Kinija ragina Lietuvą keisti Taivaniečių atstovybės pavadinimą visomis kalbomis (interviu)

Grįžti į straipsnį

Demokratai

Demokratai portretas
Valdantieji pasirinko žodį Taivanas o ne Taipėjus dėl dviejų galimų priežasčių: 1)dėl neišmanymo Kinijos istorijoje ypač santykiuose tarp Kinijos partijų komunistų ir nacionalistų (nacionalistai pralaimėjo komunistams pilietiniame kare po 2 pasaulinio karo (ir išstumti į Taivanį) ir po to visada siekė užimti valdžią Kinijoje net ir pasivadinę kitomis partijomis); 2) arba kita priežastis - išerzinti Kiniją ir įvelti Europos Sąjungą į kovą prieš Kiniją kaip Lietuvos gynėją. Jeigu Lietuvos valdantieji napakeis atstovybės pavadinimo, tuomet jų niekas į Seimą neberinks kokį 20 metų, nes nepakeitus pavadinimo istorija su Kinija tęsis tęsis ir tęsis. Kinijos gyvena beveik kas antras potencialus Žemės planetos išsivysčiusių šalių vartotojas, o gamintojas tai beveik 70%. Jei kinai nebus motyvuoti dirbti su Lietuva, tuomet Lietuva niekaip neišvengs kinų - jie visur dėl savo didelės populiacijos ir aukšto išsivystymo lygio - WEF2019 Kinija lenkia Lietuvą apie 10 pozicijų dėl išsivystymo lygio.

Adas

Adas portretas
Sekanti vyriausybe tures isvalyt koncervu suda

betgi

betgi portretas
kodėl šitų beždžionių šlykštus skuduras tebeplevėsuoja Algirdo gatvėje? kodėl neišsinešdino? iš esmės, kodėl nebuvo jėga išvaryti? todėl, kad landsberg ir nelaisvės partija yra valdomi priešiškų mums užsienio beždžionių ir ši jų sukelta „krizė“ bus tęsiama, toliau š. mals ir mals. panašu, kad net pamiršome krūvas „legaliai“ ir nelegaliai plūstančių arabų ir kito mėšlo.

Andrius

Andrius portretas
lionka, ukrainos separatistai yra taviškiai- kacapai. jie buvo prievarta suvežti (kaip ir tu į Lietuvą) ten, į svetimą valstybę, ir dabar tiek įsiparazitavo, kad mano turintys teisę dalį tos svetimos valstybės ar net ją visą paversti savo „legalia“ teritorija. o taivanas tai tiesiog kinijos projektas, man jie neįdomūs, lansdberg sąvininkai tiesiog naudoja šitą nesąmonę Lietuvos griovimui.

kai

kai portretas
anukelis palojo natsiklauses euroturgelio fon de ponios pagal pentagono norus tai gera proga ispirkti kalte ir atsaukt ta veiksma kuri padare be eurohebros pritarimo kitu atveju jokia /kubos/ saika jo negelbes o diedukas nuo arogantiskos neapikantos /sunaujai/ visai nukvako ir instiktyviai elgiasi kaip ta /sunauja/ loja taip kad visi poelgiai grizta atgalios su kaupu;;;

Kalbininkas

Kalbininkas portretas
kodėl juos Kinijoje vadina laisvės kovotojais, o Ukrainoje -separatistais ?

Ypatingai bukiems patryjotams ...

Ypatingai bukiems patryjotams ... portretas
LIETUVA YRA ES valstybė ! ES turi savo taisykles kurių laikosi narės ! Jei Lietuva nori savų taisyklių , tai tegul nelekia į ES ir NEPRAŠO eurų ir paramos, ar nerėkia jog ES turi įvesti sankcijas ! Norint " norėti " reikia turėti smegenis ! Valstybė ne liberkonservyno uab , kur pildomi asmeniniai norai .

Artūras

Artūras portretas
Pietų Čiukotkos atstovas piktinasi

lietuva nori su taivaniečiais bendraut

lietuva nori su taivaniečiais bendraut portretas
o ne su laukinėm kinijos beždžionėm

Antanas

Antanas portretas
į tai reikia atsakyti : "Tai - jūsų vidaus reikalas".

valinkit nakui iš lietuvos

valinkit nakui iš lietuvos portretas
menkiaverčiai kitajozai

Saulius

Saulius  portretas
Jai kinai nesiliaus maišyti verslo su politika reikia atidaryti Taivanio ambasada.

Taisau klaidą !!!

Taisau klaidą !!!  portretas
JAV yra TAIPĖJAUS ir ES TIK TAIPĖJAUS . ! Taisau klaidą !!!! O konservatorius Adomėnas Lietuvos ūkį aukoja dėl draugystės su Taivano ponais iš vyriausybės ? Jooooo.....kol turime tokius patryjotus mums užsienio priešų kaip ir nebereikia.

Armonaitė vėl " nežino" ką daro kaip su GP ?

Armonaitė vėl " nežino" ką daro kaip su GP ?  portretas
Jūsų Vyriausybės pareigūnai lankosi Taivane, susitinka su Taivano atstovais, kviečia Taivano užsienio reikalų ministrą kalbėti įvairiuose formatuose, pernai lapkritį priėmėte Taivano delegacijos vadovą (Taivano nacionalinės plėtros tarybos pirmininką Ming-Hsin Kungą – BNS). Visa tai galima vadinti oficialiais santykiais. Be to, Lietuva sako, kad delegaciją priėmė Lietuvos įmonės, bet iš tikrųjų taip buvo Ekonomikos ir inovacijų ministerija. Visi tai žino. Be to, (...) pasirašėte memorandumus, ir tai suponuoja oficialų ryšių su Taivanu pobūdį.

Ypatingai bukiems patryjotams , šalin rankas nuo Lietuvos

Ypatingai bukiems patryjotams , šalin rankas nuo Lietuvos  portretas
žlugdymo ! Kur bukenos gyvenate ? Būdoje ? Aš ne . Lietuva ES valstybė ! ES turi aiškią poziciją Kinijos politikos atžvilgiu - TAIVANO ! JAV taip pat yra TAIVANO ! Bemoksliai zombiai patryjotai - ydyjotai .

Anonimas

Anonimas portretas
Vidurinis pirštas čiurkoms tegul savo kiemą žiuri komuniagos suknisti.

Morgana

Morgana  portretas
Šalin rankas nuo Lietuvos!!

Jonas

Jonas portretas
Daro ką nori šita neaiškio pakraipos Lietuvos vyriausybė.Nepasitarusibe jokių sprendimų priima tik jiems naudingus nutarimus.Nusikaltėliai !!!

Galerijos

Daugiau straipsnių