I. Šimonytė, G. Landsbergis parašė laišką partiečiams: išskyrė tris elementus

Grįžti į straipsnį

Antanina

Antanina portretas
Prisidirbo ne vien konservatoriai. Ar jums taip neatrodo? Kodėl tylėjo Kirkilo, Butkevičiaus, Skvernelio vyriausybės? Juk tai sena, gili žaizda Lietuvoje. Ir nesiginčykit, kad yra kitaip. Atsakyti privalo visi, pinigus grąžinti taip pat

Gediminas

Gediminas portretas
Konservai prisidirbo ir bando sprukti nuo atsakomybes,o Tapinas suteike sioki toki preteksta,neatmetu,kad uzsakomoji.Zmones puikiai supranta,kad cekuciu afera-ne vyriausybes ar seimo atsakomybes baras. Jie tik privaletu pareikalauti STT ir GP atsakomybes,nes savivaldos lygmenije-akivaizdus sukciavimas . Tai ,beja,parodo ir "valdybinkeliu" apgailetina morale,smulkmeniskuma. Ne vargsai gi,o cekucius siukslynuose rinko (bent jau prasprudo tokia informacija viesojoje erdveje).Idomu visgi,kodel neakcentuojama,kad taip "pasisiukslino"mazuma is vietiniu savivaldu,ten gi netruksta doru,saziningu,besirupinanxiu visuomenes interesais zmoniu. Kita idomybe -visose kalbose ta tema jauciasi noras akivaizdu kriminala pateikti kaip drausmini nusizengima?. Tebevyrauja principas "Varnas varnui akies nekerta"?

M

M portretas
Greičiau šitų atsikratytų šalis ,nes visiškai nualino.Ar nera LT.vadovų,šeimininkų tikrų kad šalį keltų,o ne smukdytų?

Kęstutis Kazimieras

Kęstutis Kazimieras portretas
Būtų labai įdomu išgirsti ar pamatyti A. Tapino atsakymą į klausimą - kodėl gerbiamasis 30 metų šito nematė ir į viešumą nekėlė? Kas užkliuvo? Ar tik . Šimonytės vyriausybė ar bendrai konservatoriai? Atsiprašau, jei klystu.

lietuvos humaniskas teismas

lietuvos humaniskas teismas portretas
tik nuosirdus pareiskimas prokuroro kabinete ir dokumentaliai patvirtintas ispazinties dokumentas gali jiems palengvinti situacija

jo

jo portretas
Draugas Broileris - Lenin rašo iš Razlivo partiečiams bolševikams - rudenį imam Smolnį :)

atskilę DU nevykėliai

atskilę DU nevykėliai portretas
t e r š i a ir kompromituioja konservat KGB-tų gaują

:)))

:))) portretas
ir kas gali pasitiket situo konservuotu sbrodu... nebent putinas...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Jau tiek prisidirbe kad tiesiai bendrauti su kolegomis bijo laiskus rasineja

AN

AN portretas
liko tik konkretus klausymas kas ir kada aiuos parazitus teis nes ju ne vienas o istysa brolija su visom nuodemem ?

To Taigi

To Taigi portretas
Taigi kad senis susprogdino ta Brazuoles tiltą (čia iš senoves laiku)

OHO

OHO portretas
Iš kokio turgaus šitie zmones grįžta?

taigi

taigi portretas
Draugas vadas , visų megztaberečių zombių vadų vado - Saulės anūkėlis turėtų apsistoti šiaudinėje palapinėje prie Bražuolės tilto ir siųsti balandžio paštu nurodymus partiečiams, būtų puiki alegoriją į draugą Lenin.

taigi

taigi portretas
Vagis ir sukčius DOMAS pasižada būti geras ir pradėti politinį gyvenimą nuo "švaraus" lapo, pamirkite visas niekšybes, būsiu geras - pažadu :)))

liaudiesmenas.livejournal.com

liaudiesmenas.livejournal.com portretas
plakatų rinkinys nepakaltinamo vištgaidžio chuntai nuo runkelių

išvada

išvada portretas
> DOMAS. Nebejotinai esate nepakaltinamas :)

Na

Na portretas
tikri cirkininkai,kiek jau ten jų frakcijoje narių,kad negali pakalbėti susirinkę,o reikua rašyti laišką,visai kaip Leninas iš Razlivo,kuo toliau,tuo kvailesni veiksmai daromi

Lansbergiūkštis kaip Lenias iš Razlivo

Lansbergiūkštis kaip Lenias iš Razlivo portretas
Rašo laiškus partiečiams. Kada darysi socialistinę revoliuciją, Gabriau?

Domas

Domas portretas
Logikos premjerės ir ministro teiginiuose yra. Gal viską pradėjus nuo balto lapo pasisektų išbristi iš buvusių valdžių sukurto liūno. Todėl konservatoriai siūlo naujos aukščiausios valdžios rinkimus. O kaip pasiseks pamatysim. Tikėtis reikia geriausio.

>Dublin-Kaunas

>Dublin-Kaunas portretas
Smaukyk Airisko gaidzio pimpaleisena ir nepatapk Langerbastu ketvirtuoju elementu,bomziara nusidrocines.

Dublin-Kaunas

Dublin-Kaunas portretas
Įteisinti vagys snukiai kgb....

Juokingiausia tai,kad

Juokingiausia tai,kad portretas
Kauno milicininko niekas nemini, o jis ir rodo visiems savo automobilio numerį

klp

klp portretas
Du arogantiski, toleruojantys vagis, su zmonemis nesiskaitantys tautos priesai, vedantys valstybę į didžiulę krizę...

Ei PIŠe

Ei PIŠe portretas
kur padėjei valstybinio Lietuvos fondo skirto karo atvejui šalyje, pinigus?! Kur padėjot 90 milijonų kuriuos ES skyrė nemokamo internetinio ryšio įrengimui Lietuvoje?! Kur dingo Taivanio padovanoti mums 1.5 MILIJARDO?! Nei viena valdžia per visą šalies istoriją, taip nevogė kaip vagiat jūs - nekenčiantys savo Tautos, nepadorūs, ciniški ir be sąžinės žmonės

Klpd.

Klpd. portretas
Reikėjo dar apie kareivį Šveiką papasakot..:D) Juokina abu su tuo durneliu pasaulį:D)

Dublin-Kaunas

Dublin-Kaunas  portretas
O, privet kacapskim mordam, radot proga pavemt,vemkit vemkit.

cha cha cha

cha cha cha portretas
Laiškas iš po žaginių Rozlivo įlankos....

Anonimui

Anonimui portretas
va , šiuo teiginiu sutinku. Su visa pagarba Tapinui, bet kažkur perskaičiau, kad tą mintį dėl čekiukų jam kažkas patarė. O kas patarė, puikiai žinojo,kad kils nepasitenkinimas ir, būtent, prieš NATO samitą . Ir nujautė, kaip elgsis Premjerė, nes sąžiningas žmogus kitaip pasielgti negali. . To buvo siekiama ,o. Tapinas, nepagalvojęs, tik tapo įrankiu .

Dviem pagrindiniams lochams iš TS-LKD

Dviem pagrindiniams lochams iš TS-LKD portretas
Norit persikrauti-prašau : abu dedat Seimo nario mandatus ant stalo, o po to vienas traukiasi iš URM ministro ir TS LKD pirmininko pareigų, o kita iš Vyriausybės pirmininko pareigų ir persikraudinėkite sau iki valios.......o jau Seimas ir naujai sudaryta Vyriausybė, bei TS LKD partija kaip nors manau sėkmingai išsispręs susidarusia situaciją ir be pačių dalyvavimo šiuose procesuose........kaip sakant -sėkmės persikraunant, nes nuo to tiek Lietuvai, tiek jos piliečiams bus tik lengviau, kadangi postuose nepakeičiamų nėra, o jūs savo kvailomis ir vaikiškomis savo ambicijomis tik griaunate Lietuvos valdžios įvaizdį tiek Lietuvos piliečių, tiek viso Pasaulio akyse.......

jk

jk portretas
Melas,apgavyste ir Tautos skurdinimas tokia Šimonytes politika,vedanti Lietuvą i kriz eir maskolijos glebi,kuo greičiau šitą chebrą lauk

Taip

Taip portretas
Tandemu atsistatyti linksmiau negu vienam, nėra ką ir kalbėti.

Ale sakyket ka noret

Ale sakyket ka noret portretas
Bet bakuriuks tikrai gerai atrodo-Negi nepanasus y MINISTERI,negi kas drys pamanyt kad tai PIEMENELIS.HULLE-WUDE netgi statistu budamas gautu OSKARIJU.Bl..at,sitoki netgi ant DROLERIO atvaizdot JAVirusam butu uz garbe.

Trys elementai :

Trys elementai : portretas
Vogti,meluoti,skurdinti. Nieko naujo! Ta pati dare visi,nuo pat 1991uju. Ta pati darys ir sekantys! Nes visus juos,2rniu "pasirinkimui",deleguoja ta pati mafija.

to konservat

to konservat portretas
Tu niekur nepabėgai nuo jų,tu jiems tarnauji,kremlini

Anonimas

Anonimas portretas
Girdėjau kalbant,aišku,nesąmonė ,bet-kai kam labai norėjosi pakenkti NATO samitui?Įdomu-kam?

gerbiu Tapiną,bet...

gerbiu Tapiną,bet... portretas
Kyla viena sklausimas,atsiprašau,jei kvailas, bet noriu paklaust-kodėl pirmu taikiniu pakliuvo Vyriausybė,ministrė,o ne Kauno ar Jonavos miestai su tokaiis baisiais dalykėliais?Pirmoji buvo išrėkta tiesiog ministrė.Neužstoju nė vieno-tik kuo toliau tuo daugiau kyla klausimų.

Nagi,nagiNejaugi paskelbs

Nagi,nagiNejaugi paskelbs  portretas
Nejaugi paskelbs NEPRIKLAUSOMYBE,NEUTRALITETA?Tada bus galima pagalvot apie GEROVES VALSTYBES KURIMA.Kol kas TIK GAGAGAGARAM GEROVE.

???

??? portretas
Nusivyliau Gentvilu,Ko jis bijo.Sako,turėjau aš visus čekiukus,,Nu jo-ir Masiulis turėjo gi kažkokį čekiuką ,ar ne?Ko jūs bijot-pasitikrinkit,ar rinkėjai jumis pasitiki,ko bijot naujųrinkimų.Tik nesuprantu-prie ko čia Vyriausybė?

LLLL

LLLL portretas
kaip Paprasta nesvarbu kad jie sėmė saujomis pinigus būdami savivaldybių nariais būdami ministrais jie yra šventuoliai . Koks partijos ir ministrės pirmininkės teisinimas, ministrais būdami gali daugiau semti jau moka. AR PAPRASTAS ŽMOGELIS TAIP BŪTŲ TEISINAMAS

Stebėtoja

Stebėtoja portretas
Du trizniai sėdi vyriausybėje.

konservat KGB-tus apsimętusiais " šv. avinėliais ",

konservat KGB-tus apsimętusiais  " šv. avinėliais ", portretas
būtina i š s l a p t i n t i ir vyti iš Lietuvos, nes sov. a g e n t a i būdami paslaptyje , nuo valstybės a t k ū r i m o -- tarnauja TIEMS , nuo kurių pabėgome.

kas gali keistis?

kas gali keistis? portretas
mes ne duobėj ,mes -- kape.

Mantas

Mantas portretas
Čia pavyzdis kaip konservatoriai iš nieko kuria cirką žiniasklaidoje. Konservai - Lietuvos vėžys.

Konservai

Konservai portretas
tiek, per savo būvimą valdžioje, prišiko Lietuvai, kad norėdami išvengti atsakomybės, dabar nori pabėgti, t.y. paleisti Seimą. Manu,kad nepavyks. "Dėdulės" anūko Gabrio laukia liūdna ateitis.

konervat KGB-tus" p u o š i a"nesąžininga laikysena ir

 konervat KGB-tus" p u o š i a"nesąžininga laikysena ir portretas
s m a r v ė -- todėl su konservat KGB-tais, nenori bendrauti ne tik KITOS partijos , bet jų nekenčia ir Lietuvos gyventojai .

Vilnietė

Vilnietė portretas
Rumunija,suprasdama,kad neturi tinkamo valdovo pasikvietė iš Vokietijos.Jid tapo pirmuoju monarchu. Lietuvai reikėtų sekti šiuo pavyzdžiu ir pasikviesti Seimą.Užtektų ir 10 narių-su aukštaisiais mokslais su moksliniais laipsniais arba verslo kūrimo patirtį turinčių..

As

As portretas
Gali rasyti ka nori,bet jeigu keisti tai viska is eiles ,nuo teismu sistemos,prokuroru darbu ir t t,bet jus pavargsite irvel mes pamatysime tuos pacius veidelius,tariamai pasikeitusius

Tautietis

Tautietis portretas
Kvailys ne tas kuris tiesą pasako, kad ir nemaloniais žodžiais, bet tas kuris nesupranta kad toks yra ir kitus tokiais vadina. O laiškai partiečiams čia kažkas naujo, kaip iš švento rašto, tik kad šitie partiečiai visas krikščioniškas tradicijas, dėl naudos sau, pardavė Judui. Tauta tokius veja lauk iš savo šventovės.

ll

ll portretas
Jei jau apie kelius ir seną konservatorių šūkį,tai vsiškai nesuprantama kodėl varoma aplinkeliais ir šunkeliais užuot tiesiai autostrada ne važiavus,Lansbergis su Šimonyte užuot sąžiningai dirbę iki kadencijos pabaigos įsižeidę puola kitus ,Dbar kaip Krupskaja su leninu rašys laiškus,užuot kūrę teisės aktus ,užkertančius vogti iš biudžeto ne tik svivaldybėse,bet ir ministerijose,,ES pingų plovyklose.

vakar

vakar portretas
buvo tarptautinė dingusių vaikų diena ............... na ir štai - du '' partneriai'' jau atsirado

ona

ona portretas
As ne apie politika. Lietuvoje buvo visada vagys ,jie ir isliks.Nebent paskelbkime kara Anglija ir kita diena pasiduokim.... Tada tapsim ju kolonija ir valdzioje nebus nei vieno Lietuvos gyventojo...Tie prostatomis ir klimaksais kvepentys seniai seime ,savivaldybese juokina ,ne slykstu,vemti norisi.Geda,is rusu ir bulbu juoketes,o kurioje vietoje esame mes. Simonyte,pasiziurekit,kaip jus apsirenge, manieros,kalba,muzike.Bent jau paimkit pavyzdi nuo Grybauskaites, Adamkienes a.a.,,Nausedienes. Fui.

Kuba

Kuba portretas
Visas šis ermidelis parodo, kaip lenva apmulkinti lietuvaičius...numesk trupinėlį ir pasakyk "fas"..ir masiškai pradės pulti, pačius sillpniausius, kurie pamatę, kaip vagiama viršuje, tų vagysčių mąstai ir akiplėšiškumas stulbinantis...tai jų trupinėlių pasirankiojimas toks juokingas, kad net gaila..dabar pasodins bususius komunistėlius, o tai tie patys vagys..Ar nors kartą vieni kitiems įkando..na, mokykykitės žmonės iš faktų..

kvaily ALGIRDAI

kvaily ALGIRDAI portretas
nežinote žodžio perkrauti prasmės. Neklaidinkite kitų kvailių

algir

algir portretas
atsargiau su žodžiais,gal tamsta toks esate, galima manyti apie tave taip..ir ką?

to algirdas

to algirdas portretas
O kas įrodė jų nesąžiningumą, o kitų net nįrodinėja?Juk krabas aiškiai pasakė,kad tokie įsttymai buvo,be čekiukų..juk nerado pas juos nei 47 kortelių,nei pravažiuotų 250 000 km per kadenciją...

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
KAIP SUPRASTI ''trims ministrams kaltinimai nepagrįst'' , bet priesaikoje buvo žodžiai ... ''pasižadu dirbti sąžiningai''.. , o priimdama juos į ministrus , KODĖL NEIŠSIAIŠKINAI IR SAUGUMUI NELEIDŽIATE AIŠKINTIS , VIS VARTOJAMAS RUSŲ ŽARGONAS ''perezariadit''--perkrauti , lietuvių kalboje reišia perkrauti daiktus iš vienos vietos į kitą , o čia išeina perkrauti konservatorius iš tarybų į seimą ir ministrus , KONSERVATORIAI ESATE SUKČIAI , APGAVIKAI ,PEDOFILAI , IŠKRYPĖLIŲ GLOBĖJAI .

cha cha

cha cha portretas
Liberalai matomai bėgs pas socdemus po rinkimų į koaliciją,lapinas jau tai duoda suprasti...gal ir gerai-socdenai,liberalai,skverneliniai,nereiks kolcoziuko...liks su konservatoriais opozicijoje...cha cha cha

to teisingi

to teisingi portretas
Aukso žodžiai,10 balų...paklausai kepeninio,gražuolio.anžūlo ar puidokėlio ir tampa aišku,kieno kokie smegenys

to is svento..

to is svento.. portretas
turi problemų su savo galu,tai ir kreipkis į mediciną,nes pastoviai tą patį skelbi atvirai.

Teisingi,bet naivuoliai

Teisingi,bet naivuoliai portretas
pasižiūrėkite į Kauno rinkimų variantą, Garantuotai, daugiau nei pusę Lietuvos, jei galėtu tai taip pat elgtųsi kaip Kauno milicininkas. Žinokite, kvailiai negali pakęsti protingų žmonių dėl to Jūs ir esate taip puolami. Sekančiuose rinkimuose bus išrinkti maršistai su Grinevičiumi priešakyje. Gerai atrodysime Europoje su tokiu veideliu pvz. Premjeru

is svento archangelo Gabrieliaus [ anukelio]

is svento archangelo Gabrieliaus [ anukelio] portretas
laisko, konservatdermoKratinio tvartelio gyviams, ......mes greit sulauksim Bideninio -Sorosinio visu skyliu laisves komunizmo -jo spinduliai jau sviecia mums......todel laikykim paruostas ir suteptas vaZelYnu visas skyles.

būtų labai gerai

būtų labai gerai portretas
Kas paviešins dabar seime dirbančių ir praeity dirbusių savivaldybėse reikaliukus.Laukiame.

pasileidęs ar nepasileidęs-neaišku

pasileidęs ar nepasileidęs-neaišku portretas
Gražulis ne ,,pasileido'',tik 8 jį palaikė,o taip norėjo..apkalta ant nosies

to debilūs

to debilūs portretas
valdyk liežuvį, gal tie debilūs,kurie po 47 korteles varo,taviškiai ar ne?nu va tie tai gudručiai,aišku,kad tai ne tavieji

kam tie laiškai

kam tie laiškai portretas
Laiškai tapo madinga,kunigėlis rašo prisidirbęs, kas tik netingi,a jau susitikt negalite,tartis, beje, juk žinot,kad opozicija nebalsuos,jau ir socdemai lekia į krūmus,kai prisidirbo Sinkevičius,jau kalba kitaip,ką jau šnekėt apie kolchozinius...

debilūs konservt KGB-tai t r o š k o valdyti valstybę ,

debilūs  konservt KGB-tai t r o š k o valdyti valstybę , portretas
tačiau neįvertino savo GAUJOS g e b ė j i m o--todėl ir a p s i š i k o.--O dabartiniai konservat KGB-tų siūlomi " perliukai", ne kas kita , kaip bandymas p a s l ė p t i per 3 metus padarytą ŽALĄ valstybei ir už tai išvengti atsakomybės

Julija

Julija portretas
Buvo toks Leninas, parašęs iš Razlivo laišką partiečiams. Tai ko prastesni mūsų politikieriai ??? Lauksime tęsinio...

Rici

Rici portretas
Ministrė buvo Landsbergių stogas ,Mortos mokyklų,darželių afioroj.Todėl ir galvas už ją guldė šita pedokoncervų šutvė

keliaujat pailsėti

keliaujat pailsėti portretas
Jau rodė Girskienę,Kepenį,Puidoką,budbergytę...ką jie gali seime dirbti,ne,kuo jie skiriais nuo savivaldybėse kortelių turėtojų...

Trys elementai:

Trys elementai: portretas
Vogė, vagia ir voks ateityje.

Švietimo ministrė

Švietimo ministrė portretas
Buvo pati geriausia per visą Nepriklausomybės laikotarpį.

chi - nejuokinga

chi - nejuokinga portretas
Vyti abu iš valdžios ir kuo greičiau - tik viena skelias

nuomonė

nuomonė portretas
Vyriausybė neturi atsakyti už savivaldos reikaliukus...

lauk visi

lauk visi portretas
Visi turi eiti lauk-ir Seimas,nes kasdien išaiškės ,kas kur kiek pila kurą ir t.t., nebus įmanoma sdarbas..turi eiti lauk MERAI,turi būti nauji rinkimai būtinai ir į savivaldybes..labai gaila,kad tai išaiškėjo po savivaldos rinkimų,nejau būtų rinkę žmones tokisu kaip Jonavoj,ar Kauno m.savivaldybės..Lauk turi eiti asociacijos prezidentas,sąžiningasis Sinkevičius..ko bjo rinkimų naujų?nespės grįžti euro komisaras, nespės įsiregistruoti nauji populistai...

Laiškas partiečiams

Laiškas partiečiams portretas
Laiškas Partiečiams. Maždaug kaip laiškas Romiečiams. Gabrielius ale Jėzus, Ingrida ale mergelė Marija. Kas toliau? Mes turime žinoti savo didvyrius.

Švietimo ministrę

Švietimo ministrę   portretas
reikėjo atleisti už žlugdomą švietimo politiką, kultūros ministras turėjo skristi už Keksui taškomus pinigus, finansų ministrė už mokesčių politikos išsigimimą. Didelės bėdos ir nrkompetencija prasmuko, gal ir neblogai, kad toks Tapinas yra

Ko taip mazai ysskyru?

Ko taip mazai ysskyru? portretas
Angos tai 7tynios,asaru liauku neskaitant.O jei dar prakaito isskyrtu tai paskestu savo ysskyrose.

Ita

Ita portretas
Nusileiskit visi nuo dangaus ,Simonytei reiketu svelniau komunikuoti ir nebuti orogantiskai ,pertvarkyti atsiskaitymus savivaldybese ,ir paklausti ka dare auditai kodel to neviesino apie tokia cekiuku ir benzino pylimo sistema....ko bijojo ???

Anekdotas

Anekdotas portretas
generalinis sekretorius atplėšia tris laiškus, paliktus buvusiojo. Pirmame - viską versk blogoms oro sąlygoms, antrame - viską versk man, trečiame - rašyk tris laiškus. Mūsų valdžiukė pirmąjį laiškelį jau parašė. Lauksime tęsinio

Prašymas anukui

Prašymas anukui portretas
Pagrįsk savo turtus.,sklypus už 1 Eurą ir kiek pridarei nuostolių valstybei tai ar ruošiesi padengti nuostolius? Ir nustok su savo kliedesiais

FSB-GRU

FSB-GRU portretas
agentūra.

brainwashed

brainwashed portretas
šūdai ir yra šūdai. užuot prisipažinę, kad apsišiko, tiesiai-šviesiai, kažką vis mykia ir mykia. visai kaip ruskiai. ta pati kgb mokykla. vemti norisi.

vilius

vilius portretas
konservai i budą,kai eme pinigud taiką nesuprato kad per daug ima,na o Skaiste girtuokle sukelusi girta avariją ir meginusi pakeisti kraujo meginius.Boba be sažines ir padorumo,tik Šimonytei ir tinkama ,lauk tris ministrus ir dirba visi ,o ne gaudami -moniu uždirbtus pinigus nesamones daro

senukas

senukas portretas
Argi šie veikėjai nesupranta kokią daro paslaugą savo veiksmais ruZijos propagandai, nukreiptai prieš Lietuvą ?. O gal jų tikslas kaip tik to siekti?. Nenorėjo patraukti vienos ministrės, tai dabar teks trauktis iš politinės arenos "visiems laikams", kaip kažkada sakė laimėję Seimo rinkimus.

TIKRA REALYBE

TIKRA REALYBE portretas
Vyriausybe visiskai nekompetetinga, infliacija didziausia Europoje isukta. iki siol didino algas po 10 proc,. nes per 2 metus dvigubai pabarnginus viskas, dvigubai daugiau surinkdavo PVM, pajamu mokescio. Deja, visoms finansinems piramidems ateina galas ir Š...nyte mato, kad Lietuvoje del ju nekompetencijos prasisededa didziule krize. Bega nuo atsakomybes ir kaip ziurke soka is skestancio laivo.

klausimėlis

klausimėlis portretas
kodėl Valstybinė mokesčių inspekcija ir Auditorių rūmai bijojo tikrinti politikų "čekiukus" kaip kokios mafijos? Iš kur ir kilo "čekiukų" krizė. Būtų VMI ir Auditorių rūmai tikrinę politikus kaip bobutes turguje, jokios krizės nebūtų buvę.

Absurdas

Absurdas portretas
O aš tiems rašeivoms irgi nurodau trys elementus - bartoševičius, šuraevas ir kainos. Ir ką jūs į tai?

Vot tep.

Vot tep. portretas
Šita valdančioji dauguma tikrai kad niekinė, sukiršino tautą, o Lietuvai pridarė tiek politinių problemų ir ekonominių nuostolių, kad ją ne perkrauti o išversti į šiukšlyną reikėtų.

bp

bp portretas
Blin, nuotrauką pamačius - kąsnis gerklėj užstrigo .. vos neatpyliau ..

O tai

O tai portretas
kalbetis jie ten nebemoka?

Senis

Senis portretas
Taigi Eltono Džono reitingai pirmoje vietoje :DDD

Tpfu

Tpfu portretas
Artistai, visiškas dugnas.

Galerijos

Daugiau straipsnių