Apie svarstomus privalomus skiepus mokytojams: taip yra Latvijoje ir nieko ypatingo neatsitiko

Švietimo ministrė Jurgita Šiugždinienė sako, kad nepasiskiepiję nuo COVID-19 liko keli tūkstančiai švietimo darbuotojų, o privaloma vakcinacija neturėtų supriešinti bendruomenės.

„Šiandien yra labai gera situacija ir virš 93 proc. švietimo darbuotojų yra pasiskiepijusių“, – antradienį LRT radijui sakė švietimo, mokslo ir sporto ministrė.

„Maždaug taip skaičiuojam – apie 2 tūkst. mokytojų“, – teigė ji.

„Tikrai švietimo sektoriuje tokios nepasiskiepijusiųjų problemos nėra“, – tvirtino J. Šiugždinienė.

Vyriausybė jau kurį laiką svarsto įvesti privalomą skiepijimą slaugos, globos, švietimo ir medicinos įstaigų darbuotojams.

Tikrai pasitikiu mokytojais, mūsų mokytojai tikrai yra protingi. Tikrai neturėtų supriešinti mokytojų.

Pasak J. Šiugždinienės, mokytojai jau privalomai skiepijami Latvijoje ir ten „nieko ypatingo neatsitiko“. Anot ministrės, vis dėlto svarbu, kad švietimo darbuotojai nebūtų išskirtinė privalomai vakcinuojama visuomenės grupė.

„Tikrai pasitikiu mokytojais, mūsų mokytojai tikrai yra protingi. Tikrai neturėtų supriešinti mokytojų“, – kalbėjo švietimo ministrė.

Kada galėtų įsigalioti pokyčiai dėl privalomos vakcinacijos tam tikrų sričių darbuotojams, kol kas nėra numatyta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vakseriai

vakseriai  portretas
Vakseriai siunta nes suprato kad valdžia juos apgavo .Paskiepitieji prarado teisę rinktis būti sveikais.Paskiepytieji SUGADINO SAVO IMUNITETĄ.Tai tas pats kaip pasigauti neišgydomą ŽIV.Dauguma paskiepytų siunta ant sveikų žmonių ir nori juos tai pat UŽKRĖSTI IR KAD JIEMS TAI PAT BŪTŲ SUŽALOTA SVEIKATA.

neatsitiko?

neatsitiko?  portretas
Oi tu durne.....Tai atsakomybės matyt nebijai? Tik pabandykit prievarta skiepyt .Žudikai jei galvojat kad nužudę ir sužaloje sveikatą žmonėms neatsidursit Hagos tribunole tai labai klystat.Net jei ir neatsidursit karma jus čia vietoje patvarkys:)

to jons

to jons portretas
tai ko myži , juk paskiepytas tau sankcijos neuždėtos
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių