A. Lukašenka gyrėsi išlaikęs Lietuvos ekonomiką ir įspėjo: gali baigtis blogai

  • Teksto dydis:

Kalbėdamasis su Rusijos žurnalistu Vladimiru Solovjovu Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka sakė, kad situacija santykiuose su Lietuva yra sunki ir tai gali turėti rimtų pasekmių Lietuvai, rašo belta.by.

„Ar sunki situacija santykiuose su Lietuva?“ – paklausė V. Solovjovas. „Tikrai taip“, – patvirtino A. Lukašenka.

Per interviu žurnalistas, kalbėdamas apie kalio trąšų gabenimą, siūlė Vakarų kritikuojamam Baltarusijos prezidentui kalbėtis su Rusija siekiant išsikovoti geresnę kainą. A. Lukašenka pabrėžė, kad kalbamasi jau seniai.

Tuomet V. Solovjovas paklausė, ar daug dėl to praras Lietuva, sustabdžiusi galimybę gabenti „Belaruskalij“ trąšas.

„Lietuvai gali baigtis blogai. Jie neturėjo pradėti visos šios netvarkos. Nei JAV, nei Europa jiems nepadės. Baltarusijos mokėjimai prie jų biudžeto pajamų prisidėjo 30 proc. Kas dabar? Ar jie galvoja, kad europiečiai ar JAV jiems tai kompensuos? Ne. JAV ateis į valdžią nauja administracija ir pamirš, kaip dažniausiai būna, ką senoji padarė ir žadėjo“, – rėžė A. Lukašenka.

Rusijos žurnalistas taip pat priminė apie Lietuvos veiksmus prieš Kiniją. Tačiau Baltarusijos prezidentas pabrėžė, kad tai esą nėra savarankiškas Lietuvos Vyriausybės sprendimas. „Jūs gerai žinote, kas juos privertė tai padaryti. Ar jiems to reikėjo? Ne“, – įsitikinęs A. Lukašenka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hahaha

hahaha portretas
Usas dar vis zaidzia psychodelini teatra ir tik atrinkti marijonetes turi teise plot durnyne.

JONAS

JONAS portretas
100% ger LUKAŠENKOS žodžiai išsipildė ir teisybe jis pasakė kad didžiausiai brudas lietuvai yra gabrys Geležinkeliečiai dabar pamastykit darbo neteke kurie balsavot už vagi lansberga tai dabar keles i labdara kruopu vaikučiam

onute TO AV

onute TO AV portretas
Ir ka tu čia pederaste prikurei LUKAŠENKA PERSPĖJO KAS BUS taip ir yra dabar papigiai lalsbergynas supirks lietuva Kol jus debilai kovojete už šudina pasa netekote didžiausio lietuvos turto GELEŽINKELIOar dar neaišku Kol skaitynėjat tomkaus paleckio visokiu nidu rašlevas turtas vagiamas sekantis kauno paštas ka ir ruošia parduoti Nuosėda su Piš jeigu tu to AV esi lietuvis ubagas tai šuda maldamas tapai dar didesniu ubagu
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių