Ministrę klampina draugystė?

Grįžti į straipsnį

VRM-koncervų įdarbinimo agentūra

VRM-koncervų įdarbinimo agentūra portretas
Jau tuomet gauta signalų apie žemai Bilotaitės VRM iškeltą kartelę – kaip paaiškėjo, šioje ministerijoje konkurencingą algą gaunančiais patarėjais ir analitikais tampa 21–22 metų jaunuoliai, dar nespėję sukaupti nei gyvenimiškos, nei profesinės patirties, leidžiančios patarti, aukštą pareigybę tuomet gavo ir buvusio VRM viceministro Tautvydo Tamulevičiaus sutuoktinė, anot šaltinių, prieš tai buvusi vaiko priežiūros atostogose. Tąkart ėmus domėtis paaiškėjo, kad dalis naujai įdarbintų jaunuolių buvo priimti be konkurso, o patirties reikalavimai, norint dirbti patarėjais, nėra keliami.

varnas

varnas portretas
draugystes nebera ir nėra kuo laukti tarpe kaiminu,o dabar kreipkime dėmesi į maldeikio komentara kad labai kviepia parako smarvė, ir dūmu atakos prieš mūsų šalį maža juk amerikonas ir tas telefono metu su putino atbuko ir pilnas senelis baimes ivarytas nuėmė savo kontros polima prieš kremlini pona, atitraukia savo išraiška nuo mūsų ir abelnai pasidavė kad amerikonas yra ne atstovas policijos veiksmams gynti tas mažas buvusias socialistinio lagero atstovus, eikite jus sau, nenoriu karo sunkumu su kremliaus ponais, mazgus užrišo pabaltiečiams bet labiausiai kenčiame mes sugadines visus santykius tarpe kaiminu, o dabartiniu metu nežine kuom baigsime žiūrėkime ar neišsilaipins žali žmogeliukai, su bronievikais ir tankėtėmis raketinio altilieristu ir desantininku pehotos ,ir ate bai iki pasimatymo seimo hebritei begančiai, pagalvojus oi yra itempta padetis šiu metu baisu man teko karus nugyventi vaikystes antro pasaulinio karo nenoriu net girdėti tos ivykius ir kraujo broliu praliejimus,

Vytautas

Vytautas portretas
Ar gali tokias aferas daryti ministre? P.Simonyte ,kol dar si ministre ne iklimpo iki ausu tai paleiskit ja i laisve.

Narkievičiaus kotletukai? Ne, "melejonai"

Narkievičiaus kotletukai? Ne, "melejonai" portretas
Seimo vicepirmininkas socialdemokratas Julius Sabatauskas apgailestauja, kad, jam pasiūlius Seimo Antikorupcijos komisijoje pradėti parlamentinį tyrimą dėl vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės vaidmens sanatorijų „Pušynas“ ir „Dainava“ atsisakymo istorijoje, šis siūlymas susidūrė su iki šiol nematytu konservatorių partijos atstovų pasipriešinimu. Pasak parlamentaro, konservatorių pastangomis Antikorupcija komisija atsisakė pradėti tyrimą.

4a4

4a4 portretas
Puiki ministrė, pletkų surinkėjams verčiau patylėti.

Busimas signataras

Busimas signataras portretas
Idomu,ar si "ministre" dar trinasi sioje minisreijoje?

nu čia šita buvo

nu čia šita buvo portretas
Kovotoja su korupcija ir protekcijomis buvo ar dar yra )

Su \\\\\.../////

Su  \\\\\...///// portretas
Naujais "ministre",kad kitais būtum skaudžiai į subinę išspirta.

asmenine kisene yra svarbiau

asmenine kisene yra svarbiau portretas
Norejo saibu pasydaryti bet pamirso baltas pirstines ir sazine

kaip koncerwas

kaip koncerwas portretas
taip ir wagys užsiimantis patriotyste.

mergaite

mergaite portretas
bilotaite gal norit narkevič kotletuko, ar jis jums per mažas?

MUMU

MUMU portretas
Kur MASIULIS?

Zoja

Zoja portretas
Čia kvepia afera

Mentai. \\\\\.../////

Mentai.  \\\\\...///// portretas
ar ir toliau skaldysit galvas žmonėms už "ministrės" užgaidas ?????? Matot kokias makles daro jūsų gerovės sąskaita.Galėsit iš žabų sanaoriją pasistatyti prie Kamajų.Kuo toliau nuo ponų linzborgų.

d

d portretas
Truputi kitaip, bet kvepia naujomis "dušinemis". Tik gabaritai kiti. Ir pinigeliai taip pat - kiti.

bor

bor portretas
Matosi kad ši pseudoministrė geriau jau augintė savo benkartus o ne politika užsiminėtų.

Blt...\\\\\.../////

Blt...\\\\\...///// portretas
"ministrė".O mano šuva Šeichas.

Kokas

Kokas portretas
čia jums ne kotletukai už 8 eurus

Bedarbis

Bedarbis portretas
Nusikalstamas vagiu klanas baigia visa valstybes turta isvogt o vogdami rekia,kad tai bedarbiu, pasalpiniu darbas.

SAnatorijos valytoja

SAnatorijos valytoja portretas
Pagarba S.Malinauskui,kuris isaiskino ministres afera.Tuo reikaliuku turetu imtis STT.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl painiojasi meluojančios vagil_kos konservatorės - ministrė A. Bilotaitė, ir Šventosios seniūnė V. Skeberdytė? Nes bandė pavog_ti valstybinę nuosavybę, „Pušyno“ reabilitacinį centrą, Palangoje visai arti jūros. Tipiška konservatorių istorija. Taip patriacho Vytauto Landsbergio žmona privatizavo brangią lenkų žemę Vilniuje, taip Landsbergio anūkas Broileris nusipirko už vieną eurą brangią lenkų žemę Vilniuje... Kai sėdate ant kėdės valgyti vakarienės, patikrinkite, ar konservatoriai nenusipirko tą jūsų kėdę už dešimt centų, kartu su visa žeme po namu? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

o ŠIMONYTĖ žinoma , kad yra "akla"savų kareivių

o ŠIMONYTĖ žinoma , kad yra "akla"savų kareivių portretas
n u s i k a l t i m a m s, taip pastumdėlei yra į s a k ę s OŽYS, jie yra " šventi avinėliai"kurie v a g i a 30 metų ir sako ,kad tai ne MŪSŲ , o viskas jų.

konservatorės Bilotaitės korupciniai veiksmai ,

 konservatorės Bilotaitės korupciniai  veiksmai , portretas
p a n a š ū s į buvusio LIBERALŲ l y d e r i o E.MASIULIO v a g y s t e s , jie galėtų sėdėti net vienoj kameroj.--SKIRTUMAS tik tas, jog BILOTAITĖS nėra kam pagauti už rankų, nes GRYBAUSKAITĖ savų n e g a u d o .

Kodel ne

Kodel ne portretas
PREMJERE pagalvos 5 dienas ir pateiks cia viskas OKEI

marazmas

marazmas portretas
Narkevič dėl kotletuko posto neteko ,o čia puse Lietuvos išvogt baigia ir nieko Schudinas rankas baltom pirštinėm slepia

Kas, \\\\\\...//////

Kas,   \\\\\\...////// portretas
ją......................

chi - juokas

chi - juokas portretas
Partijoje draugystės nėra - tik interesai - šiuo atveju konservatoriai nori užgrobti turto

faktas

faktas portretas
Faktas kad reikia uzdaryti tokia istaiga. per metus priimdavo 1000 pacientu, tai yra 2.7 pacineto per diena, o darbuotoju 100... tai vienu zmoguciu kiek personalo rupinosi? nei vienas normalus viesbutis ar spa ar reabilitacija neisgyventu per metus priimdama tik 1000 klientu... faktas kad buwo vieta saviem pareigunam pailset ir pabaliavot o paprasti eiliniai pareigunai net nepakliudavvo

ŠVENTOJI BILOTAITĖ

ŠVENTOJI BILOTAITĖ portretas
Jau tiek prisidirbo nuo pat pradziu:tai vietoj darbo seime,trynesi su gonščiku po Dakara... Kur tik pasisuka ten reikalu priverda,bet konservai vel ja pridengs...vnz...ir "šviesa ir tiesa" jos žingsnius palydi... Von lauk is ministriu...o dar geriau is seimo!

Bilotaite !

Bilotaite ! portretas
Šnekėk !

Negaliu patikėti , Bilotaitė

Negaliu patikėti , Bilotaitė portretas
Būtų galėjus įsiveti į tokį š--ą....

Zigmas

Zigmas portretas
Išrinkte konservus ir narkomanų bei iskrypusiu atstovus,nekriokyte Tai tik pradžia Minusinis biudžetas tad lieka laukti naujų mokesčių.

Edas

Edas portretas
Elgiasi ,kaip stoties mergužėlė. Šaukė, kad visi vagys , o pati šventėsnė už popiežių ! Dėja - vienas melas.

na

na portretas
tas pats ir su Liet. geležinkeliais greičiau reik privatizuoti už 1 eurą, paleisti žmones į Užimtumo tarnybą..o daugiavaikiui tėčiui prie visų milijonų dar pliusas...vat taip gimsta milijonieriai Ko tada visi stebisi iš sąžiningų darbų tik ant karsto gali užsidirbti...o čia daugiavaikis jaunas jau milijonus valdo...o tikri dirbantys daugiavaikiai grašius skaičiuoja.

Nuomone

Nuomone portretas
Taigi, čia ta pati "šventoji" Bilotaitė, kuri visą laiką šaukė: "vagys, korupcija, ištirti, atleisti, mes išsiaiškinsim, nedaleisim" ! Tai jos žodžiai iki tampant ministre. Tai dabar jau plokštelė pasikeitė "aš nieko nežinau, aš nieko nepažystu, aš nei prie ko". Tai ką apie tokią galima pasakyti?....

Rus

Rus portretas
Va kur korupcija klesti ožiu partijoj dar liberalai su subininiais prisujungia ir super, sodinti visus reikia be gailesčio kaip Kinijoj ministrus karia.

Jonui

Jonui portretas
kur tu matei kad privatizavimas Lietuvos Visuomenei išeitų į gera?Ar mažai buvo pavyzdžių kai didžiulis valstybinis turtas atiduodamas už simbolinę kainą savininkams dingsta be pėdsako? O išsireiškimas kad ,,..privatizavimas yra tam tikras teisingumas ,demokratijos užtvirtinimas" yra gryniausias apsurdas iš tos rūšies kad ,,juoda yra balta", arba ,,tikėk manim bet ne savo akim". Ar tikrai tiki ką čia parašei?:D) Bent kiek mastantiems tautiečiams iš karto aišku kad čia vėl ruošiamas valstybinio turto vogimas. Taigi į valdžią atėjo tie, kuriems toks veiksmas yra vienas iš svarbiausių buvimo valdyme tikslų.Jei iki šiol nesigaudai kaip yra iš tikrųjų, tai esi arba visai bukas naivuolis arba blogos psichinės sveikatos:D)

Jonas

Jonas  portretas
Visi turi dirbti savo darbą. O tokia įstaiga kaip Pušynas ir yra slapta korupcijos forma, kur auštesniai valdininkai lankosi dažniau , o eiliniam kas lieka.Tad privatizavimas yra tam tikras teisingumas ,demokratijos užtvirtinimas. O komunizmo dulkių tegu malūninkas Malinauskas tegu nemala, nesvarbu kad kaip jis aiškina jam reikia uždirbti. Tai nesąžininga ir žema.

Tai paprasciausia eiline

Tai paprasciausia eiline portretas
Afera??

Klpd.

Klpd. portretas
Kaip ji ,,dirbo" tiek metų ,,kovodama "su korupcija matėm visi, todėl dabar visai nenustebau išgirdes kad ji pati tame mėšle sėdi

ohooo

ohooo portretas
cia ne seip sau qrva,o dar ir vagis?Patikrint triper bare,teisti ir sodint kol supus.

nieko naujo

nieko naujo portretas
Taigi sitos vistos kaip ministres kede kabo ant plauko, todel reikia uzsitikrinti ateiti - kaip priimta koservu-vagiu saikoi.

Katė

Katė portretas
Tokią ministrę reikia mest lauk.

...

... portretas
Šūdas neskęsta. Išplauks, kaip ir visi kiti.

>

> portretas
Kaip suprantu, " ... & menteliai" sirsta, UZSIDARO "skalbykla" ... !?

As

As portretas
Ka daro tos nevolos konservatorei negaliu.

La Munno

La Munno portretas
O tai kas yra ta mafija?

Mentai \\\\\.../////

Mentai  \\\\\...///// portretas
dabar supratot kokias žmogystas ginat ir tautiečiams skaldot galvas ir "gaivinate" dujomis.Kiba jūs iš kitos planetos?

AnI nuomonė.

AnI nuomonė. portretas
Palaikau visuose kituose sprendimuose, tik ne sanatoriją privatizuoti. reikia kažkas kas būtu ir mūsų visu, Bilotaite ir vyriausybė.

NA NA

NA  NA   portretas
landsbergių šaika, okupavusi Lietuvos seimą, klastojimo būdu ,---------kodėl švabas pasirinko ,komunistus ,kgbistus ir jų palikuonis ,įvesti Lietuvoje komunizmą ,nes tik prievarta ir baime galima palaužti laisvą žmogų ,o tą puikiai moka landsberginių šaika ,kuri prie bet kokios diktatūros talkindavo okupantams ,-------Bilotaitė tėra eilinė auka ,kuri turi atidirbti ,už patogų gyvenimą ,landsbergių šaikai ,kurie bet kada paaukos ,,,,,sėkmės Lietuvai nuversti landsbergio chuntą ,,,

Al

Al portretas
Malinausko argumentai tendencingi. Ministerija neturi valdyti poilsio namų, kad ir kokios tos veiklos bebūtų pelningos. Pelninga gali būti ir agurkus turguje pardavinėti. Tas pats ir su grąžintinais sklypais. Jei sovietmečiu jie neteisėtai perimti iš jų savininkų, reikia galvoti apie jų grąžinimą paveldėtojams, o ne dangstytis įstatymų spragomis ir argumentuoti kaip neapsimoka tai daryti. Perimtą turtą visada neapsimoka grąžinti. Malinausko turtą perimti valstybei irgi visai apsimokėtų, bet ar tai būtų teisėta ir teisinga? Turbūt ne. Jei Šventosios seniūnė sumaišė viešus ir privačius interesus turi už tai atsakyti. Jei nesumaišė, tai toks gaunasi kaip ir šmeižtas, už kurį irgi reikia atsakyti.

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Ministrei reikėtų linkėti tik PADORUMO ir ATSAKOMYBĖS prieš valstybę , kuriai ji atstovauja !!! O visi privatūs interesai neturėtų dominuoti . Šventosios seniūnė - atsistatydinti . Konservatoriai krenta į dugną ! Tik nuskambėjo istorija apie Klaipėdos rajono konservatorę , kuri net EP Mažylio kviečiama PRIVATAUS apsilankymo , sugebėjo pasinaudoti rajono žmonių sunešta biudžeto " komandiruote " . Kuo baigėsi "pokalbis " su liberaliu Administracijos direktoriumi ? Dabar konservatorė Šventosios seniūnė ..

Na

Na  portretas
va,o buvo tokia kovotoja prieš korupciją, dabartinės valdžios ministrai tai visiškas dugnas,dar nebuvo tiek daug vienoj vietoj apgailėtinų personų

nu bet ir fizionomija

nu bet ir fizionomija portretas
tos bilotaites

Visokie

Visokie  portretas
pušynai, xuynai ir kitos nesąmonės turi būti kuo greičiau privatizuoti. O dūdų orkestras išvaiikytas, panaikinti etatai, kuriuos skirti pareigūnų etatams. Ir baikit čia skleist demagogiją, VRM neturi užsiiminėti reabilitacijom, gydymais, apgyvendinimais ir maitinimais. Kuo greičiau privatizuot, pinigus į biudžetą, perteklines darbo vietas naikint, be kalbų. seniūnei uždraust pirkti kaip suinteresuotam asmeniui. Pagrindinis tikslas kuo daugiau lėšų gaut, kas daugiau mokės, tas ir nupirks. Tai turi būt vienintelis argumentas. Bilotaitė teisi šiuo atveju.

Lauris

Lauris   portretas
Koke ji aplinkos ministre ji debiloide

vuo

vuo portretas
kaip čia gerai. Prie lovio visus iki penktos kartos gimines aprūpins turtais, sveikinu Biliotuk. Tik ar užėjus runkelių pasipiktinimo bangai nelįsi po šluota?

stiprybes

stiprybes portretas
Ministre nekreipkit demesio i si keliama sarsala bet ir toliau saziningai darbuokites Valstybei Tikekit kad sis SARSALAS tik prasideda o tesis labai ilgai ir apaugs labai dedeliomis ITARINEJIMU SAMANOMIS Turekit stiprybes

Ir vėl MILIJONINIAI NUOSTOLIAI VALSTYBEI , užkniso patryjota

Ir vėl MILIJONINIAI NUOSTOLIAI VALSTYBEI , užkniso patryjota portretas
Vidaus reikalų ministrė A.Bilotaitė priėmė sprendimą, kuris papildys jos artimiausios politinės bendražygės Šventosios seniūnės V.Skeberdytės ir su ja susijusių asmenų kišenes. Valstybė dėl to praras milijonus. Abi politikės nuo visuomenės nuslėpė tai, ką privalėjo viešai deklaruoti“, – paskelbė S.Malinauskas.

Jo , liberkonservatų su privatizavimu jau sunku aplenkti ..

Jo , liberkonservatų su privatizavimu jau sunku aplenkti .. portretas
Reabilitacijos įstaigų likvidavimą Seimo narys linkę vadinti paprasčiau – privatizavimu, o šis žodis prisimenantiesiems nepriklausomybės pradžią nieko gero nežada. „Ponia Bilotaitė dar nebuvo prisiekusi ministrė, o aplinkoje jau komunikavo, kad „Pušyną“ reikia parduoti, arba, kitaip sakant, atsisakyti funkcijos“, – pastebėjo Skvernelis __!!!!!

Ovidijus

Ovidijus portretas
O tuo metu Palangos meras, kuris tikriausiai ir užvirė visą šitą košę, krūmuose kikena į kumštelį. Garsusis panelės Veronikos pareiškimas pas Skirmantą atkeliavo tiesiai nuo mero stalo. Taigi yra ir trečioji jėga, kuri dabar švenčia. Hura!

Jgg

Jgg portretas
Tai štai kas tvarko Lietuvos ir mūsų tautos reikalus. Todėl gyvename atitinkamai.

:D

:D portretas
Eilinį kartą... Pagautas už rankos, pradeda savo nekaltumo kampaniją.

Labai džiugu ...

Labai džiugu ... portretas
Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcija, įvertinusi vidaus reikalų ministrės A. Bilotaitės argumentus dėl VRM ketinimo atsisakyti Palangoje esančios sanatorijos „Pušynas“, nusprendė kreiptis į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją, Generalinę prokuratūrą, STT ir FNTT bei prašo pradėti ikiteisminį tyrimą dėl galimos nusikalstamos veikos ir galimos korupcijos.

O \\\\\.../////

O   \\\\\...///// portretas
varge, "ministrė".Tai aš kosmonautas,pirkau petardą isikišiu į rūrą ir su armonaute į kosmosą.Aplenksim Rusus.

Džiugu

Džiugu  portretas
Seimo Demokratų frakcija „Vardan Lietuvos“ prašo Generalinės prokuratūros ir Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pradėti ikiteisminius tyrimus dėl galimos nusikalstamos veiklos likviduojant Vidaus reikalų ministerijai priklausantį poilsio ir reabilitacijos centrą „Pušynas“ Palangoje bei galimo valstybinių žemės sklypų privatizavimo. Taip pat prašoma Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos (VTEK) ištirti, ar vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė ir Šventosios seniūnė Veronika Skeberdytė nepažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybės tarnyboje.

Galerijos

Daugiau straipsnių