Po akibrokšto dėl homofobijos per G. Nausėdos kalbą – dar vienas netikėtumas

Prezidento Gitano Nausėdos vizito Čikagoje metu, jam sakant kalbą vietos bendruomenėje, iškeltas jį homofobija kaltinantis plakatas. Netrukus Prezidentūra sulaukė dar vieno akibrokšto. 

Portalas penktadienio rytą skelbė, kad prezidentui sakant kalbą Švč. Mergelės Marijos gimimo bažnyčioje priešais susirinkusiuosius atsistojo mergina ir iškėlė plakatą su tekstu „Nausėda yra homofobas“.

Netrukus Prezidentūra sulaukė dar vieno akibrokšto šia tema. Interneto naršyklėje įvedus svetainės adresą homofobas.lt, šis nuveda į oficialią Prezidentūros svetainę www.lrp.lt.

Redakcijos nuotr.

Netrukus po šio programišių akibrokšto, Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarija socialiniame tinkle  „Facebook“ pasidalijo darbo skelbimu – jame rašoma, kad ieškomas IT specialistas.

Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos „Facebook“ informacija.

G. Nausėdos patarėjas Ridas Jasiulionis portalui kauno.diena.lt teigė, kad šis programišių akibrokštas yra vertinamas kaip chuliganizmas.

„Šią situaciją vertiname kaip chuliganizmą skaitmeninėje erdvėje. Prezidentūra kreipėsi į paslaugų teikėją UAB „Interneto vizija“, kad jį sustabdytų, – redakcijai atsiųstame laiške rašė R. Jasiulionis. – Jūsų minimas darbo skelbimas su šiandienos chuliganizmu nėra susijęs, jis paskelbtas lrp.lt puslapyje maždaug prieš savaitę.“

Redakcijos nuotr.

Interneto svetainių registre domreg.lt rašoma, jog homofobas.lt yra registruotas šiandien, rugsėjo 24 dieną, po vidurdienio. Savininkas yra fizinis asmuo, kurio duomenys viešai neskelbiami.

Redakcijos nuotr.

Programišių darbą greitai pastebėjo ir internautai.

„Kažkas valdo puslapio domeiną homofobas.lt ir padarė linką į Prezidento puslapį. Čia joks nulaužimas ar dar kas. Jokio IT specialisto nereikia. Homofobas.lt domeino savininkas su savo adresu gali daryti, ką nori. Mažiau dėmesį kreipti reikia“, – po darbo skelbimu, patalpintu „Facebook“, rašė vienas asmuo.

„Šitam reiškiniui jau reiks kažkokio pavadinimo, nes nu pabandykite dabar nueiti homofobas.lt. Šįkart saugu, galite ir darbe“, – socialiniame tinkle teigė humoristas Paulius Ambrazevičius.

Primename, kad po akibrokšto bažnyčioje prezidento G. Nausėdos patarėjo R. Jasiulionio redakcijai atsiųstame laiške buvo rašoma: „Prezidentas pats trumpai sureagavo į incidentą bažnyčioje: „Padėkokime žmogui, kuris išreiškė savo nuomonę“, ir toliau tęsė sveikinimo kalbą Čikagos lietuvių bendruomenei.“

Vėliau jis tęsė sveikinimo kalbą Čikagos lietuvių bendruomenei.

Prezidentas yra sakęs, jog būtų prieš teisę homoseksualiems asmenims įsivaikinti  ir būtų nepasirašęs tokio Partnerystės įstatymo, koks jis buvo pateiktas Seime, dėl beveik vienodo santuokos ir partnerystės apibrėžimo. Vis dėlto prezidentas teigia, kad Prezidentūra dalyvavo ir dalyvaus diskusijose dėl partnerystės įteisinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

barbe

barbe portretas
nuleke armoske i amerika bet atrodo kad stengesi rasti durneliu sumenkinti prezidenta niekas jo nesumenkins tie slikstynes uzdaryti i psichuske

onute

onute portretas
Nakti per komersine tele parodė kaip ta lezbijanka žmoniu buvo išvyta lauk iš bažnyčios Žmones REIKALAVO KAD TA IŠKRYPĖLE BUTU DAUGIAU NEILEIDŽIAMA I BAŽNYČIA O pas mus tyčia nerodo o tik purva pila iškrypėliai

natalija

natalija portretas
Tie šiukšlės galvoja kad jie jėga Nejuokinkit saujalė iškrypėliu TAUTA YRA JĖGA VISAM PASAULIJE jei sukils tai busit nušluoti iš visu pakampiu Juk jus nesiveisiat o tik vienur kitur pasidauginat dar ir AIC daug jusu išnaikina Jusu kvaili plakatai iš nevilties ligonei atseit jus visur Tik tarakonai kaip užsiveise tai ju buna visur bet ir tai išnaikinami O jusu purvo pilimas ant prezidento labai pakelia prezidento reitingus
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių