Vyriausybė atleido korupcija įtariamą Maisto ir veterinarijos tarnybos vadovą

Vyriausybė pirmadienį iš pareigų atleido korupcija įtariamą Valstybinės maisto veterinarijos tarnybos (VMVT) vadovą Mantą Staškevičių.

„Jokių čia labai didelių diskusijų turbūt nėra apie ką turėti, kad ponas Staškevičius nuo šios dienos yra atleidžiamas iš pareigų“, – Vyriausybės posėdyje sakė premjerė Ingrida Šimonytė.

Paskelbus apie įtarimus korupcija premjerė M. Staškevičių praėjusį pirmadienį nušalino nuo pareigų ir paragino jį patį trauktis iš posto.

Nutarimo projekte nurodoma, jog M. Staškevičius atleidžiamas atsižvelgiant į penktadienį jo pateiktą prašymą iš posto trauktis savo noru.

Laikinai vadovauti tarnybai pavesta tarnybos direktoriaus pavaduotojai Audronei Mikalauskienei.

Teisėsauga įtaria, kad VMVT vadovas ir darbuotojai užsiėmė sisteminga korupcija. Per kratas pas įtariamuosius pareigūnai aptiko per 300 tūkst. eurų grynųjų. Tiriama, jog tarnybos atstovai galėjo reguliariai reikalauti kyšių iš verslininkų, grasindami neigiamomis pasekmėmis.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
1 is 2 nepasidalino su saika ar tik del ivaizdzio perkeliant i sekmingesne pozicija tai kodel nejudina A lygio jau akivaizdziu /piratu/ ???===

Nieko,

Nieko, portretas
duos kita silta posta.

na

na portretas
juos visus reikia ne tik atleisti, bet ir sodinti,nes neina jau normalios skumbrės nusipirkti - pašarinę pardavinėja kaip už gerą ir t.t.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių