Ministras atsakė dėl kritikos: pasižiūrėkit į mane, aš ir esu parengtasis rezervas

Grįžti į straipsnį

Jaigu

Jaigu portretas
dar veikia" Plasta" anušauskas galėtu užsakyti 106 rūkstančius auksinių lavonmaišių.

jis megsta

jis megsta portretas
juokus ir gyvenimas jo juokingai juokingas .

Rici

Rici portretas
Dar ĹT VALDOVA ir tuos paradinius ,drebančius savanorius paiimk gynybai.

Gana

Gana portretas
Nors nemeluokim patys sau... Mūsų miestelyje apie 4000 vyrų, bet nė vienas nežino kur jam reiks eiti mobilizacijos dieną, kur jo dalinys, kokia jo užduotis ir kokius ginklus reikės valdyti??? Savanorių pajėgų nepilnavertis būrelis mūsų miestelyje silpnai siekia pėstininkų būrį, o brandaus amžiaus vyrų ten išvis nėra. Šauliai tai vaikų ir paauglių būreliai, kurie vos batus pavelka- viskas. Dievo išrinktąją ir didžiausią įtaką turinčią partija TSLKD-libervatorius reikia teisti už visą 30 metų laikotarpį-valstybė su tokiais pajėgiumais patys suprantat kiek gali atsilaikyti, ištisi rajonai visiškai bejėgiai nepasiruošę nors jau vietinius žmones apginti. Ar turi tas dabartinis KAM ministras sąžinę pūsdamas miglą?

pridurkas ANUŠAUSKAS aiškiai pripažino, kad tokie

pridurkas ANUŠAUSKAS aiškiai pripažino, kad tokie portretas
kareiviai kaip jis-- garantuoja lietuvaičių saugumą-- visa tai rodo , kaip konservas Anušauskas š v a i s t o lėšas , nė kiek ne mažiau , kaip ir kažkada švaistė socdemas OLEKAS pirkdamas a u k s i n i u s ŠAUKŠTUS.-- Ir dar - o " kareivis" senolis Anušauskas , neabejoju , jog jis negebėtų apginti savo šeimos -- taigi , taip ir gyvename " saugioje" PASAKŲ šalyje - kur valstybę "saugo" nusikaltę konservatkgebistai

Rici

Rici portretas
Iššautų kas nors prie ausies,tai ir prišiktų kelnes,sušiktas vajaka.GĖDA SKAITYT.

konservo ANUŠAUSKO sukurtą saugumą Lietuvoje ,

konservo  ANUŠAUSKO sukurtą  saugumą Lietuvoje  ,  portretas
priešas gali į v e i k t i apsiginklavęs KIAUŠINIAIS ar POMIDORAIS, net nespėjus suveikti 5-tam NATO straipsniui

postpridurkas

postpridurkas portretas
skatyna agresija kai nei 1 normalus zmogus nori ramybes bei taikos ir siuos padarus reiktu fiksuot ??? z

svaigirdas vapalionis

svaigirdas vapalionis portretas
geriau ziurek kad kas nors kokio schwanco neikistu i anusa-anusauska

REZERVAS

REZERVAS portretas
Tu_amerikoS.....pEpiRASTASs.....hihi...anusaS....fu

Post Scriptum

Post Scriptum portretas
Lietuva turėtų dėti pastangas, kad jos teritorijoje atsirastų artilerijos 155mm, taip pat kitos paskirties sviedinių gamykla. Tai būtų strateginis sprendinys net tik Lietuvai, bet ir visam regionui.

Anonimas

Anonimas portretas
ANUSAI TU GALI PADEMONSTRUOTI NEBENT SAVO ANUSĄ...

jis nežiūri į kamerą

jis nežiūri į kamerą portretas
"geriausias" pirkinys-haubicos ir tie bokseriai. pastarieji tinka tik riaušėms prie seimo slopinti

Anonimas

Anonimas portretas
ATSAKYMAS POST SCRIPTUM...Lietuva NIEKO NEGALI išskyrus LOTI IR VAIDINTI ŠIKANČIĄ KALĘ...Iš kur paimsi specialistus , gamybos priemones ir žmones vadovus turinčius bent šaukštą proto ????

Post Scriptum

Post Scriptum portretas
Lietuva turi visas technines sąlygas kurti ir gaminti tiek raketines-salvines sistemas , tiek pačias tolimo nuotolio raketas, įvairių tipų jų modelius, taip pat ratinės toliašaudės artilerijos antstatus, naudojant ,esamas rinkoje važiuokles. Taip yra puikios galimybės vystytis ginkluotės gamintojams, aprūpinančiais Lietuvos ginkluotąsias jūrų pajėgas kovine įranga : kov. laivai, paieškos ir patruliniai kateriai ir t.t.

Anusai tu ne tas ,,,parengtas rezervistas,,,

Anusai tu ne tas ,,,parengtas rezervistas,,, portretas
tu esi pirdzius nepaslankus taikinys ir --mesos farsas ... tokiu kaip tu anot taves ,,, paruostu,,,pirdziu lietuvoje yra dar 105 tukst ..... stai 106 grabus reikia ir paruost kartu yrengt ir kapines --nes siuos pridurkus pirmus ir istaskys pirmose linijose, kol tu su hunta spruksi ysikandes y lektuvo padanga dantimis, is lietuvos... [ na taip jau buvo afganistane, taip bus neuzilgo ukrainoj ,, manau tas pats vyks ir lietuvoj]

Klaustukas

Klaustukas portretas
Nepamirškit kaip buvo su vakcinom ir visokiais testais, kada pirko brangiausiai ir prasčiausius pirkinius, irgi skubiai visiems reikėjo. Dabar gal rimčiau šikna pypkę rūko?

ne narkoša

ne narkoša portretas
nuojūsų ožiškų fanaberijų, būti labiau matomiems, gali nukentėti visai normalūs nekalti žmonėsLietuvos.Ojuk jokio pritarimo iš žmonių nesat gavę ty referendumo,,nutariat keli senagalviai ir vykdot politiką per kurią ir karo galim gauti visai nekaltai. ištisai spauda vis gasdina ir gasdina žmones, nes juk ne visi yra narkomanai,yra ir blaiviai galvojančių tik bijančių kad nebūtų paskaityti priešais tyli viešumoj,nes gali apkaltinti ir pasodinti,juk darot ką norit

Aik tu rezerve

Aik tu rezerve portretas
geriau rusišką ruletę žaisti.

:)

:) portretas
Savo sekretorei lovoje viską išpasakoja.

Galerijos

Daugiau straipsnių