Svarstant privalomą medikų ir socialinių darbuotojų skiepijimą sulaukta aštrios kritikos

Grįžti į straipsnį

Kaunas

Kaunas portretas
TAIP IŠEINA, KAD VALDANTIEJI GERIAU ŽINO UŽ MEDIKUS APIE SKIEPUS? AR VIS TIK TAI TIK POLITINIS BIZNIS? Tai mūsų šalies medikai, atsisakantys vakcinuotis boosteriu, taip pat yra jedinstvininkai, kaip ir visi kiti mitinguotojai ir antivakseriai?

to Rasa

to Rasa portretas
Rasa tu durna. Italijoje skiepai bus privalomi tik asmenims nuo 50 metų ir vyresniems, Graikijoje irgi tik pagyvenusiems žmonėms, esantiems didesnėje rizikos grupėje. Neskleisk melo.

Vitalija

Vitalija portretas
Gal dabar pagerės situacija.Nes medikai,socialiniai darbuotojai serga.Juk jie neskiepiti.Mažiau reik pergyvent.Jei norėsit gyvent versitės per galvą

to Rasa

to Rasa portretas
galėtumėt emigruoti į išvardintas šalis....

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Tos šalys,kuriose eksperimentinė genų inžinerijos chemija,leista naudoti tik ekstremalios situacijos metu,leidžiama privalomai,dabar kenčia nuo naujos susirgimų bangos ir klykia,kad negali teikti sveikatos paslaugų,nes per daug ligonių.Fabrikai stabdo darbus,nes vakcinuoti darbuotojai masiškai serga.Žmonės plūsta į gydymo įstaigas dėl atsinaujinančių ligų ir sutrikimų,kurių kilmės daktarai nesugeba nustatyti!Tik beždžionės tipo smegenims, tokia situacija yra logiška.Aiškiai matyti,kad tai yra politiniai ir farmos sprendimai.

Rasa

Rasa portretas
Austrijoj, Italijoje, Graikijoje, Izraelyje skiepai nuo kovid jau privalomi. Rengiasi įvesti Vokietija ir Prancūzija. Būtų gerai, kad Lietuva nebūtų paskutinė. Laukiame privalomų skiepų.

Ačiū

Ačiū  portretas
Opozicijai . Ačiū.

Galerijos

Daugiau straipsnių