Po klausimo premjerei kreipiasi į etikos sargus: Seimas – ne vieta chamams

Grįžti į straipsnį

kodėl

kodėl portretas
į etikos komisiją, gal tiesiai į šeimininką Briusely, vistiek nieko nesprendžia patys, ten pasikonsultuokit įžeidė ar ne

>>>Taigi \\\\\.../////

>>>Taigi  \\\\\...///// portretas
Malonu klausyti,kad mano "kvarksėjimas" klano xalūjus trikdo.Tikslas pasiektas.___Su gilia pagarba,gyva'Našlė Višta.

Taigi Cha cha cha*

Taigi Cha cha cha* portretas
Už rublius rašau komentarus.

Valdančios šiukšlės kabinėjais prie klausimo žodžių

Valdančios šiukšlės kabinėjais prie klausimo žodžių portretas
Tam kad neatsakytų į klausimą?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Sveika, p.Kremliaus šunauja. Kaip savijauta po Premjerės trijų dienų keikimo ir koliojimo? Kažin kodėl jūsų aktyvumas gerokai sumažėjo - negi išsisėmėt? Premjerė, kad būtų pasikeitusi - nepastebėjau.

Taigi

Taigi  portretas
> Višta \\\\\...///// ...................Klysti, gerai paruošta višta - skanumėlis. Kitas dalykas Karbauskio karksinčios, nusitriedusios vištos į kurias nemalonu žiūrėti nei jų karksėjimo klausytis.

Klausimas

Klausimas portretas
> to taigi ................O, koks Putino galvažudžiams skirtumas ką žudyti ar prievartauti Ukrainoje? Jie žudo tiek rusakalbius,tiek ukrainietiškai kalbančius bei žagina jų vaikus ir žmonas. Tai XXII a. barbarai, griaunantys ligonines, mokyklas, darželius, teatrus, muziejus ir kitus kultūros objektus. .....Gaila tavęs, jei apsiuostęs Putino propagandos bezdalų nematai realybės.

gėda

gėda portretas
konservagys ant kitu pamazgas pila pastoviai ,o čia teisybę pasakė tai tipo įsižeidė.

to taigi

to taigi portretas
metus laiko teko gyventi Donbase, Artiomovske. Buvau ir Donecke, Luganske. Tai ten vieni rusakalbiai. Net jeigu ir ukrainiečiai. O pagal tave, su kuo usraina ten kariavo nuo 2014 metų? Pagal lietuviškus propagandonus su "prorusiškais separatistais"? Tai separatistus jau žudyt galima? Gaila, Gorbis litvinų separatistam 1990 Donbaso neužtaisė.

Višta \\\\\.../////

Višta   \\\\\...///// portretas
Nemėgsta manęs lazborginė Kremliaus xalūjai- šunauja,nemėgsta,tai gyvą peša,kepa,verda,bet mane tai džiugina,nes užmyniau ant skaudamo mazolio.____Su pagarba gyva'našlė Višta.

Berniukas pagal iškvietimą (cepelinas) \\\\\.../////

Berniukas pagal iškvietimą (cepelinas)  \\\\\...///// portretas
norėčiau,kad mane "mergaitė" pagal iškvietimą mane (cepeliną) pakviestų į pirtį,sužinočiau kas ji ar jis.

>>>puiku, \\\\\.../////

>>>puiku,  \\\\\...///// portretas
>kad lianzbberginiai Kremliaus xalūjai save demaskuoja.

Laba diena

Laba diena portretas
Ši vyriausybė konstruktyviai sprendžia tik savo "senmergiškas" problemas.

>>>Vaje,vaje \\\\\.../////

>>>Vaje,vaje  \\\\\...///// portretas
Tu nedašutėli berašti net ir nepaskaitytum.

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
Kas galėlo už balsuot nebent kgb kadriniai ir NGVD užslaptinti,

to to vaje vaje

to to vaje vaje portretas
Matote, aš ne seimo narys,nepainiokite...

cha cha

cha cha portretas
O kuris žodis klaidingas?

to VAJE VAJE

to VAJE VAJE portretas
O kodėl jūs taip "sunkiai" rašot? Jūsų taip pat neaukštas lygis :):):)

vaje vaje

vaje vaje portretas
A kodėl gevidlas sunkiai skaito visada,ka sjam parašo,visada iš lapuko šlebizavoja,koks žemas lygis

puiku

puiku portretas
Didžiausia pagarba šiai vyriausybei,premjerei,būtinai rinksime ir kitą kartą,būtinai

nuomonė

nuomonė portretas
Ir ka sišrenka tokius gedvilus į seimą,baisu, ne tai,ką jis šnekabemokslis,bet kas išrenka, būtų įdomu pamatyti,beje,pagal sąrašą tai ir pakliūva,o tokie kaip puidokas, valkiūnas, gražuolis,gedvilas,ąžuolas ir dar keli jau taip pasireiškę,kad manau,jų neliks kitam seime,kiek kalba žmonės,visi pasipiktinę.Užujauta jo vaikams,jei turi,žmonai, baisesnis už gyvuliuką

Tokia praktika

Tokia praktika  portretas
Šios bakalauriškos vyriausybės vykdoma vidaus ir ypač užsienio politika - nepateisinama. Visuomenė - suskaldyta, kitaip manantys - marginalai, kremliniai, patvoriniai, o anot Dedulės ir "jedinstveninkai" . Ir štai Šveiko garbintoja vis dėlto pasirodo ir labai jautri, kas liečią pačios asmenį. Bet - ji viešas asmuo. Prisiminkit teismų sprendimus - pasirodo ant asfalto dar netokių nuomonių galima užrašyti apie premjerus ir tai normali praktika.

Taigi

Taigi  portretas
Fakto konstatavimas ir kartu atsakymas Putino istorikui į klausimą: "O ką Putinas urkahanam už 8 metų karą prieš rusakalbius?" ...............................O, tu istorike, ne tik gudrus durnius, bet dar ir narkomanas, apsiuostęs pranašo (debilo) Putino bezdalų apie istoriją ir skriaudžiamus rusus.

to >turiu klausimuką

to >turiu klausimuką portretas
tik labasrancas, kuriam Dievas vietoj smegenų pakrovė į kaukolę smegenų pašteto, tik kartą valgyto, nesugeba atsakyti į paprastą klausimą iš šalies istorijos ir suka ienas pas putiną, kremlinius ir t.t. O ką Putinas urkahanam už 8 metų karą prieš rusakalbius? Turėjo pataryti ką natosai su jugoslavija. Ar bent jankiškai - po mažylį su storuliu kijevui ir kitiems didesniems miestams.

>turiu klausimuka

>turiu klausimuka portretas
Palaikantis putkino rezima?Uz ka durniuk tu ji palaikai?Visas rusynas skesta sude.Grupele kremliniu vagiu desimtmecius vagia rusyno istekliu milijardus sau i kisene o tau durniuk kokia is to nauda.Tipo idejinis-fanas :) Kiek tie kremliniai degeneratai jau nuzude savu,Ukrainos karo laikotarpiu, ejusiu pareigas,kad galai neislystu.Tuoj ras ir piskova su lavrovu ''pasikorusi'',kad neprisneketu veliau ko nereikia.Uz karo nusikaltimus teks atsakyti.

turiu klausimuką agrastėlioui labasrancui

turiu klausimuką agrastėlioui labasrancui portretas
negi esi tik šuns shūdas, kuris savo šalies istorijos nežino? Tai kaip ten buvo su Wilno ir Memelandu - apsishikę dižiavyriai - didžiasrancai atkovojo ar gavo dovanų iš kruvinų sralino letenų? Ir dar pastaba - iš kur žinai kad Putinas pedofilas - jis tave per rudą akį ištratino? O jei pedofilas - tai jam prostitučių nereikia, bukagalvi.

turiu atsakymuką

turiu atsakymuką portretas
pasikark ant sausos šakos su supuvusia virve, pedofilo putino prostitute.

turiu klausimuką

turiu klausimuką portretas
labasrancų mužikėliui - kokio dydžio būtų litchujanija jei ne ta raudona vėliava? Ir ar nebuvo gėda iš kruvinų bandito sralino letenų priimti Wilno ir dar Memelandą? Tikriausiai nebuvo. Kas neturi garbės tas neturi gėdos.

?

? portretas
Turiu klausima vatinukam,kokia is tiesu yra kacapyno veliava?Ukrainoje jie bando kabineti raudona sovietu sajungos skarmala.Ar tie bezdziones turi dvi skirtingas valstybes veliavas? :)))

tai nelaimė tai bėda

tai nelaimė tai bėda portretas
mūsų senmergei parodė špygą. Tobiš pavadino senmerge.

chamas ir litvinų idiotai

chamas ir litvinų idiotai portretas
nežinantys kas tas Chamas ir kaip jo vardas tapo bendriniu.

Cha cha cha Taigi taigi

Cha cha cha Taigi taigi portretas
Aš dirbu už rublius /

Nu nieko sau

Nu nieko sau portretas
Bobiausybė jau ne pirmi metai tiesiogiai lenda į piliečių asmeninį gyvenimą, tai skiepija, tai antsnukius mauna, tai žmonių pinigus bankams atiduoda, o čia tik užuomina į asmeninį gyvenimą - ir jau toooookia tragedija! Patys/pačios nustokit visų asmeninius gyvenimus riktuot, tada piktinkitės. Teisybė, seimas neturėtų būti vieta chamams, nors panašu, kad į jį veikiau chamai renkami negu išauklėti žmonės, bet ir vyriausybė neturėtų būti vieta isterikuoti. O kaip yr?

to skiep

to skiep portretas
Neperlenkė, nes Šhimonko skėrių grupuotė dar ne tiek lietė kitų politikų, seimo narių šeimas, vien prisiminus kiek žurnalistai tuntais šlaužiojo, terorizavo ir atakavo Kildišienės šeimą, net jos brolio kapą "lankė", prie jos namų krūmuose su dronais tūpėjo - gal ką aptiks, jos motiną atakavo, o Kildišienė pasirodo labai "kenkė" Lietuvai, pasirodo net mašiną nusipirko už savo asmenines lėšas, jos paltukas buvo siūtas pas Statkevičių, gi tai įrodymas, kad rusams dyrPo - dabar už bapkes į krūmus tyliai įlindęs ir ši...k...ną suraukęs Jakelaitis visa tai a...la "išsiaiškino", bet pvz konslibai - nuomojasi iš mūsų visų pinigų ir ką - nieko, beje Kubilius berods tąsyk iš pusbrolio firmos nuomojo mašiną - irgi nieko, visa gauja laimingi, pokvailiai rinkėjai su 1 metro atmintimi nieko nepamena :DD

skiep

skiep portretas
kodel Gabrielius visais budais stengias ivelt Lietuva i kara su rusija? Kam jis dirba?Kad ne Lietuvai tai seniai akivaizdu.Panasu,kad rusijai.Juk iteike jai labai gera preteksta Lietuvos uzpuol;imui.Gedvilas daug teisybes pasake,tik zinoma nereikejo liest Simonytes asmeninio gyvenimo,cia perlenke.

šveikas

šveikas portretas
-chamas

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pasiūlymas senam pirdžiui Kęstui - baik uostyti Putino bezdalus ir pradėk galvoti galva.

Kęstas

Kęstas portretas
Nori dar? Prašom: Lietuvos užsienio politika vienoda. Neįsigiliname, padarome didelę klaidą (kaip su Kinija). Kyla skandalas. Bėgame pas mamą – Europos Komisiją - kad apgintų. Kada atleisime kvailius iš valdžios? Europos Komisija apsidraudžia. Jei rusai eskaluos teismuose ir laimės, Europos Komisija pasakys: „Oi, dėl visko kalta Lietuva. Sakėme, kad tik laikinai sustabdykite traukinius ir įsitikinkite, kad metalo kroviniuose nėra paslėpta nieko nelegalaus. Vietoj to tranzitą užblokavo kvaili lietuviai“. Ar visada turime būti kvaili? (Mokslas-studijos-ekonomika)

Vargšas senis Kęstas iš jo liko tik nedidelis pirstelėjimas

Vargšas senis Kęstas iš jo liko tik nedidelis pirstelėjimas portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su SovietųSąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo:  (Mokslas-studijos-ekonomika).

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje Šimonytė tik gimdo pati save nesustodama. Vaikų neturi, todėl mumis nesirūpina. Piktai meluoja, kad tik kaimas ją išrinktų sekančiai kadencijai. (Mokslas-studijos-ekonomika)

jo

jo portretas
islaikytinio beretnyko mokejusio mokescius sovietams i putino roju irgi neiskrapstysi...

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Na ir kvailumas tų žmonių. Ne bereikalo Kremlius juos vadina "naudingais idiotais", o lietuviai - Kremliaus šunauja. Šlovina nevisprotį neūžaugą Putiną, susiriesdami keikia Lietuvą, lietuvius ir jų Vyriausybę, bet į Putino rojų jų net su basliu neiškrapštysi.

23

23 portretas
Tokiems kaip Piš ne vieta vyriausybėje ir seime. Konservai Lietuvos vėžys.

Mantas

Mantas portretas
Piš tai blogiausia kas galėjo nutikti Lietuvai.

Landsbergių vedini Apokalipsės raiteliai

Landsbergių vedini Apokalipsės raiteliai portretas
Lietuva iš visų Europos šalių yra blogiausioje ekonominėje padėtyje. Lyderiaujame pagal infliaciją ir kainų augimą. Maisto kainos Lietuvoje išaugo drastiškiausiai iš visų ES šalių, tačiau nedaromi kompleksiniai veiksmingi sprendimai, siekiant efektyviai padėti žmonėms ir šalies ekonomiką. Sunku suvokti, kodėl neieškoma būdų reaguoti į kasdien blogėjančią šalies ekonominę situaciją ir augantį žmonių skurdą.

Ei, Čmil!

Ei, Čmil! portretas
Eik tu ten kur siunčiamas tavo tautiečių laivas!

Šimonyte, tu ir tavo bukalgalvių bakalaurų vyriausybė

Šimonyte, tu ir tavo bukalgalvių bakalaurų vyriausybė  portretas
Privalote atsistatydinti! Jūs sukeliate pavojų Lietuvai savo idiotiškais neapgalvotais ir nesuderintais su ES ir JAV partneriais veiksmais!

Pastebėjote?

Pastebėjote? portretas
Vietoje to kad atsakytų į konkretų klausimą konkrečiai, landsbeginė gauja užpjudė klausimo autorų dėl klausimo fornos, bet ne turinio!

linkėjimai defektuotam vištgaidžiui-plakatų rinkinys

linkėjimai defektuotam vištgaidžiui-plakatų rinkinys portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

To Povilas

To Povilas portretas
Povilai, rasai-atleiskite uz issireiskima tokiu mesliu nemaciau...Atleisk uz klausima-tu i veidrodi nepaziuri?

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
V.Putino karas Ukrainoje - smūgis pragyvenimo lygiui dėl padidėjusių degalų ir maisto kainų. ........................Putiną ir jo rašistinę kliką į muilą.

Įvertinimas

Įvertinimas  portretas
Puikiai susitvarkė Šimonytės vyriausybė su pandeėmija, puikiai susitvarkė su Lukašenkos siųstais migrantais, puikiai padeda Ukrainai kovoje su rašistine Putino klika, puikiai tvarkosi su sankcijomis Putino Rusijai. Žodžiu, šimtabalėje vertinimo skalėje jau dabar Vyriausybei aštuoniasdešimt balų. Kai besikeikiančiai ir besikoliojančiai Kremliaus šunaujai bei kitoms Lietuvos atmatoms ir atmatėlėms, Kremliaus vertinamoms kaip "naudingi idiotai", uždės antsnukius - įvertinimui neužteks padalų šimtabalėje vertinimo skalėje.

ll

ll portretas
Jei jau eini į politiką ,tai esi viešas asmuo.ir visus įsižeidimus turi pamiršti,net teismai tą įrodė,kad tai normalu.Vien Maldeikienės įsireiškimai,net pasiekaintys turgaus bobos lygį,jai sake,ji girdėjo pasirodo nepakaltinami.G.Lansbergis pirmiausia pats ne Šimonytė turėjo aiškinti savo URM politiką o ne paskui dėl kultūros ginti ,Be to ponaitis pamiršo ,kaip kasdien buvo įžeidinėjama ir kokiasi vardais buvo vadinamas Skvernelis ir jo ministrai,nekalbant apie Karbauskį,ir tai visiems konservatoriams buvo normalu,net Jaceko kotletai kliuvo O Šimonytė su kalkuliatoriumi ,nesigėdijo net į užgrobtą ministeriją ,mokytojams sulipus pro langą atlėkti...O pagal Čmilytę tai chaminėti galima tik pagal jos metodus ir tik vartojant valdžios nurodytus veiksmažodius,daiktavardžius,Esmė ta pati,tik kiti žodžiai.

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha cha  to Cha cha cha portretas
Karbauskio kvaila višta bei kitos atmatėlės nesuvaldomai viduriuoja - nebeliko savų minčių, griebiasi svetimų.

G.Landzbergis \\\\\.../////

G.Landzbergis  \\\\\...///// portretas
Tokį užsienio reikalų ministrą,LAUK.

G.Landzbergis \\\\\.../////

G.Landzbergis  \\\\\...///// portretas
Šitą seimą LAUK.

G.Landzbergis \\\\\.../////

G.Landzbergis  \\\\\...///// portretas
Šitą vyriausybę LAUK.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ingrida Šimonyte, nepergyvenk, tave palaiko užkonservuotos politinės KGB prostitutės įslaptintos 75 metams ir narkodilerių politikieriai.

O va čia absoliuti tiesa

O va čia absoliuti tiesa portretas
Šimonytės Vyriausybė nuo kadencijos pradžios nepaisė konstitucinių žmogaus teisių, skaldė visuomenę, skirstydama piliečius į tinkamus ir netinkamus, vienus žmones laikydama vertesniais už kitus, o dabar, prasidėjus karui, priima vienašališkus, logiškai sunkiai paaiškinamus sprendimus, įnešančius dar daugiau sumaišties, baimės ir nežinomybės, negu buvo iki šiol

Šimonytė su Čmilyte pačios

Šimonytė su Čmilyte pačios portretas
Chamės kokių reta

Gabrielius

Gabrielius portretas
Maladec, kaip SAUKSI-taip ATSILIEPS. TVARTINIAI seniai savo OZIO meslu visus tepa.

Myli chamai Kremlių, o Kremlius chamus.

Myli chamai Kremlių, o Kremlius chamus.  portretas
Čia apie konservatorius

Taigi

Taigi  portretas
Myli chamai Kremlių, o Kremlius chamus.

O šitokius konservatorių šunis į teismą už šmeižtą galima:

O šitokius konservatorių šunis į teismą už šmeižtą galima: portretas
„Taigi A.Gedvilas puikus pavyzdys, ką iš žmogaus padaro meilė Kremliui “

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Tas pasipūtęs chamas taip supranta konstruktyvų bendradarbiavimą su Vyriausybe.

Taigi

Taigi  portretas
A.Gedvilas puikus pavyzdys, ką iš žmogaus padaro meilė Kremliui

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Aidai Gedvilai, nepergyvenk. Tave palaiko gandragalviai, besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja bei yisos Lietuvos atmatos ir atmatėlės, Kremliaus vadinamos "naudingais idiotais". Seime reikalingi chamai atstovauti jų interesams.

Teresa

Teresa portretas
ar ji neskaito kokiais žodžiais jos mokytoja Aušra iš Briuselio visus jai neįtikusius dergia?Ar ten jau kita žodžio laisvė?

Anonimas

Anonimas portretas
Hmm...tauta matai negali įsižeisti,kad ja nesirūpinama,žmonės apgaudinėjami;pvz.po pažadų pakelti neįgalumo pensijas10-20e.pakelia tik4 e.,senatves pensiją vietoj 5% tik 5 e.O čia matai šalį valdo,bet nesuvaldo savo pavaldinių,jai nerūpi nei ekonomika,nei įtempta šalies padėtis,jai tik labai aktualu,kad nepaviešintų to,kas senai jau visiems žinoma.Daugiau negu juokinga.

Ši vyriausybė savo veikla

Ši vyriausybė savo veikla portretas
Tiesiog idealiai atitinka Rusijos propagandinius interesus.

VIKTORINA \\\\\.../////

VIKTORINA  \\\\\...///// portretas
Įsivaizduokite save teisėju (nepaperkamu),kokią bausmę skirtumėte I.Šimonytei?

Tik tiesa mus išgelbės

Tik tiesa mus išgelbės portretas
Ir kuris žodis čia „camizmas“: “jūsų kaip ir šalies vadovo pareiga užtikrinti taiką Lietuvoje, o ne kurstyti karą. Kas buvo padaryta, kad Lietuvos piliečiai miegotų ramiai? O gal tikrai laukiama, kad jaunus Lietuvos vyrus šaudys Rusijos kariai, o žmonas prievartaus vaikų akivaizdoje? Bepigu, kai ne to, nei kito neturi“?!

pagarba

pagarba portretas
V.Gedvilui nieko įžeidžiančio, tik tiesa, už savo veiksmus reikia atsakyti asmeniškai

Mąstantis

Mąstantis portretas
V.Gedvilas pasakė tiesą ir nėr ko čia įsižeidinėt ir nukreipinėt dėmesį nuo esmės.O esmė tokia,kad grasinama karu ir ta žinia eina per pasaulį , pasaulio žmonės klausia susirūpinę, o mes čia įsižeidinėjam: ne taip paklausė , ne taip išsireiškė..... Valdžia beveik savaitę tyli : mat jiem atrodo. kad tai Lietuvos žmonių neliečia, tai kam ji reikalinga.

Highlander

Highlander portretas
chamizmas ir arogancija tia neatskiriami pačios Šimonytės bruožai. Tad neturėtų labai išsigast, kai oponentai pasitelkia jai suprantamą kalbos manierą

GERAI BŪTŲ

GERAI BŪTŲ portretas
Kad ši ponia, prieš vertindama kitus, atidžiai pasižiūrėtų į veidrodį...

ai

ai portretas
lyg asilams seimas vieta...

to jo

to jo portretas
tai papasakok kodėl laisvoj (nuo proto ir sąžinės) lietuvoj bolševikai ir prezidentai ir seimūnai?

Jo

Jo portretas
Nustokite myzti i batus.Nuolaidziavimas bolsevikams dar niekam nepadejo,greiciau pakenke.Jie neturi jokiu moraliniu normu,jokio saziningumo ar zodzio laikymosi.Juos arba suspardai negyvai,arba jie tave.Didziausia nerima turetu kelti,kad Briuselio koridoriuose yra isdaviku,dirbanciu priesui.Labai keista tolerancija..Is esmes,tai vyksta karas,tik vakaru pasaulis kol kas kariauja ukrainieciu rankomis.Tai kodel turetu buti nuolaidziaujama isdavikams???

tai kad......

tai kad...... portretas
Kad pačiai Šhimonko rupūžės nuolat iš žabtų krenta.

Koks jautrumas, tu matai

Koks jautrumas, tu matai portretas
jetau jetau. Ir kokių jautrių personų būna. Kai prisidirbt - tai jautrumo jokio, o kai tiesą išgirsta, tai tokiom jautriom būtybėm tampa nepakeliama. Pasitelkite, ponia, jūsų mylimo Šveiko išmintį.

Kęstas

Kęstas portretas
Apie Šimonytę pasakyta tik tiesa. Seime ne vieta tokioms artistėms, kaip Šimonytė, ieškančioms populiarumo, rizikuojant mūsų visų gyvybėmis. (Mokslas-studijos-ekonomika)

klausimui

klausimui portretas
o tu negali saviškiams atstovaut?

99 proc. \\\\\.../////

99 proc. \\\\\...///// portretas
senmergių nukvakusios.

Klausimas

Klausimas portretas
"Seimas – ne vieta chamams" ........................Kaip tai ne vieta? O, kas tada atstovaus besikeikiančią ir besikoliojančią Kremliaus šunaują?

neik į politiką

neik į politiką portretas
ir niekas nelįs į asmeninį gyvenimą. Politikanus tiesiog privalu išnarstyti po kauliuką. Pvz kodėl senmergė? Kas su smegenim ne taip? Būti poroje - tiesiog natūrali ir normali būsena. Kai Dievas dalino smegenis - jis tą potraukį įdėjo.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas už tai,kad I.Šimonytė už padarytus siaubingus nuostolius Lietuvai, atsakytų pagal įstatymą,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite I.Šimonyte,spaudžiam ŽALIĄ.

Tokios chamės kaip Šimonytė

Tokios chamės kaip Šimonytė portretas
Reikia dar labai paieškoti.

Už nepaklusnumą A. Bilotaitei skyrė tarnybinę nuobaudą

Už nepaklusnumą A. Bilotaitei skyrė tarnybinę nuobaudą portretas
„Už nepaklusnumą A. Bilotaitei skyrė tarnybinę nuobaudą VST vadovui Už nepaklusnumą Vidaus reikalų ministerijos (VRM) vadovybei Vyriausybė trečiadienį posėdyje skyrė tarnybinę nuobaudą Viešojo saugumo tarnybos (VST) vadovui Ričardui Pociui. Kaip nurodoma ministrų kabineto patvirtintame dokumente, jam skirtas papeikimas „už tarnybinį nusižengimą“, padarytą pažeidus Vidaus tarnybos statuto, VST įstatymo, VST nuostatų, Pareigybės aprašymo reikalavimus. Ministrų kabineto posėdyje vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė nenurodė, kokiais veiksmais jis pažeidė minėtus teisės aktus.“ --- PMS?

to 69 (prisitrenkusiam 66)

to 69 (prisitrenkusiam 66) portretas
Prie ko Europa jei ukraina ž opa. Pradedant maidaunu, karu prieš savo gyventojus Donbase. Galų gale pergalės vaikinas - genderių konvencija. Gemarojai usrainą valdo.

66

66 portretas
Kokia šlykšti Europa - pasinaudoti karu, kad prastumti Ukrainoje Stambulo konvenciją...........

PIŠ'ai \\\\\.../////

PIŠ'ai  \\\\\...///// portretas
tu didžiausias XAMAS.

Antanas

Antanas portretas
Piš tarnauja ir vykdo tiktai Briuselio nurodymus, tikėdamasi ateity gauti darbą kur nors Europos struktūrose. Lietuva jai kaimas, o Lietuviai "neeuropietiški aviniai". Jai net į galvą nešauna tarnauti Lietuvos žmonėms. Dabartinė dauguma Lietuvos tragedija.

Jūs tik nejuokinkite

Jūs tik nejuokinkite portretas
Patys didžiausi ir yra patys konservatnykai!

Anonimas

Anonimas portretas
Konserviniai jau patys nebesuvokia kas vyksta ir kas viską vykdo. Mėšt lauk Gabrių, Adomėną, Kasciūną. . Kur prezidentas - povas.

Idomu, šventa karvė Indijoj

Idomu, šventa karvė Indijoj portretas
jeigu bergždžia tai vistiek šventa? Ir jei negalima to sakyti?

Pilietis

Pilietis portretas
klausykit raudonkoncerviai pirmi skelbkit kara rusijai .

Nuomonė

Nuomonė portretas
Panašu , kad Lietuvos valdantieji gyvena iliuzijų pasaulyje ir visiškai nesupranta padėties rimtumo ...

KIEK DAUG GUDRUČIŲ

KIEK DAUG GUDRUČIŲ portretas
KURIE POST FAKTUM LABAI GUDRŪS IR PATARINĖJA NETURĖDAMI IR NEJAUSDAMI ATSAKOMYBĖS.OPOZICIJOJOJE TIKRI NESUSITUPĖJĘ VAIKEZAI,- BE NUOVOKOS IR ATSAKOMYBĖS.VYRIAUSYBĖ DIRBA PAMATUOTAI. IR LABAI SUNKIOMIS SĄLYGOMIS.VISI TURIM PADĖTI LIETUVAI.

Taigi

Taigi portretas
kgb snukiai

na tokia jau tu lansbirkiniu iskrypeliu ir narkomanu

na tokia jau tu lansbirkiniu iskrypeliu ir narkomanu portretas
taktika , vos tik jiems apsisikus iki ausu , tiesa kad jie dvokia -tiesiai sviesiai y akis pasakoma ... bega pas prokurorus arba etikos sargius skustis....

nesuprantu

nesuprantu portretas
PIŠ turi ir vyrą ir vaikų? O jei neturi tai Gedvilas tiesą pasakė. Ko tie kilkiniai pomidorų padaže siunta.

Taigi

Taigi  portretas
Sakyčiau, Povilai, pataikei beveik į dešimtuką. ..............Mūsų opozicija, tyčia ar netyčia vis labiau tampa panaši į Kremliui "naudingus idiotus".

Blusius

Blusius portretas
O ką Gedvilas neteisingai pasakė?Valdančiųjų veikla yra priešiška ir pavojinga Lietuvos žmonių saugumui.Susipykome su visais su kuo tik galime,milijardiniai nuostoliai ir kaltų nėra.Daugiausia šūkaujame ir kišame savo nosį ten kur nereikia,jokio santūrumo ir negalvojam apie pasekmes.

Povilas

Povilas portretas
Kuo toliau ,tuo labiau matyti iš opozicijos destrukcija. Man net atrodo, kad jie dirba prieš Lietuvą. Atleiskite už išsireiškimą, bet tokių mėšlių nemačiau... Pažiūrėkite, kaip darbietis įžeidinėja Ministrę Pirmininkę; kaip įvairūs gaižauskai ar skverneliai "ieško sliekų švariame stiklainyje", kaip jie dirba rašistų naudai.........Aplamai, AR TOKIE TURI DIRBTI SEIME ? Jie daro didžiausią gėdąne tik šalies piliečiams, bet tai nuskamba ir už šalies ribų.. Apgailėtini. Gal pradėkite būti tikra opozicija ir oponuokite pozicijai, o ne demonstruokite savo iškrypusią destrukciją

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pažiūrėkit į to Gedvilo nuotrauką. Jis net chamu būti netinka. ............Būdavo Viktarėlis suchamavoja, tai net nepikta ir kvailas juokas ima. O, šitas sūtrauka tinka nebent varnoms avižų lauke baidyti.

to Milena.

to Milena.   portretas
Prie ko chamas? Tai biblinis personažas, vienas iš Nojaus sūnų, kuris iš tikro nieko chamiško nepadarė bet tapo bendriniu. Beje, net jo vardas naujesniuose vertimuose iškraipomas. Vyskupo Skvirecko vertime vis dar Chamas. O jeigu kas netašytas kaimos japas - tai Nojus. Kuris nusigėrė iki žemės graibymo ir nuogas gulėjo pavėsyje.

labiausiai pykstama

labiausiai pykstama portretas
už tiesą. Gerai Rusija ne SSSR. Gal nežino valdžiagyviai kad pasaulis du kartus buvo ant branduolinio karo ribos ir du kartus per plauką to nepadarė jankiai. SSSR turėjo 30 000 užtaisų. Vien jų būt užtekę visiem. Rusija, teigiama, turi tik 8 000. Pasauliui gal mažoka, bet iš Lietuvos liks tik duobė iki Australijos.

premjeeerėėė

premjeeerėėė portretas
Ačū už teisybę

PIŠ'ui \\\\\.../////

PIŠ'ui  \\\\\...///// portretas
ne vieta vyriausybėje.

hm

hm portretas
na, tikrai chamas.

fas fas

fas fas portretas
oi pamanyk zodis izeide, bijo zodziu, o ruosiasi su ruskiais kariauti

QWX

QWX portretas
Manau, kad premjerės veikla tampa priešiška Lietuvos valstybei. Baisesnis už išorės priešą yra vidaus priešas...

Galerijos

Daugiau straipsnių