J. Razma prašo etikos sargų įvertinti be kaukių Seime buvusius V. Ąžuolą ir D. Kepenį

  • Teksto dydis:

Seimo vicepirmininkas konservatorius Jurgis Razma prašo parlamento Etikos ir procedūrų komisiją (EPK) įvertinti be kaukių posėdyje buvusius „valstiečius“ Valių Ąžuolą ir Dainių Kepenį.

J. Razma priminė, kad pagal Seimo valdybos sprendimą kaukės Seimo salėje privalomos, nebent parlamentarai negali jų dėvėti dėl medicininių priežasčių, ir paprašė EPK išsiaiškinti, ar minėti parlamentarai gali pateisinti buvimą be kaukių.

„Priminsiu, kad yra Seimo valdybos nutarimas, kuris reikalauja, kad visi Seimo plenarinio posėdžio salėje dėvėtume kaukes. Aš matau bent du Seimo narius, kurie nedėvi kaukių, tai Valius Ąžuolas ir Dainius Kepenis“, – sakė J. Razma.

Seimo vicepirmininkas vėliau BNS sakė, jog pirmininkaujančiam per posėdį paskelbus prašymą įvertinti kolegų elgesį salėje raštu kreiptis į EPK nebereikia.

„Posėdžio sekretoriatas nusiųs komisijai posėdžio protokolą ir komisija turėtų reaguoti. Nemanau, kad bereikia kreiptis raštu, jei reikės, aš kreipsiuosi“, – sakė J. Razma.

V. Ąžuolas ir D. Kepenis viešai ne kartą reiškė abejones dėl koronaviruso pandemijos valdymo.


Šiame straipsnyje: Jurgis RazmaSeimaskaukės

NAUJAUSI KOMENTARAI

sis

sis portretas
zydbergio chalujas renka politdevidentus tykisi paglostymo geriau priziurek savo d narkomane nespilkaves kepeniui juk iki jo toli grazu?==========

Klp

Klp portretas
P.Kepenis,jeigu iš musu reikalaujate kaukiu, prašau ir jus ja nešiokite.

Pagarba p. Kepeniui

Pagarba p. Kepeniui portretas
Skundikai, išdavikai, tautos šiukšlės.Pagarba p.Kepeniui, sveikas žmogus, sveikas protas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių