Pritarė: skiepai medikams ir socialiniams darbuotojams bus privalomi

Grįžti į straipsnį

LT

LT portretas
Baikit prievartaut zmones. Gydytojams gal ir maziau alternatyvu, bet soc.darbuotojai ir slaugytojos tikrai gali susirast ir kitoki darba. Klausimas, kas beslaugys ligonius?

skaitytojas

skaitytojas portretas
Negyvenk, Vida, tu toj šaly, varyk į džiungles, ten nereikės skiepytis. Mano manymu, medikams ir socialiniams darbuotojams skiepai reikalingi

Vida

Vida portretas
GĖDA MAN GYVENTI TOKIOJE ŠALYJE,KURI TARNAUJA IR YRA PARSIDAVUSI PASAULINEI FAŠISTINĖJ SISTEMAI !!! VALDŽIAŽMOGIAI NEPAMIRŠKIT-LAZDA TURI DU GALUS !!! V

..

..  portretas
Negali buti privaloma vakcinacija! Vaistiniai preaparatai gali buti rekomenduoti tik mediku, kitaip kam mes pasirasom kad sutinkame eksperimentuti savo kunu? Bus labai gaila, jai dalis medicinos personalo pasitrauks is pareigu..

pritariu

pritariu portretas
> Jonas. Pradžiai eksperimentinės vakcinos gamintojas bei Lietuvos SAM privalo prisiimti teisinę - materialinę atsakomybę už šalutinį vakcinos poveikį, už žmonių kančias bei mirtis.

Jonas

Jonas portretas
Turi būti visuotinai privaloma vakcinacija.

As

As portretas
Ir skaitosi demokratinė valstybė??? Kaip gali būti privaloma, kai net valstybė ir pats gamintojas neprisiima atsakomybės už šalutinius poveikius. Apsurdas! Labai gaila medikų ir kitų, kurie yra šitame karo lauke..

Kirminas

Kirminas portretas
To Ok Va butent išskyrus žmones kurie negali skiepytis dėl medicininių priežasčių o kam tai rupi pastate busa ir visi kaip avinai eilei laukia badalo.O po antros dozes dar ir renimacijoje meldziasi .

pritariu

pritariu portretas
> CHI. Teisingai, pasitikėk mokslu - lobotomia jums padės.

Chi

Chi portretas
Ir gerai.., kas per netikėjimas mokslu.., kaip gali toks medikas gydyti kitus?? Atsibuskit, žmonės, kaip sustabdyti pandemiją, jeigu jūs kaip ožiai vis atbuli spyriojatės.. Tvarka bus!

Ok

Ok  portretas
O aš manau kad turi būti privalomi visiems, antivakseriams - taip pat,.( išskyrus žmones kurie negali skiepytis dėl medicininių priežasčių ), viskas., linksmų naujųjų metų!

Medikas

Medikas portretas
Kiekviename ligoninės skyriuje yra gydytojų, slaugytojų kurie nesiskiepija ir jeigu jie nepasiskiepijo per metus, tai kažin ar ir besiskiepys. Dauguma jų pasiryžę išeiti iš darbo, emigruoti... Lietuvos medikas užsienyje gerbiamas ir laukiamas, bet ką darys mūsų Lietuvos medicinos įstaigos be jų? Praėjo tie laikai kai ligoninės vadovai darbuotojui grasino - "už ligoninės durų eilė į tavo vietą laukiančių", jau dabar į ligonines net iš darbo biržos pagalbinio personalo neprisikviečia, o ką jau kalbėti apie slaugytojus ir gydytojus.

kur dulkio ausys kyso

kur dulkio ausys kyso portretas
Labai gretai pasikeite planai kariuomenei ir mokytojams skiepai neprivalomi. Jeigu jie susirgs tegul gydosi uz savo pinigus

ss

ss portretas
vyriausybinės padlos loja ant lukašenkos, putino, bet patys juos pralenkia savo fšistiniu mąstymu, bolševiko - fašitiniais poelgiais. tai ne vyriausybė, tai banditai, tarnaujantys kremliui

Slaugytoja

Slaugytoja portretas
Nepritariu prievartiniam skiepijimui, iseisim is darbo as ir keturios koleges,slaugytojos nereikalingos

Manau, jeigu

Manau, jeigu  portretas
Lieps skiepytis 4 vakcina,atsisakyti darbo.

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Dalis mediku iseis is darbo. Bent kelis tokius pazistu - savo srities specialistai. Ir kai uoliems klykiantiems vakseriams reiks mediko pagalbos, gales dar pusmeciui prasitest eile. Ir is tos laimes krakaviaka susokt.

Pagaluau

Pagaluau portretas
Jei žmogus nesusigaudo ligos pavojingume, seimas privalo protą atstatyti priverstinai! O jei nedutinka, gal dar ne visi šiukšlių konteineriai užimti... Nes sąžiningas bedarbis irgi norės valgyti. Aš nesutinku tokiems uždirbinėti pašalpoms.

prievarta neteiseta

prievarta   neteiseta portretas
nusikaltimas versti zmones eksperimentuoti vakcinu poveikiu. kas atlygins skiepu padaryta zala sveikatai?

Kodėl

Kodėl  portretas
Ne seimo nariams? Kai atsirado skiepai , deklaravo , kad jie visi pasiskepije , bet tiesa po pusmečio išlindo. Mums labai rūpi jų sveikata.

Danutė

Danutė portretas
Kada vyriausybė nutarė jei šiandien rašė ,kad seime nei gyvos dvasios nėra visi kas kur

Mama

Mama portretas
kodel nera privalomu skiepu mokytojams ir visiems mokyklu darbuotojams? Turetu visus mokyklu darbuotojus privalomai suskiepyti

nesamonės

nesamonės portretas
Jokių privalomų prievartinių eksperimentinių medikamentų vartojimo NEGALI BŪTI IŠ PRINCIPO. Jokie įstatymais negalima sveiką žmogų versti prievartą naudoti skiepus ar meficininius preparatus o juo labiau genų inžinerijos medikamentus.

Taigi svente

Taigi svente portretas
ir dar sneka kad Lietuvoj prievartos nera. Prievartiniu cipavimu juk tik Lietuva pirmauja.

jooo

jooo portretas
Premjere medikus ivardino kaip labai svarbu darbini iranki, pandemijos valdymui, kurie reikia, kad neiskristu.. Jai medikai ne zmones? aplamai jai zmones nera zmones? mes jau ne mastancios butybes uz kuriuos reikia nuspresti ko mums labiau reikia?

Hbi

Hbi portretas
Kuo medikai blogesni už mokytojus ,kad turi priverstinai skiepytis!!??

Galerijos

Daugiau straipsnių