JAV policija: Hailand Parko šaulys ataką planavo kelias savaites

JAV policija antradienį pranešė, kad įtariamas šaulys, surengęs šaudynes Liepos 4-osios šventiniame parade Čikagos priemiestyje, išpuolį planavo kelias savaites ir dėvėjo moteriškus drabužius, bandydamas nuslėpti savo tapatybę.

Policija patvirtino, kad įtariamasis, 21 metų Robertas Crimo (Robertas Krimas), ginklą nusipirko teisėtai, ir pridūrė, kad išpuolio aukos, atrodo, buvo pasirinktos atsitiktinai.

„Tikrai manome, kad Crimo šį išpuolį planavo kelias savaites. Į šį paradą jis atsinešė galingą šautuvą“, – žurnalistams sakė policijos atstovas Chrisas Covelli (Krisas Kovelis).

„Priešgaisrinėmis kopėčiomis jis užlipo ant vienos įmonės stogo ir pradėjo šaudyti, – teigė jis. – Crimo buvo apsirengęs moteriškais drabužiais, ir tyrėjai mano, kad jis taip pasielgė norėdamas paslėpti veido tatuiruotes ir savo tapatybę pabėgimo metu.“

Per šaudymą, kurio metu užpuolikas paleido daugiau nei 70 šūvių, žuvo šeši žmonės, o daugiau nei dvi dešimtys buvo sužeisti. Įtariamasis buvo suimtas praėjus kelioms valandoms po išpuolio.

„Crimo nulipo nuo stogo, numetė šautuvą ir įsiliejo į minią“, – sakė Ch. Covelli.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tipiškas žydas.

tokie patys nelegalai

tokie patys nelegalai  portretas
nori "integruotis" į Lietuvos visuomenę

viskas aišku

viskas aišku portretas
ant to išgamos kaktos arabiški rašmenys
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių