O. Zelenska papasakojo apie santykių su vyru pradžią: nesupratau, ar jis man patinka, ar ne

  • Teksto dydis:

Pirmoji Ukrainos ponia Olena Zelenska davė atvirą interviu užsienio leidiniui  „The Economist “, kuriame papasakojo apie savo santykius su vyru prezidentu Volodymyru Zelenskiu, rašo UNIAN.

Pasak O. Zelenskos, jų su V. Zelenskiu santykių istorija prasidėjo dar mokyklos metais. Tada jie gyveno Kryvyj Rige. Tačiau, kaip sakė pirmoji ponia, tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Ji iš karto net nesuprato, ar jis jai patinka, ar ne. Tačiau V. Zelenskis būsimą žmoną sužavėjo geru humoro jausmu, nors ji visą laiką buvo įsitikinusi, kad pati turi geresnį humoro jausmą.

Kaip teigiama, iki santuokos jie susitikinėjo aštuonerius metus. O 2003-aisiais nusprendė oficialiai įteisinti savo santykius. Jiedu susilaukė dviejų vaikų – dukters Oleksandros ir sūnaus Kirilo.

O. Zelenska visada buvo šalia savo vyro – palaikė ir jam padėjo. Tais laikais, kai jis dirbo „Kvartal 95“ studijoje, ji rašė scenarijų. O 2019-aisiais, kai V. Zelenskis laimėjo Ukrainos prezidento rinkimus, Olena tapo pirmąja ponia, kuria dabar didžiuojasi visas pasaulis.

Naujajame interviu O. Zelenska sakė, kad vyras jai visada sako, jog ji per daug jį kritikuoja ir niekada pakankamai jo negiria.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeVolodymyras ZelenskisOlena Zelenskasantykiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių