Premjeras sveikina komunistinę Kinijos Liaudies Respubliką su įkūrimo 70-mečiu

Premjeras Saulius Skvernelis Vyriausybės vardu sveikina komunistinę Kinijos Liaudies Respubliką įkūrimo 70-mečio proga.

„Esame pasirengę ir toliau gilinti bendradarbiavimą, taip pat stiprinti Lietuvos vaidmenį plėtojant Kinijos ir Vidurio bei Rytų Europos valstybių santykius“, – sakoma Vyriausybės spaudos tarnybos paskelbtame sveikinime.

Esame pasirengę ir toliau gilinti bendradarbiavimą, taip pat stiprinti Lietuvos vaidmenį plėtojant Kinijos ir Vidurio bei Rytų Europos valstybių santykius.

„Manoma, kad mūsų šalių bendradarbiavimas, grindžiamas abipuse parama ir bendrais interesais, ateityje apims vis naujas sritis. Aukštų pareigūnų vizitai, išaugę dvišalės prekybos rodikliai, atverti Lietuvos žemės ūkio produkcijos keliai į Kiniją rodo stiprėjančius mūsų šalių ryšius“, – teigia S. Skvernelis.

Vilniuje pirmadienį Kinijos ambasadai surengus priėmimą, skirtą komunistinės Kinijos Liaudies Respublikos įkūrimo 70-mečiui, grupė protestuotojų priminė valstybės represijas.

Tibeto rėmėjai priėmimo svečius pasitiko su plakatais, smerkiančiais „Kinijos terorą“ bei palaikančiais Tibetą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Leonas Paka

Leonas Paka portretas
ŽADĖJO ATSISTATYDINTI IS PREMJERO POSTO JEI NEBUS IŠRINKTAS PREZIDENTU. ŽMOGUS NESILAIKO SAVO ŽODŽIO

Doris

Doris portretas
Siknalaizys.Komunistiniu banditų valstybe pasveikino.Miznius.

)))))

))))) portretas
2009 m Kiniją sveikino ir Prezidentė D.Grybauskaitė , tik su 60 mečiu :) "patriotai - idiotai " nežino ? Ar negali tik Skvernelis sveikinti ? bukumas veši .....
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių