Dėl seksualinių nusikaltimų prieš vaikus JAV suimtas teniso mokęs lietuvis

  • Teksto dydis:

Dėl seksualinių nusikaltimų su vaikais JAV suimtas buvęs profesionalus Lietuvos teniso žaidėjas, šio sporto nepilnamečius mokęs 26-erių Kasparas Žemaitėlis, praneša JAV žiniasklaida.

Anot „cbsnews“, buvęs profesionalus tenisininkas buvo suimtas praėjusį pirmadienį. Trečiadienį tenisininkas teisme išklausė jam pateiktus kaltinimus.

Anot spaudos, K. Žemaitėlis tebėra suimtas paskyrus 10 mln. dolerių užstatą dėl paleidimo.

Sakramento apygardos šerifo biuras žiniasklaidai pranešė, kad K. Žemaitėlis kaltinamas seksualiniais nusikaltimais, o nukentėję asmenys yra vaikai.

Biuras informavo, jog kol kas į policiją kreipėsi viena apie 15 metų paauglė, tačiau teigiama, kad tarp auklėtinių aukų gali būti ir daugiau.

K. Žemaitėlio advokatas atsisakė komentuoti bylą, nurodydamas, jog laukiama iš Lietuvos atvykstančių tenisininko artimųjų.

Lietuvis nuo 2019 iki 2022 metų dirbo privačiu vaikų teniso treneriu Sakramente, JAV. Prieš tai K. Žemaitėlis valstijoje sportavo profesionaliai, dalyvaudavo rungtynėse.

Anot Lietuvos teniso sąjungos, K. Žemaitėlis yra kilęs iš Kauno ir priklausė šio miesto teniso klubui, vėliau į JAV išvyko studijuoti.

Perspektyvus sportininkas būdamas 17 metų atstovavo Lietuvos rinktinei Deviso taurės mače su Portugalija. K. Žemaitėlis dalyvaudavo Tarptautinės teniso federacijos turnyruose.

Kauno klubas, kuriam priklausė sportininkas, BNS teigė informacijos apie K. Žemaitėlį neteiksiantys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
matyt nesumokejo mokesciu, ir nera nera irodymu, kad nesumokejo, todel sugalvojo toki falsa.

Dd

Dd portretas
Ten kur vaikai, stovyklos, mokyklos ten puola dirbti ir seksualinės mažumos. Pas mus tai jau ir dėmesio dabar nekreipia, nes jau mažumos diktatūra.

tam nupjaut kia

tam nupjaut kia portretas
ar tik nebusi vatinis karys kur ua nupjovė tavo snuki ziniasklaida matė
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių