Lietuvos policija skelbia apie šio mėnesio planuojamus reidus

  • Teksto dydis:

Lietuvos policija praneša, kokius reidus įvairiuose šalies keliuose vykdys sausio mėnesį. Taip pat pareigūnai viliasi, kad šiais metais vairuotojai bus davę naujametinius pažadus vairuoti atsakingai ir planuojami reidai parodys gerėjančią vairavimo kultūrą.

„Gal šiemet išsikelkite sau naują iššūkį – nepažeidinėti kelių eismo taisyklių? O kad būtų lengviau – informacija apie planuojamus sausio mėnesio reidus“, – socialiniame tinkle „Facebook“ skelbia Lietuvos policija.

Nurodoma, kad sausio 1–4 d. ir sausio 13–16 d. pareigūnai tikrins vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.

Sausio 18–20 d. bus kreipiamas dėmesys į vairuotojų sustojimo prieš pėsčiųjų perėjas, kai to reikalaujama pagal taisykles, kontrolę.

Saugių kelionių šiemet.

Sausio 23–26 d. pareigūnų akiratyje – pavojingo ir chuliganiško vairavimo, manevravimo, lenkimo, kur tai draudžiama daryti, važiavimo per sankryžas, šviesoforo signalų paisymo kontrolė ir vairuotojų veiklos, nesusijusios su vairavimu, kontrolė.

Mėnesio pabaigoje numatyta atlikti saugos diržų, saugos šalmų, vaikams skirtų specialių sėdynių (prisegimo sistemų) naudojimo kontrolę.

„Primename, kad nebūsime saugūs, jei elgsimės neatsakingai, nesaugosime savęs ir nesirūpinsime kitais eismo dalyviais. Saugių kelionių šiemet“, – palinkėjo policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam lauris R

Tam lauris R portretas
Važiuok kaip priklauso tai Lietuvos policija tau nebus stribai, o jei nori važinėti pagal savas taisykles tai tavo durnumo klausimas. Didelė pagarba LIETUVOS POLCINIKAMS kovojant su kelių prietrankom, su NAUJAISIAIS METAI pareigūnai, vairuotojai ir visi LIETUVOS gyventojai.....

Lauris .R

Lauris .R  portretas
Koke Lietuvos policija ten Lietuvos stribai grasintojai atsargei su jais !!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių