Šalčio aukos: Klaipėdoje mirė vyras, Kaune rasta negyva moteris

Klaipėdoje trečiadienį rastas mirtinai sušalęs vyras. Tarnybos taip pat aiškinasi, ar dvi gyvybes Kaune ir Švenčionių rajone pasiglemžė speigas, ar šie gyventojai mirė dėl kitų priežasčių.

Klaipėdoje, namo griuvėsiuose, trečiadienį rastas miręs apie 55-erių vyras. Nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis žmogus, anot uostamiesčio greitosios pagalbos medikų, greičiausiai mirtinai sušalo.

Kaune, Šilainiuose, ketvirtadienio rytą rasta mirusi moteris, bet medikai dar negali pasakyti, ar ji mirė dėl šalčio, ar dėl ligos. Pasak medikų, 73 metų moteris rasta gulinti ant sniego Rietavo gatvėje, netoli savo namų.

Švenčionių rajone, Pabradėje, prie savo namo, taip pat aptikta negyva moteris. Policija kol kas neturi duomenų, ar ji mirtinai sušalo. Jos mirties priežastis nustatinėjama.

Tuo metu apie mirtinai sušalusius žmones kitur nepranešama, bet pasitaikė sušalusių ar galūnes nušalusių žmonių.

Alytaus greitoji medicinos pagalba į miesto ligoninę trečiadienį atvežė vieną sušalusią moterį. Neblaivi 1973-iaisiais gimusi moteris, patyrusi bendrą kūno sušalimą, trečiadienį pateko į reanimaciją. Ketvirtadienį jos būklė buvo stabili.

Vilniuje trečiadienį pagalbos prireikė apie 50 metų vyrui, nušalusiam pirštus. Kaune tą pačią dieną pirštus apšalo ir neblaivi 46-erių moteris.

Šiauliuose ir Panevėžyje, anot medikų, sunkių sušalimo atvejų nepasitaikė.


Šiame straipsnyje: žiemašalčiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Margo

Margo portretas
uzuojauta medikam

.

. portretas
Gamto atranka....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių