Britų monarchei dėl medicininių priežasčių rekomenduota kelias dienas pailsėti

Jungtinės Karalystės monarchė Elizabeth II (Elzbieta II) dėl medicininių priežasčių atšaukė numatytą kelionę į Šiaurės Airiją, trečiadienį pranešė Bakingamo rūmai.

Rūmų pareigūnai išplatintame pranešime nurodė, kad 95 metų karalienė „nenoriai sutiko su gydytojų rekomendacija ateinančias kelias dienas pailsėti“.

„Jos Didenybė gerai nusiteikusi ir jaučia nusivylimą, kad nebegalės apsilankyti Šiaurės Airijoje, kur [ketvirtadienį ir penktadienį] buvo suplanuota virtinė susitikimų“, – rašoma rūmų pranešime.

„Karalienė siunčia šilčiausius linkėjimus Šiaurės Airijos žmonėms ir nekantriai lauks, kai galės ten apsilankyti ateityje“, – priduriama jame.

Ketvirtadienį Armoje numatytos pamaldos, skirtos 100-osioms Šiaurės Airijos įkūrimo metinėms. 

Elizabeth II, ilgiausiai valdanti britų monarchė, antradienį Vindzoro pilyje surengė priėmimą tarptautinio verslo lyderiams, dalyvaujantiems vyriausybės organizuotoje investicijų konferencijoje.

Ji taip pat surengė dvi audiencijas vaizdo ryšiu Japonijos ir Europos Sąjungos ambasadoriams.

Praėjusią savaitę monarchė pirmą kartą pasirodė viešumoje ramsčiuodamasi lazdele.


Šiame straipsnyje: Elizabeth IIkaralienėpoilsis

NAUJAUSI KOMENTARAI

neuztenka

neuztenka portretas
kad australijoje genocidas tai ko i s airija belstis jei tam yra skaipas ir kt priemones vezkit ja pas putka tas priglaus nuo pilkiuku nes tie su reptyloidais matosi nesutaria del ????===

atsirado

atsirado portretas
Mat bobute..neva labai didele darbininke..prisireike poilsio...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių