Prezidentūra įvertino pokyčius G. Landsbergio komandoje: tikimės, kad bus geriau nei buvo

Prezidentūra tikisi, kad užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio politinės komandos atsinaujinimas išeis į gera.

„Visada reikia atsinaujinimo ir naujų pajėgų įliejimas tikrai yra sutinkamas su lūkesčiu, kad bus geriau nei buvo“, – LRT radijui teigė prezidento vyriausioji patarėja Asta Skaisgirytė.

Pasak jos, reikia tikėtis, kad prie G. Landsbergio prisijungę savo sričių profesionalai sustiprins sprendimų priėmimo kokybę ir dėl to bus galima dirbti efektyviau.

„Labai sveikintina, kad visi jie yra profesionalai, savo sričių žinovai. Reikia tikėtis, kad tai sustiprins ir sprendimų priėmimo procesą, ir sprendimų prognozavimo eigą, ir kad kartu bus galima dirbti efektyviau“, – sakė patarėja.

Praėjusią savaitę Užsienio reikalų ministerija pranešė, kad nuo rudens prie G. Landsbergio politinės komandos jungiasi viceministrai Jonas Survila ir Jovita Neliupšienė bei ministro atstovė spaudai Paulina Levickytė. Taip pat, kad  darbą pradės Užsienio reikalų ministerijos politikos direktorė Inga Stanytė-Toločkienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas

Vladas portretas
Tikėjimas durnių motina?

Guzas

Guzas portretas
Kas iš to,kad nelegalūs žmonės atsiliepimuose pila mėšlą ant Lansbergio,jam tai įprastas dalykas,čia žmonės loja iš už zonos tai tik tikras šunaujos lojimas,kurie tą daro kremliuje vis tie neregistruoti,vis tie jie zonoje,niekas jiems nepadės

...

... portretas
mėšlo judint negalima nes labai smirdės
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių