Rusija pradėjo karines pratybas Baltijos regione tuo pat metu, kaip ir NATO

Rusija antradienį pradėjo Baltijos jūros laivyno pratybas, kurios vyksta tuo pat metu ir tame pat regione, kaip ir didelės NATO karinio jūrų laivyno pratybos.

Jose dalyvauja daugiau kaip 20 laivų ir katerių, įskaitant korvetes, fregatas, raketų paleidimo įrenginius, eskadrinius minininkus ir desantinius laivus, pranešė „Interfax“, remdamasi Rusijos kariuomenės pranešimu.

Pratybose taip pat dalyvauja kovos su povandeniniais laivais lėktuvai Il-38 ir sraigtasparniai, sakoma pranešime, kuriame priduriama, kad manevrai buvo suplanuoti iš anksto.

Šiuo metu regione taip pat vyksta JAV vadovaujamos NATO karinio jūrų laivyno pratybos „Baltops 2022“, kuriose dalyvauja 45 laivai. Jos vyks iki mėnesio vidurio.

Rusijos karinis aktyvumas regione pastebimai išaugo. Gegužės pradžioje kariuomenė surengė dideles pratybas Rusijos Kaliningrado eksklave Baltijos šalyse. Jų metu buvo imituojami raketų „Iskander“ – branduolinį užtaisą galinčių nešti balistinių raketų, kurių veikimo nuotolis, kaip pranešama, siekia iki 500 km, – paleidimai.

Balandį Rusijos gynybos ministerija pradėjo kelias savaites trukusias pratybas, kuriomis buvo siekiama patikrinti jos Baltijos laivyno parengtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Prišika i kelnes kiekvieną kartą kaip sužino kad rusas arti ,tie, kurie būtų suimti pirmieji ,jeigu nespėtų pabėgti.Eiliniam žmogui nėra ko bijoti .Jis gyvena kaip gyveno prie ruso, turtų neisigijo, namų nepasistatė, bedarbiu nebuvo prie ruso.Taip kad gyvenimas buvo geresnis,nes bedarbių, benamių nebuvo.

> tam debilui

> tam debilui portretas
Is debilelio girdime apie debilizma… :DDD

Na jus ir DE BILAI

Na jus ir DE BILAI portretas
VISI TRYS - DEBI LAI
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių