Automobilių pardavimas Vokietijoje pašoko

Vyriausybei siūlant paskatas naujų automobilių pirkėjams, atsisakantiems senų transporto priemonių, naujų užregistruotų automobilių skaičius Vokietijoje birželį padidėjo 40 proc. iki 427 tūkst. automobilių.

Pirmąjį pusmetį šalyje parduota beveik 2,06 mln. naujų automobilių, 26 proc. daugiau , nors kitose pagrindinėse rinkose automobilių paklausa mažėja, rodo automobilių importuotojų asociacijos VDIK paskelbti duomenys.

Automobilių gamintojų grupė VDA, įvertinusi padėtį rinkoje, pagerino automobilių pardavimo šių metų prognozes ir spėja, kad šalyje per metus bus užregistruota daugiau kaip 3,5 mln. naujų automobilių, tuo tarpu visai neseniai asociacija prognozavo 3,1 mln. vienetų metinius pardavimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DAINUOKIM

DAINUOKIM  portretas
Vien del LEO aferos per metus Lietuva neteko 7-8 MILIJARDU litu.Kuriu dabar truksta.O mazinamos pensijos ir atlyginimai-is anksto ciniskai suplanuotas tautos genocidas.Aciu p. V.Adamkui ,kad nevetavo atomones energetikos istatymo,kuris iteisino tukstantmecio LEO afera......O visa ta krize pas mus del to, kad taip vadinami Tautos atstovai, kurie is tikruju atstovavo Oligarchus, skolino musu vardu ir porcialiavo pinigus kur norejo-be jokios kontroles(nemazai nubyrejo ir oilgarchams)vietoj to, kad rupintusi krasto ekonomika.To jiems buvo maza, tai dar ir ispardave pusvelciui Lietuvos pelningiausius viesbucius,imones, gamyklas, o kitas nuvare i bankrota.To jiems buvo maza, tai issipirko ir persikele zemes i graziausiu ezeru pakrantes ir miestu prestizinius rajonus.To jiems buvo maza, todel uzurpavo Lietuvos spauda ir televizija.To jiems buvo maza, todel uz mus nusprende, kad energetika priklauso jiems.To jiems buvo maza, todel istustino Lietuvos izda.To jiems buvo maza, todel leido bankams bankrutuoti, duoti blogas paskolas ir isvezti pelna is Lietuvos nesumokejus uz ji pelno mokescio.To jiems buvo maza, todel neleido priimti asmens bankroto istatymo, kad iki grabo lentos padarytu mus savo vergais...Testi galite Jus...

Domantas

Domantas portretas
Pašoktų ir Lietuvoje, jei būtų sudaromos atitinkamos sąlygos. Bet apie tai dar net nesvajokime.

ES

ES portretas
Kaltus rast ir sušaudyt.Kol bus valdžia nebaudžiama, taip ir bus.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių