Ministrė džiaugiasi: turime patikimą, profesionalią ir modernią policiją

  • Teksto dydis:

Sveikindama Lietuvos policiją profesinės dienos proga vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė teigė, kad pareigūnai dirba profesionaliai, o visos valstybės investicijos į šią tarnybą atsipirko.

„Matydami kaip profesionaliai tvarkotės su grėsmingomis situacijomis – šiandien galime užtikrintai sakyti – turime patikimą, profesionalią ir modernią policiją. Visos valstybės investicijos į policijos techniką, mokymus, parengtį – atsipirko. Investuodami į pareigūnus investuojame į savo saugumą“, – šeštadienį Šiauliuose teigė ministrė.

Investuodami į pareigūnus investuojame į savo saugumą.

Ji dalyvavo policijos ir visuomenės šventėje.

A. Bilotaitė padėkojo pareigūnams už jų darbą ir tvirtino juntanti, kad ir visuomenė pasitiki pareigūnais.

Vidaus reikalų ministerijos duomenimis, šiuo metu policijoje dirba beveik 8 tūkst. pareigūnų. Kasdien patruliuoja ir viešąją tvarką užtikrina 576 policijos ekipažai.

Policijos (Angelų Sargų) diena minima spalio 2 diena. Pirmą kartą ji paminėta 1921 metų spalio 2 dieną Kaune, o profesine švente oficialiai paskelbta 1924 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

porą metų senumo. Profai

porą metų senumo. Profai portretas
Kaunas, važiuojant nuo lytagros posūkis į taikos. Kas kad dega raudona, bet sukti galima. Už posūko mentovežis. Stabdo ir kabina važiavimą per raudoną. Gerai, sakau, protokolą, schemą pažeidimo. Paleido. Paleistų, jeigu tikrai per raudoną.

manau ABSURDAS , kai moderni POLICIJA

manau ABSURDAS  , kai moderni POLICIJA  portretas
privalo atsiskaityti ir paklusti NEĮGALIAI politikei BILOTAITEI -- šitaip KONSERVATORIAI m e n k i n a POLICIJOS prestižą ir jų profesionalę veiklą.

G

G portretas
Ta ministrė tik kepures uždėjo polisajam
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių