Čekijos gynybos ministrė V. Putiną su jubiliejumi pasveikino anglišku keiksmažodžiu

  • Teksto dydis:

Čekijos gynybos ministrė Jana Černochova penktadienį originaliai pasveikino Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną su 70-uoju gimtadieniu. Ji apsivilko marškinėlius, ant kurių užrašyta F**k you Putin.

Apie tai rašo portalas unian.net. Nuotrauką su šiais marškinėliais Čekijos gynybos ministrė įsikėlė į savo „Twitter“ paskyrą.

J.Černochova tiesiai šviesiai pasakė, ką galvoja apie V. Putiną. Ji pavadino Rusijos prezidentą vienu iš pačių didžiausių mūsų epochos nusikaltėlių.


„Aš dėkoju draugams iš kolekcijos „Gift for Putin“ už dovaną. Kada dar aš galiu apsirengti šiais marškinėliais, jei ne spalio 7-ąją ir taip išreikšti savo pilietinę poziciją apie vieną iš didžiausių mūsų epochos nusikaltėlių. Greitai mes laimėsime“, – parašė J.Černochova.

Kaip žinia, spalio 7-oji yra Rusijos prezidento V.Putino gimtadienis. Penktadienį V.Putinas šventė jubiliejų – jam sukako 70 metų.

Visai kitokią nuomonę nei Čekijos gynybos ministrė apie Rusijos prezidentą išreiškė Rusijos stačiatikių bažnyčios patriarchas Kirilas. Sveikindamas V. Putiną Kirilas pareiškė, kad V. Putino valdymas Rusijoje yra Dievo valia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to rasa

to rasa portretas
Patiko-šEUrės,laimYYYYYYngas...Šiaip-serbai už sankcijas,Kinija,Indija jau susilaikė,nebalsavo UŽ tavo okupantus JT

ne nuomonė Rasai(ne Rasai)

ne nuomonė Rasai(ne Rasai) portretas
Iš tavo Krymo vakar bėga kilometrinės eilės, va ten kaip gera dabar ir bus dar geriau.Tu nesikoliok,ka stave paperėjo,kukuška?pametė?pamazgose užaugai?

Rasa to NUOMONĖ

Rasa to NUOMONĖ portretas
Tau gaideli tai tikrai juokas biški pašikai ir laimyngas vos ne kryma užėmei Žinai giedoriau Krimas kurortas ten jankiai butu viešbučiu pristate turtuoliams o čia mat baisu ka padarė rusai ubagam kurorta kad ir be dangoraižiniu viešbučiu bet ubagam tokiem kaip tu baisus dalykas vos ne už dyka pliažinasi darbo liaudis vaje vaje koks niekšas tas Putinas Net tau ubagui nepatinka kad tie suskiai prastuomenė turi teise pliažintis Nu jau ne scwabistai zelionkos parošenkos dudos makronai scvarcai to nedaleisIr tikrai su tavo gaidy pagelba bus išnaikinti rusai serbai kinai indai šeurės korėjiečiai nes ir tau gaidy nepatinka jie tai neturi teisės gyventi bus taip kaip tu jankiai scwabistai nusprendė
VISI KOMENTARAI 127

Galerijos

Daugiau straipsnių