Seime – seniai nematytas konfliktas: R. Karbauskis nebepasitiki S. Skverneliu

Grįžti į straipsnį

keliuką išsiskverneliavau

keliuką išsiskverneliavau portretas
dabar liko carui tėvą motiną parduot vardan tos Lietuvos

Siaubas

Siaubas portretas
Siaubas - putinas šeimininkauja lietuvoje. Jo generalgubernatorius uspaskichas žarsto pinigėlius provokacijoms. Mazuronis, Paksas, Skvernelis, Gražulis, Paluckas, Tomilinas, Fiodorovas, Karbauskis, Veryga, Pinskus ir likusi šutvė pasiruošusi tapti rusijos dalimi. Prezidentas Nausėda baigiamas įstumpti į šitą purviną šutvę.

O AŠ

O AŠ portretas
Nepasìtikiu abiem....

Pagarba " valstiečiams " ir Karbauskiui

Pagarba " valstiečiams " ir Karbauskiui  portretas
____Man esminis skirtumas, ar klausimas dėl civilinės sąjungos bus nešamas į darbotvarkę, ar nebus artimiausiu metu. Tai priešina visuomenę. Ar bus narkotikų dekriminalizavimas darbotvarkėje, ar nebus... Tai priešina visuomenę“, – sakė R. Karbauskis.

Raidos sutrikimas ? :)))) Caro ?

Raidos sutrikimas ? :)))) Caro ?  portretas
Ar matei kokios spalvos vėliavėlėmis mosuoja laisvai margi ? :) Bukumas įgimtas ? Užuojauta .

Karbauskis ir vėl teisus ...

Karbauskis ir vėl teisus ... portretas
aš neleisiu iš liberaliems iš savęs tyčiotis ! Mano vertybės : Lietuva be " narkotikų dekriminilizavimo " , be " margų santuokų " ir t.t. Mano šeimos vertybės sutapo su LVŽS politinėmis vertybėmis , todėl per visus būsimus rinkimus balsuosime tik už " valstiečius " .

Caro svita

Caro svita portretas
Caro putino svita: Uspaskichas, Skvernelis, Karbauskis, Blinkevičiūtė, Paksas, Šakalienė, Paluckas, Tomilinas, Veryga, Mazuronis, Fiodorovas, Šalaševičiūtė ir kt. jau mojuoja raudonom vėliavėlėm ir skirstosi pareigomis. Jiems artėja išsvajota diena. Vėl lietuva rusijos sudėtyje. Valio draugai. Valio.

Pagarba " valstiečiams " ir Karbauskiui

Pagarba " valstiečiams " ir Karbauskiui  portretas
___Mūsų pozicijos yra pirmiausiai vertybinės. Mes bet kokiu atveju esame prieš patyčias ir iš visuomenės, ir iš opozicijos. Tačiau šiuo atžvilgiu patyčios iš visuomenės mums atrodo daug skaudesnės nei patyčios iš Seimo opozicijos“, – manydamas, kad civilinės sąjungos klausimu valdantieji tyčiojasi iš tautos, apibendrino R. Karbauskis.

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
Socdemai , skverneliniai žmones kiršinančiais klausimais , balsuos kaip liberkonservatos + liberaliai margi . Su kuo tartis ? Su liberaliais ? Jūs rimtai ? ____Rudenį, kada bus grįžta prie to įstatymo, mes turime pasakyti labai aiškiai: tie žmonės, kurie balsuos už šį įstatymą – jiems ne vieta mūsų frakcijoje“, – rėžė R. Karbauskis.

LVŽS politinės vertybės skiriasi ir nuo skvernelinių

LVŽS politinės vertybės skiriasi ir nuo skvernelinių  portretas
Visi liberalūs " margų santuokos " klausimu perbėgo pas Skvernelį ___Viešas konfliktas tarp R. Karbauskio ir T. Tomilino kilo, kai šis pavasarį balsavo už įstatymo projektą, kuriuo būtų įteisinta lyčiai neutrali partnerystė. Tuomet R. Karbauskis pareiškė, jog T. Tomilinas išdavė partijos vertybes, o „valstiečiai“ jam pasiūlė trauktis iš partinių postų.

LVŽS politinės vertybės skiriasi ir nuo Blinkevičiūtės

LVŽS politinės vertybės skiriasi ir nuo Blinkevičiūtės  portretas
socdemų ___Visgi A. Sysas akcentavo, kad pačią Partnerystės įstatymo idėją socialdemokratai palaiko. „Mes esame įsirašę Partnerystės įstatymą į savo programą ir mes ne vienus metus apie tai kalbėjome, teikėme pasiūlymus ankstesnėse kadencijose. Paprasčiausiai šioje kadencijoje nenorėjome lenktyniauti, kadangi Laisvės partija ėjo su šiais lozungais ir įstatymais, tai laukiame jų projekto“, – paaiškino politikas.

Fui...taigi taigi

Fui...taigi taigi  portretas
tau tik užpakalis rūpi ....feeee....Tokiais ir aš nepasitikiu :)

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
> Karbauskis protingas žmogus .......................Jau, kad protingas, tai protingas - proto perlus per užpakalį žarsto.

Tam nesekasi ...

Tam nesekasi ... portretas
sutrikusi raida ? :)) Visiškas atitrūkimas nuo realybės :) Nesikišk . Rašo protingi , suaugę , o tau reikalinga " globa " :)) Jukš po stalu :)))

Nesekasi kolukio pirmininkui pijui

Nesekasi kolukio pirmininkui pijui portretas
Nepasiseke kolukio pirmininkui. Rinko jis savo gvardija, o tie nuo cekisto Karbauskio eme ir atsitolini sugriove visa jo politine karjera. Dabar lauks memo is kremliaus kaip toliau jam elgtis.

H

H portretas
Dabartiniam Seimui su jo ...... i6 100 duodu - 100 . . Ministrai žemiau plintuso , seimo valdžia tokia pati

tai

tai portretas
ka?... ar dar neaisku kas uz skverno ispo skverno kiso? juk svabs o ne koks putiovas peraukstai sokat ir Ramunas jau seniai mate kas pertipas faras iremintas /ruspaslapties/ tai amoralus kontingentas papildytas dar didesniu pridurku o Ramunui sekmes valstieciu frakc ijoje su A Sirinskiene===

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
Koks padorus žmogus gali pasitikėti politiniais išdavikais ? Pasiūlys valdanti dauguma kokį " sausainį " ir subliuško skvernelinių " įsižeidimas " :)

O ar gali buti

O ar gali buti portretas
pasitikejimas salyje,kur politikai - buve 90uju teisininku ir saugumieciu mafijos smogikai,o buve gatves narkodileriai dabar "gerbiami verslininkai"!? Buve juokdariai dabar zymus menininkai,o buve suteneres - garsios prodiuseres,dainininkes!? Kur net paprasti darbininkai visaip isvaromi i emigracija,o ju darbo vietos pardavinejamos atvykeliams is Rytu pasvieciu!? Kur principas "nie najebios - nie prozivios" idiegtas net i seimas,tarp sutuoktiniu ir tevu su vaikais!? Mano supratimu - negali!

Ei tu,

Ei tu, portretas
čia nuolat rašantis tvarto atmata, eik savo Visatos valdovo garbint neklijavęs kiekvienoj komentraų skilty savo nesveikos galvos kliedesių

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Skvernelis pasiraitė skvernelius...

ne veltui

ne veltui portretas
skvernelio nuotrauka šalia putino

.

. portretas
Rusai turi putina,kada Lietuvoj Vytautas bus? Tik ne tas su lazda kuprotas su anukeliu.

kad liberalai sužinotų DUONOS kąsnio v e r t ę ,

kad liberalai  sužinotų DUONOS kąsnio v e r t ę , portretas
jie privalo n u s i l e i s t i ant ŽEMĖS ir pajausti ne tik jos k v a p ą , bet ir GALIMYBIŲ šaltinį.

Taigi

Taigi portretas
aš taip trolinu uždirbu sunkius rublius

Taigi

Taigi  portretas
Smagu žiūrėti - kai du Kremliaus mylėtojai viens kitam nosį gurina.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Patarlė: "Kai nėra proto - kenčia užpakalis".

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Pilnai pritariu. Pirmyn vyrai, spardykit vienas kitam užpakalius. Tik nesustokit ................ir apie jus visos vištos karksės.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kaip buvo kvaili gandragalviai, taip ir liko. Visas jų darbas - spardyti vienas kitam užpakalius. Viso to rezultatas - jų skaudantys užpakaliai ir iš baimės karksinčios Karbauskio vištos nesulaikomas viduriavimas.

karbauskis nesvarbu

karbauskis nesvarbu  portretas
svarbu kad putinas pasitiki skverneliu

Niekas negali pasitikėti

Niekas negali pasitikėti portretas
Chameleonais ...

Kaunas

Kaunas portretas
palaikom Valstiečius, vertybiškai daugiau nėra ko palaikyti.

taigi taigi kaipgis

taigi  taigi  kaipgis portretas
spektaklis patikliems

kkk

kkk portretas
kolkas ne vienas nera buves ir dar ilgai nebus normalaus politiko Lietuvoje,vien tik mobingai, patycios, pliotkai, noras prilisti prie lovio,nei vienas nenori ,kad lietuva gyventu gerai, jiems svarbiau ,kad tauta elgetautu, o patys gyventu prabangoje...reiktu neberinkti tu zmoniu,kurie kol kas nedirba lietuvai ,o tik savo naudai

<iki šiol O /nulinis/ pilietis nesuvokia , jog

&lt;iki šiol O /nulinis/ pilietis nesuvokia , jog  portretas
liberalizmas,o ypač neoliberalizmas PASAULYJE yra padaręs labai daug ŽALOS žmonių gyvenime,s a v a n a u d i š k a i alindami žmonių gyvenimus,-- todėl ši KATEGORIJA , paskutiniame dešimtmetyje, yra sparčiais tempais s t u m i a m a iš POLITINĖS ARENOS į u ž r i b į ne tik Europoje , bet ir AMERIKOS AZIJOS žemynų valstybėse.-- Tad ne KARBAUSKAS yra pradininkas vertinant liberalizmą,o PASAULIO valstybių gyventojai a t s i s a k o jų paslaugų--kaip neprogresyvi ir nesąžininga politinė grupė.--Juk Lietuvoje l i b e r a l a i akivaizdžiai demonstruoja savanaudišką laikyseną, tai parodo ne tik jų lyderio MASIULIO byla, bet visos LIBERALŲ grupuotės nesąžiningą v e i k l ą- kurie siekia išgyventi KITŲ žmonių sąskaita,

Kiek karabasas,tiek skvernas

Kiek karabasas,tiek skvernas portretas
Turejo senei sedeti su turto konfiskacija.o dabar turim rezultatus,nes neturim svaraus teismo..

Anonimas

Anonimas portretas
Ne žiniasklaida ,o pletkasklaida. Tik pletkeliais ir gyvi.

O

O portretas
Nekenčiu karbauskio. Jis, kaip koks diktatorius, reikalauja, kad viskas būtų taip, kaip jis nori. Apie liberalus kalba, kaip hitleris apie žydus. Lietuvoje yra liberaliai mąstančių piliečių ir jiems taip pat turi atstovauti politikai, rusiškos tvarkos Lietuvoje nenorime

Arklystu ?

Arklystu ? portretas
Tas shvabinis seniai aišjkus tipas. Kaip dar , Karbauski, tau neaišku. Tai buvo Trojos arklys pas tave. Dabar visi tai mato.

Onė

Onė portretas
Taigi aišku viskas vyksta dėl valdžios.manau nereikia durninti,tikrai šitie mesijai ateina ne dirbti mūsų gerovei o mus apkvailinti ir susitvarkyti savo reikalus,kaip būstai vilos kateriai na arba pinigų konservavimas stiklainiuose. Na jie bemeluodami turbūt patys ima tikėti kad štai dar vienas žingsnis ir jie mus nuves į gerovės valstybę .sėkmės ponai mulkinant piliečius

...

... portretas
nu gerai,mentas,nu negeras,bet kodėl kai gaunat į dūdą bėgat pas tuos mentus pagalbos

ir tarp gėjų pasitaiko barnių

ir tarp gėjų pasitaiko barnių  portretas
KARBAUSKIS NEBEPASITIKI SKVERNELIU

kur aš ta morda mačiau turbūt šrekas nu ne

kur aš ta morda mačiau turbūt šrekas nu ne portretas
asfaltinis mentas nu ne, negali būti, gal mentas nu ne jau nebe mentas, buvusių mentų nebūna

Flurona

Flurona portretas
Joooo Skvernelis tai sąžiningumo įsikūnijimas tiesiog... Dėl valdžios parduotų ir sielą, ir motiną ir bala žino ką dar padarytų.

Balsuosiu

Balsuosiu portretas
Pats saziningiausias vyras tai skvernelis.I salies valdovus reiktu skirti.Ismintingas,rimtas.

H

H portretas
Seimo pirmininkė tikrai neatstovauja visiems . Ji yra tik spalvių .....

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
terariume sumaistis, vieni kitus dusina

Aiva

Aiva portretas
Daugiausia lyderio savybiu visdelto turi Skvernelis

ll

ll portretas
Visi jie vienodi ir jei vyksta spektaklis ,supykom, tai tikrai ne dėl visos Lietuvos piliečių gerovės, o dėl asmeninių grupės reikalų ,Socdemai jau nuo praeitos kadencijos su Palucku,Sysu ir kitais bebrais yra konservatorių kišenėje, tai parodė pirmi šio seimo posėdžiai ,kaipirmoje eilėje ių opzicijos partijų Sabatauskui vicepirmininko postas,jo dukrai Sabatauskaitei irgi aukštas postas,Sabatauskaitės partnerei Juškaitei irgi aukštas postas,kai ji persėdo kaip šeiminianiame uabe ant buvusios Sabataukaitės kėdės ,Ir dar konservatoriai dabar labiau rūpinasi sočcaliniais reikalais ,negu kažkada socdemai,ir daugiau negu Kukuraitis,kuris niekur nedirbęs atsakingo darbo malė apie savo algoritmus pagal savo supratimą.

SKVERNELIU nepasitikiu, nes nepatikimas KOMANDOS n a r y s,

SKVERNELIU nepasitikiu, nes nepatikimas KOMANDOS n a r y s, portretas
juio labiau l y d e r i s ,kuris siekia ASMENINIŲ tikslų n a g l a i s , suktais metodais, visa tai a t v i r a i pademonstravo -- būdamas valstiečių vedliu, ne tik i š d a v ė , bet ir apiplėšė VALSTIEČIUS, tokia SKVERNELIO l a i k y s e n a netelpa į jokius LYDERIO rėmus, nejaučia asmeninės a t s a k o m y b ė s išduodamas komandą, o juk LYDERIS turi vienyti ir vesti, apie jį s u p a n č i u s ŽMONES, kitaip toks APSIŠAUKĖLIS ,ankščiau , ar vėliau lieka v i e n a s

Klpd.

Klpd. portretas
Jau tada kuomet ponas S.S. pradėjo savo paieškų kelionę kas daugiau duos, kitas ponas R.Karbauskis turėjo pamatyti kad jis eina tik ten kur gerai moka. Sklinda kalbos kad liberalai pas kuriuos pirmuosius nubėgo, sutarė su juo dėl dviejų šimtų. Tūkstančių:D) Bet kažko iki galo nesuderino todėl ponas nusisuko ir tęsė kelionę kol pasiekė kolxoznikus. Kiek ten ko suderėjo nežinau, bet matyt pagrindinis, lemiantis apsisprendimą argumentas buvo vyriausybės vadovo posto pažadas..Tai ką...Juokina ir tas faktas kad ponas S.S. rimtai tikisi kažką pasiekt surinkęs į vieną vietą:D) visų partijų išdavikus. Skant, pagal savo patirtį komplektavo..:D) Na... blogiausiu atveju pateks pats vienas į seimą ir tai gerai;D)

ogi

ogi portretas
visi jie is to pacio soclagerio su kgb palikimu kuri bijo isviesint ir zaidzia politpokeri kas kuri visus juos vyt o tauta turi pastatyt garbingus z mones o ne vasalus kurie visi kaip susitare griauna zmoniu gyvenimus===

SS \\\\\.../////

SS  \\\\\...///// portretas
Išdavikas,Lietuvos priešas Nr.1.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite Čmilyte,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit G.Nausėda,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit I.Šimonyte,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit G.Landsbergiu,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit R.Karbauskiu,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikit S.Skverneliu,spaudžiame ŽALIĄ.

Cha

Cha portretas
Karbauskis savo užsispyrimu vėl sugadins gerą reikalą. Koks jam skirtumas kad Skvernelio partija yra liberalai? Ar pasitikėti ta partija spręs rinkėjai, bet šiuo metu yra pats laikas pamiršti skirtumus ir ieškoti sutarimo tarp opozicijos. Nes gerą Lietuvai darbą jie pradėjo daryti, o pradėtą darbą reikia pabaigti kuo geresniais rezultatais.

Kuriuo mentu galima paditikėt?

Kuriuo mentu galima paditikėt? portretas
Jie visi valdžiosvįrankiai prieš žmones

Linksmai

Linksmai portretas
Vardan Lietuvos, vyrai! Mes padarysime geriau už Karbauskį ir už Šimonytę. Tik nenusikarpykite nagų, brangūs piliečiai

Julija

Julija portretas
Kodėl S.Skverneliu reikia pasitikėti ??? Man jis primena beždžionėlę, kuri nori būti ir protinga,ir graži...

Vieni kitus niekina

Vieni kitus niekina portretas
Ir pozicija, ir opozicija kaip visuomet vieni kitus kritikuoja, nors kartais vienodai elgiasi. Pavyzdžiui opozicija, neturėdama tuo atveju reikalingų balsų skaičiaus, remdamasi seimo Statutu, atideda posėdį. O kai valdantieji, remdamiesi Statutu, šaukia skubų posėdį turėdami pakankamai balsų, opozicija piktinasi. Pyksta puodas, kad katilas juodas...

zigmas

zigmas portretas
Taigi ponas Skvernelis tikisi tokio savo galios demonstravimo kai buvo policijos komisaras šturmuojama Garlevos nelaimingos mergaitės globa .Stop ponas komisare pagiežos ir keršto prikrėtei kai buvai komisaras ir Karbauskio partijos adjutantas atšalk gal gatvės nereikės asfaltuoti ir tada atšals galvelė ir imsi ramiau mąstyti apie seimo nario darbą.

Ne konkurentai

Ne konkurentai  portretas
Vienas savo noru nulipo nuo politinės arenos, o kitas „gelbėtojas" dar neužlipo

Danguolė

Danguolė portretas
Skvernelis bijo Karbauskio konkurencijos.

Galerijos

Daugiau straipsnių