Karalienei Elžbietai kilo sveikatos problemų: mažinamas monarchės darbo krūvis

Nors britų karalienei Elžbietai II jau 95 metai, jos darbotvarkė labai įtempta. Praėjusiomis dienomis kilus sveikatos problemų, nuspręsta smarkiai pakoreguoti monarchės darbo kalendorių. Laikraštis „The Daily Mail“ rašo, kad aukšti Bakingemo rūmų darbuotojai ruošia ateinančių savaičių ir mėnesių strategiją. Jos esmė – atskirti svarbius ir nesvarbius susitikimus, kad sumažėtų karalienės darbo krūvis.

Pranešama, kad monarchės asmeninis sekretorius seras Edwardas Youngas sulaukė didelės kritikos. Jis esą Elžbietos II darbo kalendorių beatodairiškai užpildė susitikimais, kurie nėra tiesiogiai susiję su jos, kaip šalies vadovės, vaidmeniu. Dabar norima parengti ateinančių 12 mėnesių svarbiausių susitikimų sąrašą.

Pasak „The Sunday Telegraph“, jau nuspręsta, kad svarbiausiuose susitikimuose turės visad dalyvauti ir princas Charlesas arba princas Williamas, kad, sunegalavus karalienei, renginys neliktų be karališkosios šeimos atstovų.

Karalienė Elžbieta II šią savaitę vieną naktį praleido ligoninėje, kur jai buvo atliekami tyrimai po to, kai ji dėl medicininių priežasčių buvo priversta atšaukti šią savaitę turėjusį įvykti vizitą į Šiaurės Airiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Netikiu senelytės sunkiu darbu. Laikas daro savo...

tik

tik portretas
nejuokinkit rasydami apie darba kurio monarchai nepa zino zinojo tik nurodymus davinet matosi ir sia veikla uzdraude nes smegenys po marmaliavimo pradejo streikut kagi turbut tai bus paskutyne JK monarche ir tai gerai o ja v kad Trumpas bus paskutynis jav prezidentas nes visos marionetes tai nusikalstomu korporaciju valdymo isdava svab lygmeny===

Išvada

Išvada portretas
Vargšui princui Čarlzui, panašu, neteks būti karaliumi. Užsisėdėjo senė soste...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių