Partnerystės įstatymas vėl įplieskė ginčus: šansų, kad Seimas palaikys – nedaug?

Grįžti į straipsnį

Zuzefina

Zuzefina portretas
Ar is baimes ar kvailumo kad isjungr komentarus kai kurie portalai.Ar jau taip reikia bijoti kai savo nuomone pareiskia Lietuvos oilietis.Juk ji turi teie reiksti ka galvoja apie valdzia ir jos politikavima,nes tas piliewtis tiesioug maitina moka algas tiems ponams.

Rinkiejas

Rinkiejas portretas
Ar nepanasu kad musu seimas tai dvin atskiros sunu gaujos.Vos tik jie sueina i kontakta toj piatines.Todel yra siulymas juo aikyti atskirose voljierose.

Anonimas

Anonimas portretas
ДА заебали уже эти ПИДАРАСЫ ювсех НА ХУЙ !

Verslas

Verslas portretas
Pavasaris - verda kraujas, vyksta milžiniškas verslas. Kiekvienais metais pavasarį reikia atidirbti prokektus. Pinigai jau gauti iš Švedų, Suomių, Danų, Norvegų, Olandų, Lietuvos užsienio ministerijos, ES fondų, Sorošo fondų ir t.t. Rusijos Kgbistai trina rankomis ir padeda daryti kuo daugiau triukšmo, apdergti lietuvos politikus. Lauksime. O vyriausybė ir seimas cypdami vienas kitą dergs. Vaidmenys apmokėti.

Ukrainoje uždraudė tokias partijas

Ukrainoje uždraudė tokias partijas portretas
Ukrainoje visokių kalruoliškų ir prorusiškų partijų veiklą uždraudė. Reikėtų gal ir Lietuvoje tokkias skaldytojiškas ultrakairiųjų liberalų, narkodilerių partiją kaip „Laisvės“ uždrausti, o jos vadovus už narkomanijos propagandą sodinti!

K

K portretas
O kodel tu ligoniu niekas negydo?

mama

mama portretas
Jei bus priimtas partnerystes istatymas, tai siam marazmui galo nebus, pareikalaus mokyklose sviesti kaip norma ir sukels daug nereikalingu, negeru minciu vaikams.. tai kas as? ar mes jau nebetikim mokslu, kad gamta sukure vyra ir moteri? Jau dabar mokyklose anketose renkantis lyti yra vyras, moteris, kita..

ir

ir portretas
kokie čia ginčai ir su kuo? žmonėms nesvarbu jų biologinė, fiziologinė būsena, bet tai kas susiformavę jų galvose, ir pretenzijos įteisinti įstatymu? kas pasikeis? fiziologija? vyras moterimi- ne , ir atvirkščiai- ne, tai su gimimu duota, o ne su įsijautimu. taip yra kai yra priešingai- liga ir reikia gydyti. jei žmogus savęs neatpažįsta pagal lytį, kaip atpažins įstatyme? ne spektaklis tai biologija, todėl liga gydome , o ne sargdiname visą visuomenę, akivaizdus sutrikimai kai ir analoginis "'mesijas", ir realia grėsmę valstybei, o šitiems partnerystę todėl jokiu būdu , ne galima priimti įstatymą del priverstinio gydimo, nusibodo laukti kol patys supras, kad yra ligoniai

Pilietis

Pilietis portretas
Taip, pritariu Gidai ir visiems, žūsta žmones, klykia vaikučiai, o šie sau, išaikomi iš mokesčių moketojų, mąsto apie su- bines reikalus ir kelia emyderį.Istorija to nepamirš , kiekvieną asmeniškai, tuos iš sales ištipenusius, kalbant Klaipedos juristei irgi, bus vardijami paeiliui....kada nors.

jus padlos prisisiki iki gerkles ir bepluduriuojantys

jus padlos prisisiki iki gerkles ir  bepluduriuojantys portretas
savo susikurtose fekalijose ... bandykit isgyvent iki kol baigsis sis jusu susikurtas bordelis ukrainoj ir lietuvoj ..... o jau po to galesit sprest per kuria skyle tratintis , ir su kuom ir kokiais gyvliukais zenytis....

>>>Anonimas \\\\\.../////

>>>Anonimas  \\\\\...///// portretas
>Gyvuliai supratingesni,bet kur nekiša savo midikėlio,o kur prilauso.Ne rackevičius.

Įdomu

Įdomu portretas
Įdomu, ar esant įtemptai geopolitinei situacijai nebus atšauktas homoseksualų paradas ir 5 dienų festivalis Vilniaus centre per Tarptautinę Vaikų gynimo dieną?

Žmogaus teisės?

Žmogaus teisės? portretas
Visuomenė turi būti sveikatinama visais aspektais (medicininiu, doroviniu, bendražmogišku, moksliniu...), neardoma per tūkstančius metų nusistovėjusi ir save pateisinusi gyvybės pratęsimo forma, kas yra kiekvienos valstybės egzistavimo pagrindas. Jei kai kurios valstybės eksperimentuoja, tai nebūtinai ir mes turim būti bandomaisiais triušiais. Net kai kurios įdomios mokslinės teorijos buvo atmestos po daugiametės praktikos išsivysčiusiose šalyse ( pvz. eugenika Švedijoje nustota taikyti tik 1977 metais, Šveicarijoje irgi panašiu metu ), o apie 2 vienos lyties gyvūnų (ir žmonių) dauginimąsi nėra jokio mokslinio pagrindimo.

ogi

ogi portretas
kas buna kai subines harmonai perlenkia smegenu veikla matome ir tai matomai pasekme to marmalo plius morganarkopriklausomybe kurias isvien nori iteisint savo dimensijoje setono valdu======

stop homosexsualu propogandai

stop homosexsualu propogandai portretas
Stop nuzmogejimui, stop jaunimo demoralizavimui, stop konstitucijos, seimos instituto, baznycios, identiteto naikinimui. Stop Amerikos Melo agresyviai slenkanciai zmonijos degradavimo revoliucijai. Stop Karui, Stop Amerikos kurstomam karui, Stop karui!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Nupušėliai ,nesveiki esat dar tokiu metu subinės jums rūpi... Kuo skiriatės nuo gyvulių??? Netraumuokit vaikų ..

Gida

Gida portretas
Svolačiai pažiūrėkit į vaikus su nutrauktom rankytėm,žuvusias nieščias moteris!Savo darbu neuždirbe nė cento,drįsrate kalbėt apie subininius malonumus.Kas jus išsigimėlius pagimdė?

tikiu

tikiu portretas
Tikiu kad Seime yra dauguma sveiku ir sveiko mastymo Seimunu ir sis ,,SIKNINIU'' trokstamas istatymas bus atmestas visiem laikam Labai daznai pagalvoju kad man asmeniskai butu siaubinga sutikti Rackeviciu kur nors pietaujant miesto uzeigoje nes tektu palikti nebaigtus valgyti pietus

Armonaites sugulove

Armonaites    sugulove portretas
Zmones zusta kare , o sie skrypeliai nori pasinaudoti slielvartu zmoniu nori prastumti savo istatyma del partnerystes Armonaites Lietuvos padugnes

O armonaitė dar rusofašistų atsiveža

O armonaitė dar rusofašistų atsiveža portretas
Tyčiojasi iš žmoniu

kodel ?

kodel ? portretas
kodel normalus, neieskantis konfliktu gejai nekuria dabar provokaciju, o tokie raskeviciai pastoviai provokuoja neramumus ?

vienintelė

vienintelė portretas
iškrypėlių vertybė - uostyt svetimą užpakalį , išlieka ................. negi reikės aplenkt Seimą išlaikant sanitarinį atstumą ?

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu opozicijos argumentai silpni,tai kaip tada atrodo Raskevičiaus pasipiktinimai,kad kita nuomonė tai jau putinistai ir kitokie blogiečiai,.Pats karo tema kiša kur ne reikia ir piktinasi kitais.O dar jei Armonaitės pasisakymus kai oponentus ir fašistais ir š vadino,,Vienas dalykas su šūkias paraduose žygiuoti,kelti ultimatumus,daug pinigu leidžiant kasdieninei 2m reklamai žiniasklaidoje o visai kitas nuoširdžai dirbti,Juk Raskevičius lygindamas opoziciją su putino rėžimu,niekada norganizavo mitingo prie rusų ambasados dėl LGBt teisių Rusijoje,arba Turkijoje,nes skambiau ir aišku komfortiškiau priekabiauti prie prezidento arba kolioti merą...

Erika

Erika portretas
Šį kart manau atmes pilnai be teisės taisyti ar grąžinti svartymui. Jau nusibodo tos mažumos kai yra svarbesnis referendumo įstatymas o jo negražina nors tai turėtų būti prioritetas

ne pd'Rąstas \\\\\..../////

ne pd'Rąstas \\\\\....///// portretas
Ar psichiškai sveikas žmogus reklamuos savo šudiną iškrypimą.Mano manymu lytiškai santykiuauti per analinę angą mirtina GĖDA,o jie.....Tai,ar jie ne ligoniai?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Tie kurie demonstratyviai paliko salę per Kovo 11-sios minėja vėl kelia savo galvas, man atrodo kad visiems gėjams reikia sukurti rezervatus kaip amerika sukūrė indėnams ir visus juos ten patalpinti ir tegul nors įžūliai nelenda į viešumą.

Isigimeliai nori ant visos lt

Isigimeliai nori ant visos lt portretas
Paleisti sudo kvapa??

NEPAMIRŠK

NEPAMIRŠK portretas
geriau galvokit, ką reikia daryti su LIFOSĄ, NES GALI KILTI NET EKOLOGINĖ katastrofa.

Dermidonas

Dermidonas portretas
Fu! Ir vel tie išgamos banguoja!

H

H portretas
Apie tai PRIVALO spręsti visi Lietuvos piliečiai . Ne Seime sėdinti save vadinanti dauguma asmenų grupelė . Kuri ir toliau siekia savo keliems asmenims rupimus klausimus . Nusibodo šio Seimo intrigos . Jo neveiksnumas . Jo įžūli arogancija . Piliečių nuvertinimas ir pasisakymo suvaržymas , atseit karas Ukrainoje. Patys gi toliau siekia savo tikslų - patenkinti seksualinius įnorius .

kaunietis

kaunietis portretas
tik referendumu, o jo įstatymas kur?

T.y. gyventų

T.y. gyventų portretas
Savo gyvenimą, niekas ir nesmerktų. Bet bando kitus žeminti ir šokdinti: noriu to, noriu ano...

Visi

Visi portretas
Su asmenybės sutrikimais. Eitų pas psichiatrus,psichoterapeutus. Sveiki po gatves nelaksto. O gyvena savo gyvenimą, kaip visi.

atsibodo

atsibodo portretas
kada tai baigsis, neramu darosi, tie zmones saukiasi inkvizicijos apvaizdu

žalioji stambuliaus konvencija

žalioji stambuliaus konvencija portretas
apsodinkim Lietuvą agrastais.

Lauris

Lauris portretas
Teisingai kawenskas parašei raskeviciui tik į kiaulide

Lauris

Lauris portretas
Koks partnerystės istatimas ten psihinei iškrypelei ir narkomanai

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Vėl šiūklšės lenda... Px, kad situacija LT blogėja, svarbu ištvirkauti ir paleistuvauti... Tą supuvusį iškrypėlį Raskevičių tik kiaulėm sušert...

Jo

Jo portretas
Karas Ukrainoje, infliacijos, skurdinančios didesnę tautos dalį, siautėjimas, o mūsų Seimui ir vyriausybei rūpi tik rudnosiukų reikalai.

Gyvuliai aukštesnio

Gyvuliai aukštesnio portretas
Lygio, taip išeina...neteko matyti, kad karvė su karve , ar arklys su arkliu ir t.t.

akis

akis portretas
tauta stebės kas už tai balsuos

W

W portretas
Pagarba Šličytei , daugiau tokių žmonių , nebijančiu pasakyti tiesą į akis valdžiažmogiams .

Antanas

Antanas portretas
Pandemija, karas, ekonomikos smukimas liberalams neįdomu jiems tik rupi agrastu įstatymas............

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
Byyy By dejau ant pyderalu, šyknabyrbiu

ALGIS

ALGIS portretas
Homofilams nieko nėra švento

Dar

Dar portretas
Visiškai reikiagėdos neturėti, žmonių gyvenimo lygis krenta, Ukrainoje tragedija, o čia pirma svarbu sodominius teisės aktus prastumti.

specialiai šikniniams-gražūs paveiksliukai

specialiai šikniniams-gražūs paveiksliukai portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

d

d portretas
tu,p......te kur tavo subininis simonko kodėl neina gint savo tėvynės,rackeviočiute-iene,vienu žodžiu pi...raste pasiimk armonika,tranvestite ir visa seimo narkomanu šaika ir dinkit iš LIETUVOS.mano supratimu jums subinė labiau rupi,nei žmoniu(jus pi.....tai žmogaus ir gyvulio vardo neverti)

Anonimas

Anonimas portretas
Pavasaris veikia ir seimūnus....

Chi

Chi portretas
Rudnosiukai skuba, kol dar yra valdžioje. Keista, kad konservatoriai sumetė skudurus su keliais rudnosiukais, o pastarieji diriguoja visą politiką! Jiems nusispjauti į mūsų nuomonę. Tikiu, kad seime sėdi ir protingai mąstančių, kad tik užtektų balsų atmesti..

Alis...

Alis... portretas
o tai kaip čia?.. tas "naxuj" dabar jau įteisintas?... jau galima plakatus sutuo kabinti?... svieto pabaiga... ir visiškas degradavimas...

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Jei, neduok Dieve, homoseksualų žymiai padaugėtų, tai nereiks nei karo, maro, ar COVID-o - po gero šimtmečio Lietuva kaip tauta išnyks, bus įvykdyta Putino propaguojama denacifikacija. Tai argi neparsidavę Putinui ,,partnerystės" garbintojai?

Reikalaujam referendumo

Reikalaujam referendumo portretas
Kokie čia slapti įstatymai karo metu kuriami?

Karo akivaizdoje

Karo akivaizdoje portretas
Šlykštu...gal eitų kariauri, pagaliau

tikiu

tikiu portretas
Slykstu kad seime pagrindinis klausimas kaip isspresti ,,SIKNINIU ''problema bet manau kad seime yra protingo ir sveiko mastymo Seimunu ir sis ,,UZPAKALINIU'' trokstamas istatymas nebus priimtas Tikiu kad Seime sveiko mastymo seimunu yra dauguma

naudojasi Ukrainos karu slykstynes

naudojasi Ukrainos karu slykstynes portretas
zino, kad zmones i gatves neiseis, tai ir skuba priimti isakymus, kuriems dauguma lietuviu nepritaria

Gal

Gal portretas
Seimas turėtų pirma priimti Referendumo įstatymą, o po to pravedus referendumą galima būtų spręsti partnerystės įstatymo priėmimą, ar atmetimą. Juk turėdami partnerystės įstatymą jie bandys savintis normalius vaikus.....

kiaurarūriams

 kiaurarūriams portretas
tėvynę gint tai ne tas pats kas spermą ryt

tai

tai portretas
ko noret juk si saika primesta vakaru setono dimensijos klonai kaip ir buv VRK laurute kuria staigiai pasalino nes butu visi pamate kokiom velniskom kvantynem technologijom vyksta karas pries zmonija siu brudu pagalba===

KADA IŠKRYPĖLIAI APSIRAMINS?

KADA IŠKRYPĖLIAI APSIRAMINS? portretas
Lietuvos laukia tiek išbandymų...Kas ketvirtas gyvena žemiau skurdo ribos. Infliacija pasiekė 14 procentų! Ekonomika barška per visas siūles. O iškrypėliams rūpi tik antras galas...Greičiau ateitų rinkimai. Gal, pagaliau, Lietuvos piliečiai ateis į protą?

anonimas

anonimas portretas
Šalin niekadėjus , valio Šličyte .

Birute

Birute portretas
Argi tiems lbgt iskrypeliams yra geda juk jie psichiniai ligoniai kaip ir ten seime sedintys juos reikia salinti kad neterstu musu sali.

PNo

PNo portretas
Kodėl amoralumas vadinamas ž m o g a u s teisėmis ?

kas įdomiausia

kas įdomiausia portretas
mūsų valdžios gandonai išsirinko vieną internetini portalą, kur visus komentatorius gali surinkti į krūvą, kolkie jūs apgailėtini

Priešas

Priešas portretas
Nebedarykit subininiai Lietuvai gedos kai Ukrainoje vyksta karas nejau nebera svarbesniu Lietuvoje problemu kurias reikia spresti.

Ukrainon nuvežti visus

Ukrainon nuvežti visus  portretas
Organizatoriai nemažai pinigėlių pametė, perėjom, suoliukam, reklamai, straipsneliams. Reikia kompanijai atidirbti tai ir skuba subininiai ,neveikia jų nei karo baisumai, nei žmonių netektys, sava subinė svarbiausiaai. Niekšeliai ir tiek.

Taip

Taip portretas
Seimūnams, antro galo ir 72 siocialinių lyčių garbintojams ,partnerystės įstatymas ,skaldantis visuomenę, yra kur kas aktualesnis nei karas UkraInoje. Kyla įtarimas, kad galimai pasikeitė Putino penktosios kolonos buvimo adresas

Deja

Deja portretas
Pasibjaurėtina. Tik sodomitų reikalai pirmoj vietoj, nuodėmių propagavimas. Negi smunkantis gyvenimos, šalies saugumas visai nesvarbu? Tik antro galo klausimai peršami. Gėda

babajus

babajus portretas
Govnomesai, eikit нAхуй! Geriau padekit ukrainos kareiviams, karo metu be moteru sunku, jusu atidirbti uzpakaliai kaip tik prisireiks.

ne pd'Rąstas \\\\\..../////

ne pd'Rąstas \\\\\....///// portretas
Kada tuos ligonius gydys?

Gigas

Gigas portretas
Valdžia Lietuvos ,spaudą,medijas užblokuot sugebėjo,atseit kiršina liaudį,o šitų iškrypėlių siautėjimą,niekaip.Čia gi aiški provokacija.Na negi saugumas nemato?

Nesveikėlius

Nesveikėlius  portretas
i laivą ir nx

Valdas

Valdas portretas
Dinkit jūs na...ui iškrypėliai

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
tai kas babar SVARBIAU RASKEVICIAU TOMUTE TUGI KOMITETO PIRMINYKAS )))HA TAI KAS SVARBIAU UZPAKALIUKAI AR UKRAINA>?:))) NU RASKEVICIUTE TOMUK SAKYK?)))HA

Anonimas

Anonimas portretas
Iškrypėliai ir yra iškrypėliai.... Ar vieta ir laikas dabar tai spręsti?

Fui

Fui portretas
Ar dabar tinkamas laikas apie tai kalbėt?Gėdos turėkit ir suvokimo,tikrai ne laikas dabar

Anonimas

Anonimas portretas
Autorei kodėl kurstote neapykantą.. Tauta, žmonės nekartą išsakė savo nuomonę ir aiskia poziciją, kad tokiam istatymui nepritaria. Beto tokie klausimai sprendžiami referendumu. refendumo įstatymas kaip žinia ir priimti vilkinamas. Galimai specialiai...

Ne laikas ,

Ne laikas , portretas
karo metu, subbininių problemoms spręsti .

ui,

ui, portretas
tuos padarus su raskevičium priešakyje siųsti Ukrainos ginti! Ir kovoja avangarde, savo linksmakočiu šaudo putinoidus.

Neber kantrybes

Neber kantrybes portretas
Kada iskrypeliai nurims? Apart savo susmirdusios siknos, nieko svento neturi...

Galerijos

Daugiau straipsnių