TS-LKD išvengus tyrimo dėl informacijos nutekinimo, G. Nausėda tai vadina Pyro pergale

Grįžti į straipsnį

Valdas

Valdas portretas
Šitas ponas tik pakalbėt ir moka

Nausėda atsibūdo...

Nausėda atsibūdo... portretas
Jis iki šiol tikriausiai net negirdėjo apie Garliavos tragediją. Net "nežino", kad Lietuvoje siaučia teisėjų, prokuratūros klanai. O kai tokie dalykai toleruojami, nebaudžiami (gal net patys yra jų dalis) iškrypėliai kaifuoja. Sulauksime, kad tai bus įteisinta...kaip koks "nežymus nukrypimas nuo normos"...

to Taip jau...

to Taip jau... portretas
O tai ką jie nepataisomo pridirbo,sukonkretinkite,praleidome kažką galimai.

Taip jau būna...

Taip jau būna... portretas
Atėjęs į muziejų - pro dramblį praeini, o museles pastebi...p. Nausėda - šis atvejis tai tik muselė, kurią tamsta pastebėjai ir išdrįsai pasakyti savo nuomonę. O tai, ką konservatoriai per šią kadenciją pridirbo Lietuvai NEPATAISOMO...pratylėjai, nes neturi jokios įtakos.

liūdna

liūdna portretas
Jau gaila Prezidento.Gal nekandidatuos į prezidentus, nes jei bus 2 ture su Vėgėle ,tai konservatorių rinkėjai tyčia balsuos už Vėgėlę,prisiminę visa tai. Prezidentas turi vienyti ,o ne skaldyti, juk išrinktas tai visų buvo 2 ture, ir visiems turi būti lygus, o dabar tenka nusivilti.

to Klpd.

to Klpd. portretas
Matėm tokių ,nesitikėk, nešvęsi, pragydo kremlinė blusa

nuomonė

nuomonė portretas
Žinome viena-nei Prezidentas, nei konservatoriai neturi kištis į prokuratūros darbą, išsiaiškins be jūsų visų.

VARYK Į UKRAINĄ

VARYK Į UKRAINĄ portretas
Ten būdamas bent nekenki Lietuvai ...

Pagaliau išsakė savo nuomonę

Pagaliau išsakė savo nuomonę portretas
Tikrasis maršistas...

Kerštingas

Kerštingas portretas
Idiotas absoliučiai bijo tėvynės sąjungos reitingų, Lietuvos nelaimė,bet jau geriau negu policajus skviernas,ar koks dar priedurnis bei aferistas vegele

Ir ka Jus

Ir ka Jus portretas
Jiems ,visiskai nieko ,kai saei visur ,o ypac teisesaugoje .

Anonimas

Anonimas portretas
landzberginiai pasiunte zinia i prezidentura kad ekselencija panaudos kaip PASYVU PARTNERI.

Klpd.

Klpd. portretas
Man patinka kad pagaliau Kažkas Nežinomas - Didelis nusprendė pabaigti su šita mutavusia ir agresyviai daug metų prievartaujančia Tautą nusigyvenusia valdymo sistema. Matyt prisižiūrėjo Broilerio krečiamų tarptautinių nesamonių nešančių Lietuvai didžiulius nuostolius.Pamatė ir yra nepatenkinti vis aukščiau kylančiu, jau net į seimą įžengusiu jedrionų nusikaltėlių dumblu ir beveik atviru Valstybės išmontavimu. Taigi jei turi čia savo nuosavybę, biznį, imi pinigus, tai tik durnam patiktų visas tas ką išdarinėja dabartiniai valdantieji su visais savo priedurniais ir prekiautojais poveikiu..:D) Labai gerai kad juos garina von..Tik nepatinka priemonė per kurią tas daroma - ped o filo esančio seime darymas priežastim. Bet antra vertus, kaip kitaip tą mafiją iškruši von? Taigi išsišakojus visur. Teisėsauga, žiniasklaida, visos institucijos ir sritys.. Nu žodžiu..Gerai kad šitų gadų era baigiasi:D) Kai jie visai dings - švęsiu..:D)

Domas

Domas portretas
Keistokai atrodo opozicijos pernelyg didelės pastangos kelti, gilinti skandalą. Ne mažiau keistai atrodo ir Prezidento pozicija šiame reikale. O tuo tarpu yra pakankamai svarbesnių klausimų kuriuos reikėtų spręsti.

Aniems visuomenės nuomonė nesvarbi

Aniems visuomenės nuomonė nesvarbi portretas
Jie gi turi savo specifinį rinkėją, kuris pateisina ir žmonių žudymą, ir tiltų sprogdinimą, ir pedofiliją, ir kokią partija niekšybę ar nusikaltimą bedarytų – viskas jos rinkėjams tinka ir patinka, lygiai kaip Putino rinkėjams jo kruvinos rankos nesvarbu, taip ir "Dėdulės" kariaunos panašūs dalykai neglumina

Tai tik subjektyvi mano nuomonė.

Tai tik subjektyvi mano nuomonė. portretas
gal ko nesupratau?Tai prezidentas nepasitiki svarbiomis Valstybės teisėsaugos institucijomis?Prokuratūra neranda nusikaltimo dėl nutekintos informacijos pedofilijos byloje, o keli skandalistai, manau, su skverneliu priešaky, trokšdami kuo daugiau skandalų, nebeaišku, ko čia reikalauja iš konservatorių. Ir, kaip nekeista, prezidentas jiems antrina. Juk , jeigu prokuratūra būtų radusi nusikalstamos veiklos, tai būtų aišku. Labai gaila, kad prezidentas nevienija Tautos, o padeda skaidyti. Tik man įdomu, ar šiuo metu nereikėtų pradėti dirbti, o ne skandalytis. Na, tikrai nebemalonūs dalykai dedasi Lietuvoje. Skverneli, ar tu nustosi degti pykčiu ir, manau, skleisti negatyvą,vietoj to , kad dorai dirbtum Tėvynės labui ir baik savo, manau, . savo negatyvią veiklą. bijau, kad jau visai Lietuvai darosi nebejauku tos pjautynės.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Kada Lietuvos "valdzia" ims siuo sunkiu metu dirbti Lietuvai ir jos zmonems, o ne kelti skandala del pedofilu klano? Prokuratura issiaiskins (manau). Pakaks jau "valdzios" neveiksnumo.

skiep

skiep portretas
rupinkis savo Ukraina o ne konservatoriais,prezidente.

Galerijos

Daugiau straipsnių