Keliuose yra slidžių ruožų, naktį žadamas plikledis ir lijundra

  • Teksto dydis:

Keliuose yra slidžių ruožų, antradienio naktį žadamas plikledis ir lijundra, įspėja kelininkai.

Automobilių kelių direkcijos 16 val. duomenimis, sudėtingiausios eismo sąlygos yra Skuodo, Mažeikių, Kelmės, Anykščių, Ukmergės, Širvintų, Švenčionių ir Trakų rajonuose – čia slidžių kelių ruožų yra visuose keliuose.

Jonavos ir Kauno rajonuose eismo sąlygas sunkina plikledis. Kitur šalyje dėl buvusio ar besitęsiančio snygio pagrindiniai valstybiniai šalies keliai visose apskrityse šlapi arba drėgni, rytinėje šalies dalyje – vietomis su pažliugusio ar prispausto sniego provėžomis.

Didesnio intensyvumo rajoniniai keliai visoje Lietuvoje yra šlapi, vietomis padengti  šlapio arba prispausto sniego sluoksniu, provėžoti. Keliai valomi, bet vairuotojai įspėjami rinktis saugų greitį.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje Lietuvoje slidūs, su prispausto bei pažliugusio sniego provėžomis, o rytų ir šiaurės rytų Lietuvoje – su iki 10 centimetrų puraus sniego sluoksniu.

Beveik visoje Lietuvoje vietomis silpnai sninga, tik vakarų Lietuvoje – be kritulių. Oro temperatūra siekia nuo 2 iki 6 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį daug kur pasnigs, vietomis formuosis plikledis, galima silpna lijundra. Vėjas bus šiaurės, šiaurės vakarų, pereinantis į vakarų, 6–11 m/s, pajūryje – gūsiai iki 15–17 m/s. Oro temperatūra naktį bus nuo 7 iki 12 laipsnių šalčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
Tai pabarstykite druskos mišiniu slidžius ruožus....ai gi druskos nėra - sankcijos Baltarusijai veikia :)

Kaune "buhalteriai"

Kaune "buhalteriai" portretas
isvaziavo i gatves ir visas transportas sustojo...Kodel? Nes buhalteriai vadovaujasi tik kitu sukurtom taisyklem, o tokiu apie vairavima slidziom salygom nera. Ju niekas to neismoke ir jie patys neigalus to ismokti. Ir tas kosmaras tik dides, Darvino teorija cia bejege :(((

Ne i tema

Ne i tema portretas
Gal kas zino, kodel "Svaros broliai" Minijos gateje nedirba?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių