " elitinis" medžiotojų būrelis nušovė stumbrę kurios jauniklis, likęs be mamos, vėliau nugaišo, buvo slepiami stumbrės tyrimų duomenys. Ministeris toliau nebaudžiamas savo sprendimais kelia visuomenės pasipiktinimą. Šiaip tai yra pažeistos moterų teisės, nes atleista iš pareigų moteris, nors atsakomybė tenka ministeriui, nes jis pasirašė įsakymą.

Vytautas

Vytautas portretas
Ministras - Lietuvos vyriausybės gėdos SIMBOLIS !!!

X

X portretas
Ir kaip tokie daunai papuola i vadzia

Medziotoju medziotojas

Medziotoju medziotojas portretas
Noreciau lankais medziotojus pamedzioti. Paskui isskerdus ir isvalius parukyti mesa. Prie alaus butu

Ir aš manau , kad

Ir aš manau , kad  portretas
šaršalą kelia teršėjai , kuriems šio ministro " uždėtas apynasris " :) Ir kas rėkia liberalusis Gentvilas iš seimo ? Tie kurie būdami Klaipėdos valdžiose "nieko nežinojo" apie grigėjo vamzdį ? Ir norite mane rinkėją įtikinti , kad rūpinatės gamta ? :))) Ar žvėrių kontrolė yra svarbesnė už žmogaus sveikatą , gyvenimą kokybiškoje aplinkoje ? Jūs rimtai " kovotojai ? :) Ar auginami tvartuose gyvuliai ir vežami į skerdyklas jums simpatiškesnis reikalas ? Ar matėte skerdžiamą gyvulį ? Oi kovotojai kovotojai .....Žiaurūs žmonės esate .

to Mažeika Traukis

to Mažeika Traukis portretas
Tai Mažeika tau blogiausias ministras?Nežiūrint to kad pirmas per visą 30 metų LR istoriją prirėmė verslą ir konkrečiai ištraukė į viršų jo nusikalstamus veiksmus? Kalbu apie Grigėjo skandalą. Ar dabar nesukruto visi teršėjai prie visų valdžių sėmę pelnus ir nesuke sau galvos dėl ekologijos? Ar nesukėlė ,,bangos" kuomet žmonės visoje Lietuvoje pradėjo savanoriškai pranešinėti apie pažeidimus į kuriuos yra reaguojama? Ne taip kaip anksčiau kad rėk nerėkes o niekas net piršto neudina.Taip kad gali čia neskiesti. Žinoma, kaip ministras nėra gerų geriausias bet iš buvusių tai tikrai neblogiausias.Dar ir įsiklauso į visuomenės nuomonę(atšaukė sprendimus) Toks liberastas ar konservas būt tik nusispjove iš aukšto kalno į tuos reikalavimus..

NU va

NU va portretas
vistik dar adorus kad pripažysta suklydes ir atšaukia. Toks Kubilo statytinis tai tik iš visu būt ciniškai pasityčiojes

kavenskis

kavenskis  portretas
KVAILYS minysteris!!!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Kęstutis Mažeika davė nurodymą išbraukti lankų leidimą iš medžioklės taisyklių. Tačiau to nepakanka - įstatyme dar lieka prožektorių naudojimas, gyvūnų užpjudymas šunimis naktį, saugomų rūšių STUMBRU medžiojimas prie tvenkinių ir t.t. STUMBRUS Į DEŠRAS IR IŠKAMŠAS? išprotejote?

Blaine

Blaine portretas
Dabbar „Google“ moka nuo 6285 iki 7392 USD per savaitę už darbą internete iš namų. Įstojau į šį darbą prieš du mėnesius ir per pirmąją šio sandorio savaitę uždirbau 6457 USD. Šis darbas yra tikrai neįtikėtinas ir kiekvieną dieną man suteikia didelę pajamų dalį. Esu tikras, kad pasieksite geriausią rezultatą. Apie tai skaitykite čia.. ...............>>>>>>>>  cutt.ly/yyvKV2u

Anonimas

Anonimas portretas
Kas darys Lietuvoje tvarka. Jau uzkniso svogeryste ir pilna korupcija!

Baisu

Baisu portretas
tam istatyme rasoma, kad medziojimas strelemis galiotų saugomoms gyvunu rūšims, tokioms kaip pavyzdžiui stumbrai, kuriu iprastai medžioti negalima, o sumedžiojus butu leidziama naudoti iškamšoms ir dešroms. pasiskaitykit patys. Galvojate kad čia koks nevykes bajeris?

Mažeika Traukis

Mažeika Traukis portretas
Mažeika Traukis. Blogiausias visų laikų ministras. Net įvedė naują sąvoką įsakyme ,,akivaizdžiai sergantis,, suprask atvažiuos medžiotojai, pasitars ir nuspręs, kuris gyvūnas ,,akivaizdžiai sergantis,, kurio iškamša būtų gražesnė.

mesti melagi lauk !

mesti melagi lauk ! portretas
mesti melagi lauk ! Kęstutis Mažeika slaptai prastumiant naująsias medžioklės taisyklės norejo nusiusti visus STUMBRUS Į DEŠRAS IR IŠKAMŠAS! ar toks žmogus gali toliau eiti ministro pareigas? Prezidente, prašome jūsų mesti melagį lauk.

Tadas

Tadas portretas
Pusprotės Tumberg šalininkai nugalėjo......galės medžioti tik ietimis....

Klaudia

Klaudia portretas
Ka ministras zada daryti del erkiu? Nebeimanoma iseiti i paupius, misko parkus, net priziuretose individualiose valdose ju jau aptinkame ir ne viena. Kodel niekas nekalba sia tema?

klausimas

klausimas portretas
Nesuprantu tai jis po tokio SKANDALO dar nenori trauktis ir palikti si posta

Sita minystra reikia

Sita minystra reikia  portretas
Reikia ji perduoti i Pasaulio Gamtos apsaugos Asociacija spec.kompanija,kuri grieztai saugo Gamta ,visus zverelius,gyvunus ,miskus ir tt . Juk atsisake naturaliu kailu,net sun I u jams padaro spec.vezimelius,kurie nevaldo kojiciu..stirnos,briedziai,ir visi kiti gyvujyja priklauso Gamtai,priklauso miskams,tie miskai priklauso Valstybems Jei medziojate privalote ta mesa patykrinti ir isduoti parduotuvems,kad pelna nestu. O,cia,brakonieriai,Kaile TSRS Breznevo laiku ! Sis minystras Mazeika privalo pats parasyti pareiskima,nes vistiek jau dienos suskaiciuotos. Jis,net savo gimines apvagineja,zemes ateme is artimuju,ar gali Valdyti toks antzmogis....

Miškinis

Miškinis portretas
JOKIŲ PRAMOGINIŲ MEDŽIOKLIŲ,NĖRA TŲ ŽVĖRELIŲ PER DAUG,PER DAUG TIK KRAUGERIŲ.Prireikus tik plėšrūnų ir sanitariniai reguliavimai.

palik posta,

palik posta, portretas
griztam i akmens amziu,matomai ministras narkotiku vartoja,kuo tolyn to durnyn ritames geda ir skaityti tokius sapaliojimus,gyvunai protingesni uz zmones gaila neber mastanciu,i ka mes pavirtom laukinais,vagiam,sukciaujam,meluojam,isnaudojam,griaunam,zudom,nebera zmogiskumo,uzuojautos artimam,vaikams,seneliams,tevams,tik pinigai,babkes,seksas,svaigalai,nuvaziavom nuo begiu,,,,,,,,,,

Ei "valstiečiai"

Ei "valstiečiai"  portretas
Kodėl neįteisinus gyvūnų gasdinimo garsinemis granatomis - tiesiog šiaip sau, valstiečių pramogai

earth king

earth king portretas
ar nesuprato tas bebras kad po tokio sprendimo nereikia nieko laukti, tik rašyti raštiškai atleisk, pone ne pagal tas taisikles esu isėdes į vėžima , juk esu kilmes nuo plugo taip bėgsiu prie lauko darbu žeme arti pavasaris jau atėjo, pastovios klaidos kalbančiuko, suvalkijoj, klaidas stumk o ne lietuvos šalies provincijos runkeliui, gal užtenka jau bo runkeliai seniai grežia danti ant to nemokšos prastumto, debylas vis kartoja klaidas, ir abelnai ten tie visi sėdintis tik klaidomis atsipirkinėja, europos šaliiu vedliai ten yra kito supratimo, tik ne taip pasakė arba nuveikė prieš ka nors toj ima ir atsistatydina , iš karto o čia kaip pemenis suprasti nenori kad eitu lauk patys, tada ir biurokratu būtų mažiau ir vagisčiu nedarytu,

herkus

herkus portretas
kas per briedas- medziokle lankais "humaniskiausia"?.. strele is karto nusauti zveries praktiskai neimanoma, skirtingai negu su sautuvu.. reiskia suzeistas zveris yra pasmerktas ilgoms kancioms..

tomas

tomas portretas
Medžiokl4 lankais, ietimis, kuokomis yra seniausiai paplitęs medėioklės būdas, naudotas dar priešistoriniais laikais.Medžioklė lankais yra humaniškiausia medžiojamų žvėrių atžvilgiu, mažiausia tikimybė ,,sumedžioti" kolegą. Šautuvas visais atžvilgiais pavojingesnis, baido visus, net ir nemedžiojamus, gyvūnus.

Zosė

Zosė portretas
Geras ir gražus ministras, taip gražiai su kolgotkem moka šokti. Mačiau per TV. Gal todėl ir ministru tapo

Taip

Taip portretas
Jisai nieko nepavogė

nuomone

nuomone portretas
Ka cia dar aiskintis aiskiai matosi kam tarnauja ir dirba Ministeris kuo skubiau deti antrankius ir ilgiem metam i CYPKE o tada ir viskas bus aisku.

Galerijos

Daugiau straipsnių