Kritikuoja atostogaujančius ministrus: žmonėms galvojant apie išgyvenimą, ministrai ilsisi

Socialdemokratų partijos pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė kritikuoja atostogaujančius Ministrų kabineto narius. Politikė teigia nesuvokianti šio, anot jos, neatsakingo sprendimo, mat, pažymi V. Blinkevičiūtė, žmonėms dėl infliacijos galvojant apie išgyvenimą, ministrai ilsisi nepriiminėdami sprendimų.

„Taip, kaip dabar elgiasi Vyriausybė, aš tikrai vertinu labai neigiamai. Pati išdirbau bene aštuonerius metus ministre ir tiesiog neprisimenu, kad Vyriausybės posėdžiai nevyktų, kad ir atostogų piko metu. Taigi visą tai galima susiplanuoti labai normaliai, kad būtų kvorumas, kad ministrai pasiskirstytų atostogas taip, kad darbas Vyriausybėje nenutrūktų ir galėtų vykti. O dabar man visai nesuprantama. (...) Tai iš tikrųjų vertinu kaip didelį neatsakingumą ar nesupratimą, ar, kita vertus, esamos situacijos valstybėje nesuvokimą“, – penktadienį „Žiniui radijui“ sakė V. Blinkevičiūtė.

Tai iš tikrųjų vertinu kaip didelį neatsakingumą ar nesupratimą, ar, kita vertus, esamos situacijos valstybėje nesuvokimą.

„Iš tikrųjų ir ruduo laukia sudėtingas, ir infliacija, ir kainos didžiulės, ir žmonės kiekvieną dieną galvoja apie išgyvenimą, bet Vyriausybė galvoja, kad jai dabar svarbiausia pailsėti nepriimant jokių sprendimų. Arba iš kitos pusės iš tikrųjų nėra ką priiminėti, nes niekas nedirba Vyriausybėje taip, kad būtų galima priiminėti posėdžio metu vienus ar kitus sprendimus“, – pridūrė ji.

ELTA primena, kad nuo pirmadienio iki ketvirtadienio premjerė Ingrida Šimonytė ketina atostogauti. Ministrę pirmininkę atostogų metu pavaduos užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis.

Taip pat kitą savaitę planuoja atostogauti ir krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas, kultūros ministras Simonas Kairys, žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas, socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė bei finansų ministrė Gintarė Skaistė.


Šiame straipsnyje: Vyriausybėatostogoskritika

NAUJAUSI KOMENTARAI

ne kitaip

ne kitaip portretas
Ko čia putojatės? Pas gerą vadovą komanda dirba o ne pats kaip barbė devindarė už visus. Opozicija pasufleruos ką reikia daryti, visus klausimus išspręs komanda. Visam savas laikas

konservatorių CHUNTOS " ministrai" p a v a r g o

konservatorių CHUNTOS " ministrai" p a v a r g o portretas
nieko nedirbdami--todėl visi i l s i s i.--JIEMS žmonių b ė d o s nerūpi, jie " kariauja" UKRAINOJE ir" aukojasi" dėl MŪSŲ , tad džiaukimės , kad jie dar g y v i .

Cha

Cha portretas
taigi nepaprastoji padėtis ir įvesta mums juodnugariams. Kad nedrystume judėti protestuoti ir kad ponai galėtų taškyt rezervo fondą kurio dabar tikriausiai jau nėra.Valdantieji nusavino Lietuvą kurioje pagal juos tokiems kaip mes, visi Lietuvos piliečiai, priklauso teisė tik pritarti viskam ką jie daro ir ištikimai vykdyti ką jie pasakys
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių