Buvęs Valstybės Dūmos deputatas: V. Putinas Rusijoje bendrauja su visais idiotais

  • Teksto dydis:

Rusijos generalinis štabas yra suinteresuotas, kad kariniam planavimui vadovautų šalies prezidentas Vladimiras Putinas. Taip interviu NV pareiškė buvęs Rusijos Valstybės Dūmos deputatas, o dabar Ukrainos verslininkas Ilja Ponomarevas, rašo UNIAN.

„Manau, kad toks yra vidinis generalinio štabo interesas – kad V. Putinas dalyvautų ir valdytų karinį planavimą. Tai atima iš generalinio štabo atstovų didelę dalį atsakomybės už viską, kas vyksta. Manau, V. Putiną kuo greičiau įtraukti stengiamasi dėl istorinių paralelių. Pavyzdžiui, kai vyko Antrasis pasaulinis karas, Josifas Stalinas asmeniškai vadovavo štabui, nors visi žino, kad jis buvo labai vidutiniškas vadas“, – sakė I. Ponomarevas.

Buvęs deputatas taip pat pažymėjo, kad Rusijos prezidentas per ilgai buvo valdžioje, todėl jį pradėjo varginti rutina.

„V. Putinas valdžioje jau seniai – jam seniai atsibodo tradicinės prezidento funkcijos, bet negali jų atsikratyti ir palikti posto. Kadangi yra tam tikrų privalomų dalykų, kuriuos prezidentas turi atlikti. Todėl, kai atsiranda galimybė, kad kažką padarys kiti, jis džiaugiasi“, – pažymėjo I. Ponomarevas.

Buvusio deputato nuomone, dabar V. Putinas nusprendė išbandyti save kaip „puikų strategą“.

„Jam patinka užsiimti tarptautine politika, nes tai leidžia pasijusti puikiu strategu. Rusijoje jis bendrauja su visais idiotais, o tarptautiniame plane yra verti varžovai“, – kalbėjo eksdeputatas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių