Vilniuje susidūrė keturi automobiliai, žuvo vairuotojas

Vilniuje pirmadienį vakare Geležinio Vilko gatvėje susidūrė keturi automobiliai. Žuvo vienas vairuotojas.

Nelaimė šalia Vingio parko po M. K. Čiurlionio gatvės viaduku įvyko 21.40 val. Važiuodamas Geležinio Vilko gatve į Savanorių prospekto pusę vienatūrio „Chrysler Voyager LE“ vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės ir išlėkė į priešpriešinę eismo juostą.

„Automobilį staiga pradėjo mėtyti, šonu išlėkiau į kitą eismo juostą ir atsitrenkiau į kitą automobilį“, – sakė 40-metis vienatūrio „Chrysler“ vairuotojas.

Antra eismo juosta į Edukologijos universiteto pusę važiuojantis automobilis „VW Jetta“ rėžėsi į vienatūrio šoną. Per avariją apgadintas pirma eismo juosta šalia automobilio „VW Jetta“ važiavęs BMW. Į susidūrusius automobilius dar atsitrenkė paskui BMW ir „VW Jetta“ važiavęs autobusiukas „DaimlerChrysler “.

Per avariją buvo prispaustas automobilio „VW Jetta“ vairuotojas. Atskubėję gelbėtojai išplėšė automobilio dureles, tačiau vairuotojas jau buvo miręs. Automobilis „VW Jetta“ su vokišku valstybiniu numeriu. Policijos duomenimis, žuvo Lietuvos pilietis, pareigūnų teigimu, žuvusiajam buvo 76 metai.

Kitais automobiliais važiavę žmonės nenukentėjo.

Automobilio BMW vairuotojas sako, kad į kalną dideliu greičiu lėkiantis vienatūris staiga ėmė suktis.

„Kartu su manimi važiavo dar trys žmonės, laimė, mes nenukentėjome – smūgis tik šoninis“, – sakė BMW vairuotojas.

Pirminiais duomenimis, avarijos kaltininkas buvo blaivus. Manoma, kad avarija įvyko vienatūrio vairuotojui viršijus saugų greitį.

Dėl avarijos buvo visiškai užtvertas eismas viena gatvės puse. Įvykio vietoje budėjo gausios policijos pajėgos, eismas buvo nukreipiamas viena priešpriešine eismo juosta.

Į avarijos vietą buvo iškviesti ir bendrovės „Grinda“ darbuotojai. Kai avarinės tarnybos išvežė sudaužytus automobilius, jie surinko pažirusias automobilių šukes.


Šiame straipsnyje: avarija Vilniujeavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

kiek

kiek portretas
dar tures ivykti avariju ir zuti zmoniu, kol tupi kelininkai pastatys srautus atskiriancia tvorele??? Reikia but visiskais debilais, kad toj vietoj jau pries 20 metu nepastatyt apsaugines tvoros!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių