Seksualine prievarta migrantų centre įtariamas psichologas išstojo iš Liberalų sąjūdžio

Seksualine prievarta Medininkų užsieniečių registracijos centre įtariamas psichologas teismo sprendimu pusmečiui nušalintas nuo pareigų vienoje neįvardijamoje viešojoje įstaigoje.

Kaip pirmadienį paskelbė naujienų portalas „15min“, vyras taip pat praėjusią savaitę išstojo iš Liberalų sąjūdžio.

Apie galimą seksualinę prievartą Medininkų užsieniečių registracijos centre buvo pranešta praėjusią savaitę.

Kovos su prekyba žmonėmis centro vadovė Kristina Mišinienė paskelbė, kad Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grupės užsieniečių, apgyvendintų viename iš užsieniečių registracijos centrų, galimo ilgalaikio seksualinio prievartavimo.

Vilniaus apskrities policija patvirtino pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl galimo seksualinio prievartavimo, tačiau informacijos nedetalizavo. Prokuratūra teigė pareiškusi įtarimus vienam asmeniui, nukentėjusiuoju pripažintas kol kas vienas asmuo.

Kovos su prekyba žmonėmis centro vadovė K. Mišinienė teigė, kad tyrimas atliekamas dėl grupės užsieniečių, apgyvendintų viename iš užsieniečių registracijos centrų, galimo ilgalaikio seksualinio prievartavimo.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Giedrius Mišutis BNS tuomet sakė, kad vyras į Medininkų centrą dirbti atėjo iš Raudonojo kryžiaus ir dirbo tik dvi savaites, jis buvo atleistas balandį.

Pernai iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai pateko beveik 4,2 tūkst. migrantų. Vakarų šalys kaltina Minsko režimą migrantų srautų organizavimu ir vadina tai hibridine agresija.

Į Lietuvą patekę migrantai iš pradžių buvo skubiai apgyvendinti įvairiose Lietuvos vietose, vėliau – perkelti į šiuo metu veikiančius penkis užsieniečių registracijos centrus. Šiuo metu ten vis dar gyvena beveik 3 tūkst. migrantų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o kas čia nuostabaus, ka liberalas rūrina muslį nelegalą,

o kas čia nuostabaus, ka liberalas rūrina muslį nelegalą, portretas
jeigu buvęs liberalų vadas, paskolininkas - kyšininkas, penkis metus teisiamas, liberalų ideologas, uostų kasėjas už šventojos uoste iškastus pinigus nuperka sūnui aplinkos ministro kėdę, dabartinė liberalų partijos pirmininkė rusų tankisto - išvaduotojo anūkė ir kadrinio kgb karininko dukrelė, o antru sopranu liberalų partijoje giedantis, tik sulaukęs 32 metų sugeba baigti vidurinę mokyklą, tad tik ir belieka rūrinti nelegalus

Nu jo....

Nu jo.... portretas
Gi, liberalas.... šiaip, per liberalus daugiausia betvarkęs ir anarchijos būna...

tai

tai portretas
toks musu salies vasalpidarstynis pulsas lgbt narkosaikos fone po socberg pavogta is musu veliava ===
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių