J. Narkevičius aiškinosi iš Seimo tribūnos: neketinu atsistatydinti

Grįžti į straipsnį

.

. portretas
Ministras dirba labai gerai.Sėkmės ir sveikatos.Galėtų dėmesio skirti kelių asfaltavimui rajonuose, kur yra žvyrkeliai.

...

... portretas
Tvartelio š'Matininkas patenkintas kanopas trina - virtuoziškai pavyko planas 'valstiečiams' savo Trojos arklius primest, ką dabar jie bedarytų 'valstiečiams' tik blogiau (ypač kai Karbauskis šiuos nevykėlius apgint bando... š'Matininkas per kompromatą ant jo veikia?)

ROMAS

ROMAS portretas
KONSERVAI AR NEMATOT KAD TOKIU IDIJOTU KAI JUS SKVERNELIS NEBIJO ŠITIEK LAIKO LANSBERGIUKAS PILA PAMAZGAS ANT SKVERNELIO JO MINISTRU LABAI GABRYS NORI I MINISTRUS KARTU SU MASIULIAIS OT GRABINTU LIETUVA MORTA PASKELBTU KARALIENE SENELI SU KARŪNA PALAIDOTU METALIKO ŠOKĖJA TAPTU PREZIDENTE GABRY TIESIOG SVAJONĖS

VYTAS

VYTAS  portretas
Puikus ministras Narkevičius ir visa Skvernelio komanda verta pagarbos LAIKYKITĖS TAUTA SU JUMI

SAULIUS

SAULIUS portretas
Pagarba jums ministre ačiu jums už jusu gera darba juk matot kad tauta ne tuos vagis o jus palaiko

onute ČIA TAM KUR KREIPIASI I MINISTRA

onute ČIA TAM KUR KREIPIASI I MINISTRA  portretas
MASIULIO DRAUGELI NEMALK ŠUDO BUKAGALVI TAU IKI NARKEVIČIAUS IKI SKVERNELIO IKI ŠIRINSKIENĖS KAIP KIAULEI MIKI MĖNULIO IDIJOTE

Taigi Narkevičius su

Taigi Narkevičius su portretas
Skverneliu krapšto Lietuvos geležinkelius. Į prokuratūrą kreipėsi ir t.t. O čia jau paliestas visas Trigalvis slibinas( konservatoriai-liberalai-socdemai), kuris buvo uždėjes leteną antos vietos.

Konservės,

Konservės, portretas
jau galit palaidot viltį šitą ministrą iškrapštyti kaip kad iškrapštėt Vėsaitę kurią dar ir durne padarėt.Matot kad net jūsų atkastas/nupirktas?/liudininkas nesugeba nieko konkretaus įrodyti:D).Neveikia jau jūsų prijomai, neveikia..:D)

kembrikas

kembrikas portretas
Tupi lenkas uz kalniuko ,blizga akys ,kaip velniuko .Akurat narkusa.

Palaikau

Palaikau portretas
Narkevičių tikrai matosi , kad konservatoriai nerimsta kiršina vyriausybę ir daro suirutę Lietuvoje kada baigsis lansberginių klanas?????

As

As  portretas
Kiek DAR galima klausytis situ JU nesamoniu??? Kiek DAR KARBAUSKINIO GAUJA APVOGINES TAUTA PRIEDURNI KARBAUSKIU JEI NESKAITAI KOMENTARU TAI PASKAITYK TAI LANDSBERGIU KGBISTU GAUJA TAI SITU SUNU . Zmones ATSIBUSKIT PAGALIAU NA MES GALIM APSIETTI BE VAGIU AR NE ?? O DEL SITU IDIJOTU VADINAMU MINISTRAIS NA PARUOSIAM PETICIJA!!!!!! Vyt ir slekta nes jis ne lenkas,ir kuiliu spermos zinova.

Kapitonas

Kapitonas portretas
Čia reikia išpjauti iškart tris - tą juokdarį, dar pacaną ir miškų apsaugos ir pagrindinį plikbajorį - šitas ir pats pas šeimą namo Ispanijon pabėgs.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Seimo nariai pamaitins, įpils gramą

Anonimas

Anonimas portretas
Kkiek galima DURA STUMTI ?!

Ko

Ko portretas
Vakar Jakilaitis sake kad tokiam name 2010 metais pagal jo expertus stoga pakeist bituminiu ir apsiltint kainuoja 400 -500 tukst... o as 2012 nama posistaciau su paskola banko uz 230 tukst . 175m2. Tai as niekaip negaliu suprast, kam tuos daugiabucius renovuot, pigiau naujus statyti... landsbergiu laivas...

Ponuli Narkeviciau...

Ponuli Narkeviciau... portretas
Jus gynetes ,kad ir kotletu nevalgete,kad keliukus netiesete,kad nenuomojote valdiska buta ir dar ,sakete,kad si zmogu nepazinojote,tik veliau,kad tai jusu dukros krikstatevis. Melas,apgaules,dviveidiskumas,aferyzmas ir juk dirbote KGB....tai,ko is jusu noreti,juk far gyvenate TSRS laiku ,VSIO ZAKONO.Jei ,gerbiate save,iseikite visai is Politikos,jus nekompetentingas,dar dirbate Beskverniui ir Korabasui..juk Korabasas dirba Kremliui...,o jus esate blogis .....

Cia,

Cia, portretas
liaudiskai tariant, ir kumeliui aisku kodel puolamas ministras.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kodėl turės aiškintis?Kie Narkevičiui reikia imti pavyzdį iš anūko,kuris dėl vietoj pasiaiškinimų perėjo į puolimą.Be reikalo vakar jis aiškinosi ir sukčiui iš Jochaidiškių,tratinusiam televizijos milijonus.Verčiau ,,tardytojas"jakelaitis taip meistriškai patardytų pagrobusius ir į kalėjimą mergaitę uždariusius niekšus.

Galerijos

Daugiau straipsnių