R. Karbauskis toliau rašo viešus laiškus I. Šimonytei: Lietuvai reikia darnos, o ne tarpusavio kovų

Grįžti į straipsnį

onute

onute portretas
Pamenu kaip opozicijoje knservai įpač Šimone purva pyle ant valstiečiu maišė dirbti per balsavima iš sales išeidavo Manai šiukšlina vagylka lietuvišku banku likvidatore tauta pamiršo

kauniete

kauniete portretas
RAMUNAI DIDELĖ PAGARBA JUM TAUTA JUS GERBE

natalija

natalija portretas
Tu sušiktas Dėde Ignai Ar žinai pederaste kas buvo PRUNSKIENĖ ir ne tau šiukšle apie ta moteri visoje europoje pripažinta puiki vadovė aukšto lygio ekonomistė kuri to padlos KGBisto lansbergo apdrebta kad jo nenustumtu o lietuvei patikėjo tuo niekšu ir dergė su tuo parazitu moteri purvaus Ankiek šlikštus padla kad daug žmoniu suėdė ir toliau ėda kad anukėli i kėde posodintu

Taikdarys

Taikdarys portretas
Iš Naisių. Mes taip kovosime už taiką, kad akmens ant akmens neliks. Kovosime už susitarimą, kad nebūtų su kuo tartis - iki jūsų sunaikinimo. Tada bus taika.

>vika

>vika portretas
padarė.Surinko visus kluikas į ministrus ir paleidusi Broilerį nuo pavadžio apsipazorino prieš visą pasaulį iki kaklo ir dar biški. Bl kokia vyriausybės vadė, net žodžių nėr!:D)

vika

vika portretas
Karbauskis teisus,ir baikit varyt ant jo.Ka ta Simonyte padare vien tik rietenos ,nes konservai kitaip nemoka.Panele labai susireiksmino ir miegodama svajoja prezidento kede.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Aš už tai, kad būtų kuo daugiau sumaišties Lietuvoj. Kremliaus pamokas gerai esu išmokęs - dabar galiu paremti valdančiuosius savo išmintim ir blaiviu protu. Nors taip galiu prisidėti, nes prie lovio manes vistiek neprileis... nebent valdančiųjų grindų skuduru galiu pabūti...

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Apsikakojo iki ausų tas Karbauskis per praėjusią kadenciją, tai bando reabilituotis juodindamas kitus. KGB-istų manieros. ,,Šatrijos" pamokas išmoko mintinai. Nesistenk, Karabasai, iš naujo neatgimsi. Pats išsikasei sau duobę, tad neieškok kaltų.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
O, ką jam daugiau daryti? Karbauskis atsisakė Seimo nario mandato - išdavė rinkėjų pasitikėjimą ir tapo politinis nulis. Neveltui protingesni palieka jo gandragalvių gaują. Beliko vargšui rašyti viešus laiškus Šimonytei, norint ją apjuodinti ir mėginti susireikšminti visuomenės akyse.

Vargšas Kęstas tebesapnuoja sovietinius laikus

Vargšas Kęstas tebesapnuoja sovietinius laikus portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis ......................................Ar reikia toliau kartoti?

Kęstas

Kęstas portretas
Premjerė Šimonytė: „Ponas Karbauskis, dovanokite, bet yra beveik privatus žmogus, o beveik privatus žmogus Lietuvoje, kaip totalitarinėje valstybėje, yra beveik nulis." Išvada: mus iki šiol valdo sovietinė nomenklatūra sovietiniais, totalitariniais, metodais (žiūrėk žemiau).

Kęstas

Kęstas portretas
Neseniai pateikta istorija apie poetą Cvirką Vilniuje rodo, kad Lietuvos elitas nedaug keičiasi. Europos Sąjunga, kapitalizmas, NATO Lietuvoje yra tik Potiomkino kaimas. Iš tikrųjų Lietuvos elitas yra tie patys totalitaristai, tie patys vagys ir nepotistai, kaip Stalino laikais (ką manai, patriarcho anūke Gabrieliau Landsbergi, atleisk, tamsta užsienio reikalų ministre, valdančiosios partijos lyderi, vieno euro verslininkės sutuoktini?). Liberalai, valdydami Vilnių, pradėjo vogti, naudodami damas, su kuriomis slapta nuo sutuoktinių miega. Kai šis skandalas tapo žinomu visoje šalyje, jie pradėjo šitą nesąmonę dėl Cvirkos. Tai bendras viso Lietuvos elito požiūris. Kai pradėjote vogti, šaukite apie tuos, kurie, jūsų teigimu, tarnauja rusams. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

kaunas

kaunas     portretas
Iš komentarų matosi, jog kaunui labai patinka konservai su LGBT

O kur buvo Komentaras

O kur buvo Komentaras  portretas
jei nežino " valstiečiai " su Karbauskiu buvo vieninteliai kurie dirbo Lietuvai ir jos žmonėms . Lietuva niekada taip gerai negyveno kaip prie " valstiečių " , deja jos nekentėjai labai norėjo " valdyti " prasigyvenusią Lietuvą .... dergė , dergė ....O kas dėl pasitikėjimo :) Matėte Šimonytės ir konservatorių reitingus ? Dugne ...Lietuva dar neturėjo tokios blogos , žmonės kiršinančios vyriausybės .

:)))

:))) portretas
Visada žinojau , kad dalis žmonių turi bėdų su " galva " :)) Tik nemaniau jog jų daug ir , kad jie visi , liberkonservatų rinkėjai :)))

Komentaras

Komentaras portretas
Ex ,Karbauski , kur buvai , kaip likimas pametėjo gerą šansą dirbti žmonių gerovei…. Nevertinai, sutrypei žmonių pasitikėjimą, dabar beliko rašyti ilgus laiškus Šimonytei(

Infantilui :)))

Infantilui :)))  portretas
Šimonytė ,Grybauskaitė vienišos personos , bet tavęs nejaudina jų orientacija ? :))) konservatos savų neliečia ....? :)))) Padugnės mentalitetas ...feee ...

O čia jau net ne buko , o infantilo komentas

O čia jau net ne buko , o infantilo komentas  portretas
apie žmoną :))) Koks tavo reikalas Karnauskio asmeninis gyvenimas ir lytinė orientacija ? :))) Tu Kubiliaus žmoną matei ? O gal Juknevičienės vyrą ? Su Karbauskio žmona Lietrytyje buvo interviu :))) Bliamba ir tokie ydyjotai - patryjotai renka liberkonservatas ? :))) Eikit ...:)))) Jooo...Šimonytė verta tik tokių rinkėjų :)))

Ypatingai bukiems :) konservatos irgi įsivaizdavo 2013 m ?

Ypatingai bukiems :) konservatos irgi įsivaizdavo 2013 m ?  portretas
Pasak Seimo opozicijos lyderio, šešėlinio premjero Andriaus Kubiliaus, suburti tokį ministrų kabinetą paskatino atsakomybė būti efektyvia, veiklia, gebančia atlikti svarbiausią misiją – veikiančios Vyriausybės parlamentinę priežiūrą, opozicija, taip pat siekis siūlyti savo alternatyvas valdančiųjų sprendimams.

Jis dar ir žmoną tik įsivaizdavo

Jis dar ir žmoną tik įsivaizdavo portretas
ar kas yra ją matęs ? Gal jis ne tos orentacijos, o pasakojimas apie žmoną, tik prisidengti.

o kam rūpi tas Karbauskis

o kam rūpi tas Karbauskis portretas
susigalvojo netikrą vyriausyę, kaip vaikai, žaidžia "į namus" ir mano, kda labai svarbus. Jis dabar visai niekas.

Romui , padėsiu , švieskitės ...

Romui , padėsiu , švieskitės ... portretas
nes kaip suprantu išsilavinimo ir kritinio mąstymo stoka ? Valdant " valstiečiams " tokio žmonių kiršinimo ir segregacijos nebuvo . Nebuvo ir seimo opozicijos " šešėlinės vyriausybės " . Rinkimus laimėję " valstiečiai " konservatorius kvietė dirbti kartu Lietuvai , bet ...konservatoriai be liberaliųjų , kurie dalyvauja politinės korupcijos byloje , nėjo ...Taigi , toliau jokių adekvačių , konkrečių siūlymų iš opozicijos nebuvo apart pletkų ir pasijonių kilnojimo ( ir dabar patryjotai tik tai ir komentuoja ) . Pradidėjus pandemijai KADA NIEKAS NEŽINOJO kas tai yra , " valstiečiai " buvo PALIKTI VIENI spresti užgriuvusias bėdas ( liberkonservatos 2 savaites tylėjo be žado ) , vėliau prasidėjo kritika " ne taip , priemonės perteklinės ir t.t....O prieš rinkimus į seimą pradėjo rėkti " mes žinome , turime 130 žingsnių planą ir t.t. ...DEJA , gavosi DIDELIS PIŠ ...Pagarba Karbauskiui ir valstiečiams - jie siūlo realią pagalbą ir vienybę LIETUVAI . Konservatorių Šimonytei Lietuva dzin dzin ?

Romas

Romas portretas
šitas kaimietis-blogąja prasme, "labai" kreipė dėmesį tiek į opoziciją, tiek į prezidentą ...

Pagarba Karbauskiui ir " valstiečiams "

Pagarba Karbauskiui ir " valstiečiams "  portretas
Aš vis galvoju KODĖL liberkonservatoms reikia kiršinti tautą , tyčiotis ir dergti ? Tam , kad kaip sakoma " skaldyk ir valdyk " ? Seime dirba Lietuvos žmonių išrinktieji !!! Kodėl valdantieji nenori VIENINGOS tautos , kodėl nenori DIRBTI KARTU SU OPOZICINĖMIS PARTIJOMIS , pasitarti ir PRIIMTI LIETUVAI bei jos žmonėms geriausius sprendimus ? Ką ne taip pasakė Karbauskis ? Ne taip , nes Premjere KVIEČIA vienyti tautą , kviečia pasitarti su VISŲ parlamentinių partijų lyderiais ir t.t. Todėl Karbauskis " blogas " , nes nori geriausių sprendimų žmonėms ? Na , žinote ...tik nekenčiantys Lietuvos ( tie iš 75 m užslaptinto sąrašo ) ir jos žmonių gali dergtis ... Tik moralinės padugnės kaip cha cha cha liberkonservatos ...feee.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Šiuo kartu, palaikydama Karbauskį, nelabai aktyvi Kremliaus šunauja. Kodėl? Nepateisino vilčių? .........Tai blogas ženklas Karbauskiui.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pamate Ramūno nuotrauka iškarto pradeda vyduriuot raudonkoncerviu atmatos.Kita karta pampersa užsidėkit nes smarve sklinda baisi.

Klausimas

Klausimas portretas
> Xio .................Kada Karbauskis geras? ..........Kai miega ar ???????????

Tam durnui kuris čia vienas rašo po penkis komentarus

Tam durnui kuris čia vienas rašo po penkis komentarus portretas
Baik varyt ant Karbauskio sudą. Jis kaip visada teisybę kalba. Ir daug gero padarė žmonėms kai valstiečiai buvo valdžioj. Iškėlė viešas LRT vagystes ir betvarkę (kurios iki dabar nesumažėjo), pertvarkė ar panaikino nereikalingas valstybines institucijas partinių konslibsosdemonų šeškų ,,šėryklas", darbo etatus įsteigtus saviškiams, mėgino sureguliuoti alkoholio naudojimą ir vaikų maitinimą mokyklose.. O jūsų liberalbroileryno atstovai tik per 2 metus kokius nuostolius atnešė Lietuvos biudžetui?!Pats paskaičiuok vien per uosto krovinių praradimą ir sanatorijos Druskininkuose subankrotinimą. Kiek milijonų prarasta? Apie ,,Koronos valdymą" ir migrantus net nekalbu

Xio

Xio portretas
Nepeikite Karbauskio, jis gudrus ir geras žmogus yra. Dirbau aš jo dukterineje įmonėje. Kurie nurodymai ateidavo iš jo, būdavo protingi. Jei žmonės išrinktų jo valdžią tai neabejoju kad santykiai su kaimyninėmis šalimis pagerėtų ir daugiau dėmesio būtų žmonėms skiriama. O dabar ir karbauskiui pikta, kad lanzberginiai iki šiol vien prieš Lietuvą nuteiktus sprendimus priima

jau

jau portretas
darosi akivaizdu is tos saikos kom kur sie lgbt klonai aukstyna sia savo bestija ju deka matomai ir prezidenta cikagoje apderge kaipgi kitaip matosi liko pavoinga tai nori atsikratyt kaip Trumpu?=============

Svyla kojų padai

Svyla kojų padai portretas
Matomai vyriausybė paruošusi mokesčius žemgrobiams, matyt užsuks europinigėlių kranelį. Todėl ponas putojasi, grasina, rašo įsakomuosius laiškus.

to Alzheimeris

to Alzheimeris portretas
Sutinku su Jumis . Bet va bėda ta , kad jau ir Skvernelis ir kiti , kurie savigarbos turi , paliko tą Naisių diktatorių . Dabar Karbauskis turi tik ištikimiausią Širinskienę , kuri bet ką dėl savo pono padarytų .:)

Jeronimas

Jeronimas portretas
Naisių kniazius įžūlėja kiekvieną dieną vis daugiau . Turi kniazius atidirbti už Rusijos sidabrinius . Savo žmonai geriau į Ispaniją laišką parašytų , kad ji neliūdėtų ir nesigriaužtų dėl neištikymybės su Greta .

Alzheimeris

Alzheimeris portretas
JIs nori pastumdyti Šimonytę. Užsimiršo ar ką. Juk Šimonytė ne Skvernelis, jos nepastumdysi.

>>>Klpd. \\\\\,../////

>>>Klpd.  \\\\\,..///// portretas
Negaibyk Ramūno kiaušinių.Jo tavo reikalas kam jis ki.........a.---O tai- tam personai dar reikia išsiaiškinti ką turi.Labai nurėčiau su ja- juo į pirtį papulti.

Klpd.

Klpd. portretas
Na va, o jūs vis ,,Greta..Greta.." Štai pasirodo kokios moterys patinka Karbauskiui. Asmeniškom priemonėm dėmesio nepasiekia tai jau pliekia viešus laiškus vieną po kito :D))

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Pasmirdę koncervai sujuodo,sukruto.---Niekis,jau greitai būsit utilizuoti į paplovų duobę.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Bravo, Karbauskiui. Puikiai išmoko Kremliaus pamokas - pats muša, pats rėkia.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
p.Tešlagalviai, visas problemas galima išspręsti greitai ir lengvai - tereikia spaudyti žalią vištą. Tai patikimiausias kelias greitai pasiekti šviesų komunizmo rytojų. Spaudykit ir būkit laimingi.

Sexsologas andrologas

Sexsologas andrologas portretas
Matomai patinka Romuniukui Simonyte! Zmonos neturi,o anuzius galvute pakelia rytais- butu grazi pora, pirmyn uz laisva Lietuva!

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite I.Šimonyės vyriausybe,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite R.Karbauskiu,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite I.Šimonyte,spaudžiame ŽAKIĄ.

...

... portretas
konservus lauk!

PIŠ \\\\\\.../////

PIŠ  \\\\\\...///// portretas
Jei "šviesiam protui" nedaeina,tai reikia daug kartų kartoti.

Pil.

Pil. portretas
Muzikė ji yra ,kaip i žagrę įsikibusi ir nieko daugiau nemato, ir nesupranta. Iš kokio kaimo Šimonytė yra kilusi,labai Įdomu.

Purmaliai

Purmaliai portretas
Tas karabasas yra tikras Lietuvos kenkėjas,kiek su juo dar galima žaisti !

Galerijos

Daugiau straipsnių